Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Mellfelvarrás

Vonzóbb alak, formás mellek azonnali eredménnyel!
Most 150.000 Ft értékű plasztika kedvezménycsomaggal!
Időpontfoglalás

Feszesebb mellek az egészséges önbizalomért

Mellplasztika

Aligha létezik nő, aki nem kritikus saját melleivel. Van, hogy szeretjük őket, van, hogy tetszünk magunknak, és sajnos olyan is, amikor nem szeretünk tükörbe nézni. Márpedig az, hogy jóban vagyunk-e saját testünkkel, és mellünkkel, befolyásolja, hogy mennyire érezzük magunkat egészségesnek, vonzónak és magabiztosnak. Az idő, a súlyingadozás, hirtelen fogyás és a szoptatás a legtöbb nő számára a mellek megereszkedésével, formásságának elveszítésével jár és van, akinek soha nem voltak igazán feszesek a mellei.
A mellfelvarrás olyan plasztikai sebészeti beavatkozás, amely segít mind a formásabb dekoltázs, mind a pozitívabb testkép és önbizalom elérésében is.
Pácienseinket esztétikai tanácsadóink és a plasztikai sebészeink kísérik végig, hogy a mellfelvarrás minden esetben az egészséges önbizalom visszanyerését segítse elő.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Mellspecialista plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtét + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a mellfelvarrást?

Mit látsz, amikor a zuhanyból kilépve a tükörbe nézel? Melleid veszítettek méretükből, megereszkedtek, elvesztették eredeti formájukat? A kor, a jelentős súlyingadozás, a gyermekvállalás mind jelentősen befolyásolhatja a bőr és mellek rugalmasságát, lazaságát. Az edzés, diétázás, különböző tabletták és krémek nem fognak segíteni a keblek eredeti formájának visszaszerzésében, hiába állítanak bármit a harsogó feliratok. Nekünk viszont van egy biztonságos és gyors eredményű megoldásunk: a plasztikai sebészet, azon belül pedig a mellfelvarrás. Megemeljük és formásabbá tesszük a mellek alakját, ezáltal megszüntetjük az érintkező bőrfelületeknél a kellemetlen izzadást, bőrirritációt. Olyan komplex eredményt érünk el, amellyel nemcsak magabiztosabb leszel, de a mindennapok is kényelmesebbé válnak.

NÉZZÜK MEG, MI A NEKED VALÓ MEGOLDÁS!

Azoknál a pácienseinknél, akik elégedetlenek a mellük nagyságával, mert csökkent azok mérete, megváltozott a formája, a szimmetriája, a mellfelvarrás műtét kombinálható mellnagyobbítással is. A mellplasztika során különböző méretű mellimplantátummal a mell aszimmetrikus eltérései is korrigálhatók. A plasztikai sebészet eredménye hosszú távú: ha a páciens kerüli a súlyingadozást, a mellek esztétikus formája tartósan megőrizhető. A mellplasztika eredménye azonnal látható, a mellek megjelenése természetes hatású, miközben pácienseink önbizalma és a testképe is javul.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A mellfelvarrás előnyei

TERMÉSZETES HATÁS

A teltebb, formásabb mellek elérése mellett a legfontosabb a páciensek hosszútávú elégedettsége.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett költségek.

GYORS ÉS HOSSZÚTÁVÚ

Eredménye azonnal látható
A mellek esztétikus formája tartósan megőrizhető.

KOMBINÁLHATÓ

Lehetőség van egyszerre mellnagyobbításra, aszimmetria korrigálására, és mellbimbóudvar korrekcióra is.

A mellfelvarrás menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: Minden nő más adottságokkal rendelkezik, ezért az első lépés nálunk mellfelvarrás előtt mindig a beszélgetés. A műtét előtti konzultáció lényege, hogy a kívánt alakot és a legtökéletesebb eredményt érjük el. A konzultáció során a páciensünk plasztikai sebészünkkel átbeszéli milyen eredményt vár a kezeléstől. A megfelelő eredmény elérése érdekében közösen dönthetnek a mellimplantátum használatáról, hiszen a mellfelvarrás ideális alkalom a mellek aszimmetriájának kezelésére, vagy méretének növelésére.

Műtét előtti szövetelőkészítő kezelés: A kezeléscsomag magában foglal egy alkalom műtét előtti lézeres szövetelőkészítő kezelést, amelynek célja a szövetek műtétet követő gyorsabb gyógyulásának elérése és az esztétikus hegesedés elérése. A kezelést a műtét előtt 2-4 héttel végezzük. 

Műtéti eljárás: Mellfelvarrás során a mell korrekcióját az esetek túlnyomó többségében a megnyúlt, felesleges bőr eltávolításával és a mirigyállomány rögzítésével érjük el. Miután a plasztikai sebész a mell alatti redő területén végzett metszés által eltávolította a felesleges bőrt, a mellbimbó feljebb kerül, melynek mérete is csökkenthető.

A plasztikai sebészeti beavatkozás előtti kivizsgálásokat helyben végezzük (kivéve mammográfia, mellkas röntgen). A maximum 2-3 órás, altatásos műtétre budai magánklinikánkon kerül sor.

Pácienseink exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobákban töltik a műtét utáni éjszakát. Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

Mellfelvarrás után: Habár a mellplasztika eredménye azonnal látható, a mellek műtét utáni, végleges formájukat körülbelül pár hónap alatt veszik fel. A műtétet követően a varratszedésig a melleket nem érheti víz. A kívánt forma elérésének érdekében néhány héten keresztül egy speciális melltartó viselése segíti a mellek pozíciójának rögzülését. Pácienseink a műtéti beavatkozást követően rendszeres kontrollvizsgálatokon vesznek részt. Operáló orvosod és esztétikai tanácsadónőd is melletted lesz a kontrollvizsgálatok során a mielőbbi problémamentes gyógyulás és a lehető legjobb eredmény érdekében.

A műtét utáni gyógyulási idő hosszú, azonban körülbelül 6 hét után visszatérhetsz mindennapi életedhez. A műtéti hegek külső elhalványulása gyorsan történik, azonban a teljes belső gyógyulás 1 évig is eltarthat.

Hegkezelés mellfelvarrás után: Az Aesthetica plasztika csomagjában ajándékba kapsz két alkalom lézeres hegkezelést, amelynek célja a hegvonal minimalizálása. Az első kezelésre a műtét után 8 héttel kerül sor.

150.000 FT ÉRTÉKŰ EXTRA AJÁNDÉKKAL!

FORMÁSABB, TELTEBB MELLEKRE VÁGYSZ?

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

A 150.000 Ft-os EXTRA AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:

  • AJÁNDÉK műtét előtti szövetelőkészítő és műtét utáni lézeres hegkezelés (3 alkalom)
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat (1 éven belül)
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

150.000 Ft
értékű extra ajándékkal

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Mellfelvarrás képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
Mellplasztika kisokos
A mellplasztika során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, gyulladás, keloidos hegképződés, a mellbimbó érzékenységének megváltozása. Mellfelvarrás során a zsírszövet mellett a mell mirigyállományának egy részét is eltávolítják, emiatt csak szoptatás után javasoljuk a műtét elvégzését. Mindemelett évente több ezer nő esik át problémamentesen és elégedetten mellplasztikai beavatkozásokon.

Amit a mellimplantátumokról tudni kell

Olvasd el mellimplantátum kisokosunkat, melyben hasznos információkra tehetsz szert. (Például: Formák, Méret, Kockázat) 
MEGTEKINTÉS

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram