NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Ajakfeltöltés

Gyönyörű, telt, mégis természetes hatású, tökéletes ajkak akár 12 hónapig, mindössze 20 perc alatt, prémium hialuronsavval! 
Most az ajakfeltöltés 99.000 Ft-tól!
Időpontfoglalás

Mesésen telt ajkak mindössze 20 perc alatt, prémium hialuronsavval!

Az önbizalom a 21. században mindenkinek jár, így Neked is! Gyors és egyszerű orvos-esztétikai kezelésünk segít nőiességed és magabiztosságod növelésében, így könnyebben veheted a mindennapi akadályokat.
Ha mindig is dúsabb, formásabb ajkakra vágytál vagy szeretnéd végleg megszüntetni ajkaid aszimmetriáját, a száj körüli ráncokat, akkor az ajakfeltöltés az a mindennapos, könnyen elérhető orvos-esztétikai kezelés, ami mindezen problémára megoldást jelent. A kezelés mindössze 20 percet vesz igénybe és az egész arcot megváltoztatja!
Orvos-esztétikai szakembereink és plasztikai sebész orvosaink szem előtt tartják Pácienseink kiinduló adottságait, hogy látványos, ugyanakkor természetes hatású ajkakat formáljanak.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 év szakmai tapasztalat
Orvos-esztétikai és plasztikai sebész szakorvosok
HIGH-TECH MINŐSÉG
Legmodernebb töltési technikák
Csúcsminőségű hialuronsav
VERHETETLEN ÁRAK
Ajakfeltöltés:
Már 99.000 Ft-tól (1 ml)
FONTOS VAGY
Az orvosi konzultáció díját
beszámítjuk a kezelésbe
Személyre szabott kezelési terv

Miért válaszd az ajakfeltöltést?

Ha nem vagy elégedett ajkaid formájával, most könnyedén változtathatsz rajta! Az ajakfeltöltés tökéletes megoldás aszimmetria kezelésére, volumenizálásra, a Cupidó-ív (a felső ajkak csúcsa) kiemelésére, telt, dús ajkak elérésére. A kor előrehaladtával bekövetkező változások is kezelhetők vele, hiszen azzal, hogy ajkat töltünk, egyben a száj körüli ráncokat is kezeljük. Ezáltal az arcprofil harmonizálódik, a Marionette redő megemelkedik, az arc megfiatalodik. Az ajkak ívének emelése segít, hogy egy elégedett mosollyal induljunk neki a hétköznapoknak. Klinikánkon elérhető az eredeti orosz Russian lips töltési technika és az exkluzív Julie Horn technika is!

Mindezt egy minimális fájdalommal járó, helyi érzéstelenítés használatával végzett eljárás során. Szakértő plasztikai sebészek és orvos-esztétikai szakorvosok által végzett kezelések, a legmodernebb, speciális töltési technikák, első osztályú orvosi alapanyagok és 20 év tapasztalat garantálja a tökéletes végeredményt.

Időpontfoglalás

Dr. Lehoczki Gábor
Arcszépészeti specialista

„Ma már több, mint 10 éves gyakorlattal rendelkezem az orvos-esztétikai kezelések területén. Speciális tudásom által a szálbehúzás mesterévé váltam, ezt az orvos-esztétikai kezelést végzem a leggyakrabban.”

hialuronsavas ajakfelöltés előtte utána kép

Az ajakfeltöltés előnyei

“EXPRESSZ” BEAVATKOZÁS

Mindössze pár perc alatt azonnali, akár 12 hónapig tartó eredményt kapsz.

EGYETLEN ALKALOM

Nem kell újabb időpontot egyeztetned, a részletes konzultációt követheti a kezelés.

AZONNALI ÉS LÁTVÁNYOS

Ez a leggyakoribb, legegyszerűbb, és leglátványosabb orvos-esztétikai beavatkozás.

EXKLUZÍV TÖLTÉSI TECHNIKÁK

Az igazi orosz Russian Lips és a Julie Horn lips technikák.

Az ajakfeltöltés menete

Konzultáció szakorvossal: Minden ember más adottságokkal rendelkezik, és pácienseink különböző motivációkkal érkeznek, ezért a nulladik lépés nálunk mindig a beszélgetés. Először feltárjuk az okokat, a problémát, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt érhessük el, legyen szó vékony ajak, az öregedés jelei, genetikai adottságok vagy aszimmetria megoldásáról. A kezelések kapcsán fontos az edukáció, ezért mindenkit partnerként kezelünk és beavatunk a részletekbe. Páciensünk és szakorvosa együtt dönt a felhasznált hialuronsav mennyiségéről, hiszen a lényeg a látható eredmény és a természetes hatás egyensúlyának megtartása.

Ajakfeltöltés egyénre szabott technológiával: Plasztikai sebész és arcszépészeti specialista orvosaink a konzultáció alapján több különböző töltési technológiát, -technikát a helyes, vagy azok egyénre specializált kombinációját használják az eljárás során, általában egyszerre 1 ml anyag kerül beinjektálásra.
A konzultációt követően orvosod a fertőtlenített bőr alá vékony tűvel juttatja be a feltöltő anyagot, majd ha szükséges, masszírozással egyenletesen eloszlatja azt. A töltőanyag bevitelének (injekciózásnak) többféle technikája van a mélység, irányvezetés és a beadás folytonossága szerint. Az ajakfeltöltés után előfordulhat, hogy a kezelt területen duzzanat alakul ki, de ez általában 1 napon belül leapad.
A beavatkozás mindössze 20 percet vesz igénybe, ajkaid természetesen telt hatása azonban sokáig kitart, emellett az egész arcod megfiatalodhat, hiszen az ajakfeltöltés során a száj körüli ráncok is elhalványulnak. Az ajakfeltöltés tartóssága egyéni adottságoktól és életviteltől is függ.

Hogyan zajlik a kezelés? A kezelés előtt helyi érzéstelenítés történik, plasztikai sebész vagy arcszépészeti specialista orovosunk a fertőtlenítést követően hialuronsavat fecskendez a bőr alá a kiválasztott technikának megfelelően. Általában 1 ml anyag kerül egyszerre befecskendezésre. 

Red lips akció

Most ajakfeltöltés 99.000 Ft-tól!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a bőröd állapota, a ráncok mélysége, a számodra leghatékonyabbnak tartott és a kívánt eredmény eléréséhez szükséges töltőanyag mennyisége. Az előzetes konzultáció díját a kezelés árából levonjuk.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ, szövetazonos hialuronsav töltőanyagot használunk.
  • Mindössze 20 PERC, NINCS MŰTÉT, nincs lábadozás
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN és GYŐRBEN
Konzultáció

Ingyenes
konzultáció

Ingyenes konzultáció arcszépészeti specialistánkkal*

Ajakfeltöltés

99. 000 Ft-tól
1 ml

*Esztétikai tanácsadónőnkkel való konzultáció díjmentes, a kezelés elvégzésétől függetlenül. Amennyiben az orvosi konzultációt követően a kezelést nem hajtjuk végre, 10 000 Ft konzultációs díj kerül felszámolásra, a kezelés azonnali elvégzése esetén az orvosi konzultáció díját a kezelés díja magába foglalja. Abban az esetben, ha a kezelés végrehajtása nem az orvosi konzultációt követően történik, a 10 000 Ft-os konzultációs díjat felszámoljuk, egy hónapon belül elvégzett kezelés esetén a kezelés árából levonjuk.

ÚJDONSÁG: Orvosi Központunkban már a forradalmian új lézeres ajakdúsítást is választhatod a hialuronsavas ajakfeltöltés mellett!

Az Alma-Q Lips lézeres ajakdúsítás Magyarországon egyedülálló technológiája serkenti a kollagén és elasztin termelést, látványosan fokozza ajkaid teltségét, színét, megújítja a száj körüli bőrfelületet is!

Jelentkezz most ajakfeltöltés konzultációra tapasztalt arcszépészeti specialistánkhoz, vagy kérj időpontot a lézeres ajakdúsításra!

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Ajakfeltöltés képekben
Előtte - Utána galéria
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?

Az injektábilis implantátumok lehetnek felszívódó és nem felszívódó anyagok.

Az Aesthetica Orvosi Központban felszívódó, szövetazonos komponensű hialuronsavat használunk. Ezek a prémium gél töltőanyagok nem tartalmaznak toxinokat, így nem okoznak szöveti érzékenységet, hatásuk pedig akár 12 hónapig is tarthat.
Az ajakfeltöltés során ritkán fordul elő komplikáció vagy szövődmény, de mint minden beavatkozás, ez is kockázattal jár. Lehetséges helyi duzzanat, bevérzés, pirosság, viszketés, zsibbadtság érzet, a töltőanyag elmozdulása, becsomósodása, aszimmetria, ritka esetben allergiás reakció. Mindemellett évente több ezren esnek át problémamentesen szájfeltöltésen és maximálisan elégedettek az eredménnyel.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram