VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS GLAMOUR NAPOK: 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

Aesthetica csúcstechnológiás géppark

Alma Hybrid

Alma Hybrid Lézer

Ablatív és non-ablatív lézer egy gépben

elválasztás

Intenzív bőrmegújítás a biztonságos, precíz és sokoldalú Alma Hybrid lézerrel, amely egy technológián belül biztosítja az ablatív és non-ablatív lézeres kezelések előnyeit, dupla hatékonyság egy gépbe zárva.

TOVÁBB

Alma-Q ND:YAG lézer

Hatékony és tartós

elválasztás

A Q-kapcsolt lézer a világpiacon lévő egyik legerősebb lézer, a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldás pigmentációs problémákra, hegkezelésre, segítségével visszafordítható és megelőzhető a bőröd károsodása, így bőröd egyenletes, egészséges és ragyogó lehet!

TOVÁBB

Alma Soprano

Lézeres szőrtelenítés. Újragondolva.

elválasztás

Az Alma Soprano Titanium világsikerdíjas berendezés, amely innovatív technológiájának köszönhetően új ajtókat nyit meg a lézeres szőrtelenítésben. Három különböző hullámhosszú lézerfény koncentrált energiájával biztosítja a bámulatos eredményeket.

TOVÁBB

Lumenis M22

Sokoldalú innováció

elválasztás

A Lumenis M22 úttörő a lézeres bőrápolásban, számtalan problémára nyújt célzott megoldást, így szinte az egész test területének kezelésére alkalmas, legyen szó egészségügyi vagy esztétikai problémáról. Biztonságos lézeres technológiát alkalmaz, amely nemcsak kezeli a problémákat, de óvja is közben a bőrt.

TOVÁBB

Lumenis Lightsheer

A szőrtelenítés nagyágyúja

elválasztás

A diódalézeres szőrtelenítés koronázatlan királya a Lumenis Lightsheer, amely extrém pontos lézeres impulzusainak segítségével célzottan és hatékonyan tud kezelni minden bőr és szőrtípust, de mindeközben kíméletes. Kezelőfejei több technológiát ötvöznek, így sosem látott hatékonyságot teremtve a lézeres szőrtelenítésben.

TOVÁBB

Legend Pro

Összetett megoldások

elválasztás

A Legend Pro összetett rendszere lehetővé teszi az arc és a test látványos kezelését, a DMA izomaktivitási energia és a tripoláris rádiófrekvencia összeadott ereje képes különböző problémák összetett és hatékony kezelésére.

TOVÁBB

DermaClear

3IN1 hidrodermabráziós mélytisztítás

elválasztás

A DermaClear Hídrafacial jellegű, új generációs hidrodermabráziós gép 3in1 bőrminőség javító kezelés lehetőségét rejti magában: egyszerre lehetséges kémiai és fizikai hámlasztás, tisztítás vákuumos technológiával, ennek köszönhetően pedig speciális hatóanyag bevitel is.

TOVÁBB

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram