Alopécia areata kezelése

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia az alopecia areata kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

ALOPeCIA AREATA VAGY FOLTOS HAJHULLÁS

lézeres hajstimuláció

Az alopecia areata, vagy foltos hajhullás következtében kopasz foltok jelennek meg a fejbőrön. Ez a hajhullástípus bármely életkorban kialakulhat, azonban fiatal felnőttekre és gyermekekre jellemző leginkább, a foltos hajhullásban szenvedők 40-50 %-a még nem töltötte be a 21. életévét. Gyakrabban előfordul férfiaknál, mint nőknél, hátterében pedig örökletes faktorok mellett az autoimmun betegség áll.
Az alopecia areata, más néven foltos hajhullás hatékonyan kezelhető és visszafordítható folyamat, ám a tünetek megjelenésétől számítva érdemes minél előbb megkezdeni a kezeléseket, hiszen annál jobb és gyorsabb eredmények érhetők el!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika + Hatóanyagos terápia + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv

ALOPeCIA AREATA KEZELÉSE

Tekintve, hogy foltos hajhullás hátterében autoimmun betegség áll, kiemelkedően fontos a hajhullás okainak felderítése. A foltos hajhullás kockázatát más autoimmun betegségek megléte is növeli. Az Aesthetica Orvosi Központban nemcsak a foltos hajhullás tüneti kezelését végezzük, hanem orvosi csapatunk képes a háttérben álló okok feltérképezésére és azokat kezelésére, éppen ezért rendkívül hatékony a kezeléssorozat.

A foltos hajhullás esetében a hajszálak anagén, növekedési fázisa rövidül, ezért a hajszálak rövidülnek és vékonyodnak, azaz nem tudnak annyi faggyút felvenni, amennyit a faggyúmirigy termel. Ezáltal a faggyú a felszínre kerülve eltömíti a hajhagymák hajszálat kivezető járatait, megakadályozva az új hajszálak felszínre törését. Ezért a lézeres kezeléssorozatot minden esetben lézeres tisztítással kezdjük, hogy segítsük az új hajszálakat abban, hogy minél könnyebben a felszínre törhessenek.

A lézeres tisztító kezelések hatására megjelenő hajkezdeményeket stimulációs kezelésekkel erősítjük. Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelés kiegészíthető más kezelésekkel is, a komplex kezelésének részét képezi a minoxidil kezelések alkalmazása is, amelyek szintén segítenek a haj természetes állapotának gyors és hatékony visszaállításában.

Az alopecia areata, vagyis foltos hajhullás esetében a visszanőtt hajszálak gyakran fehérek, vagy nagyon világosak, nem tartalmaznak pigmenteket. Ennek a jelenségnek az okát a foltos hajhullás autoimmun jellegében kell keresni: a szervezet a saját hajhagymáit támadja meg a betegség során. Nemcsak a hajnövekedésért felelős sejtekre, hanem a pigmentképződésért felelős fehérjékre, vagyis a melanocita sejtekre is hatással lehet a túlzott immunválasz. A lézeres hajstimulációval a melanocita őssejtek és a 17-es típusú kollagén termelődése is stimulálható, így a fehér hajszálak szinte biztosan pigmentált hajszálakká válnak.

Időpontfoglalás
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép
lézeres hajhullás kezelés előtte utána kép

A foltos HAJHULLÁS KEZELÉSE LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓVAL

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

A kezelés menete

A kezelések megkezdése előtt 14 és 18 év közötti gyermekek esetében próbakezelést végzünk, a szervezet válaszreakciója alapján kezdjük meg a kezeléseket, amihez szülői beleegyezés szükséges. Az alopecia areata kialakulásának kockázatát más autoimmun betegségek is növelik, így a hajhullás okainak felderítése kiemelten fontos. 

A lézeres hajkezeléssel szövődmények és kellemetlenségek nélkül érhető el látványos és gyors hajnövekedés, az eredmények pedig kiegészítő és fenntartó kezelésekkel fokozhatók és tarthatók.

Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelés kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel, vagy növekedési faktorok és őssejtek beinjektálásával járó saját vér terápiával. A hajhullás komplex kezelésének részét képezi a minoxidil kezelések alkalmazása is, amelyek szintén segítenek a haj természetes állapotának gyors és hatékony visszaállításában.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során. Szükség esetén labordiagnosztikai csomag is elérhető.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram