Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Ránckezelés bo-tox injekcióval

A bo-tox injekció minimalizálja az arcizmok mozgásának mértékét, de a mosolyt sem kell elfelejtened!

Kérj időpontot ingyenes konzultációra!
Időpontfoglalás

Tegyél időben a mimikai ráncok ellen!

Te is szeretsz nevetni, mosolyogni? Mérgedben a homlokadat ráncolni? Az arcunk az egyik legfontosabb kommunikációs eszközünk, amin minden érzelmünk meglátszik.
Sajnos az ismételt arckifejezések ráncokat vésnek a bőrbe, hasonlóan az újra és újra összehajtogatott papírlaphoz. Amikor fiatalok vagyunk, a bőr visszapattan a helyére. De ahogy a kollagén és az elasztin idővel csökken, a ráncok megmaradnak és egyre mélyebbek lesznek.
A szarkalábak, mérges ráncok, száj körüli, szem körüli ráncok és homlokráncok megszüntetésén túl a botulinum toxin injekciós ránckezeléssel lehetőség van az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén látható egyéb betörések, barázdák eltüntetésére is.
A gyors és fájdalommentes eljárás tartós, akár fél évig is hatásos eredményt tudsz vele elérni.

Görgess lejjebb a gyors és megbízható, nem műtéti eljárás részleteiért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 év tapasztalat
Orvos-esztétikai szakemberek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Allergan bo-tox – az
Egyesült Államok vezető márkája
Exkluzív technikák különleges ráncok kezelésére
VERHETETLEN ÁRAK
Elérhető már 48.500 Ft-tól
6 hónapig tartó eredmény
FONTOS VAGY
Az orvosi konzultáció díját
beszámítjuk a kezelésbe
Személyre szabott kezelési terv

Miért válaszd a bo-tox injekciót?

A bo-tox injekció az egyik legkeresettebb – nem sebészeti – öregedésgátló eljárás férfiak és nők számára egyaránt. Idővel, ahogy nevetsz, mosolyogsz és ráncolod a homlokod, az izmok összehúzódása úgynevezett dinamikus ráncokat hoznak létre az arcon. A botulinum toxin meggátolja a ráncokért felelős izmok megfeszülését, de az arc többi izmára nincs hatással, így nem veszíted el a természetes mimikádat. Az injekciós ránckezelésre nemcsak az arc területén van lehetőség, hanem a nyak és dekoltázs bőrén látható betörések, barázdák is eltüntethetők. A szarkalábakon, mérges ráncokon, szemöldök közötti ráncokon és homlokráncokon túl a botulinum toxin alkalmas az arc formázására is, hiszen a masseter izmok gyengítésével keskenyíthető az arc. Az injekciós kezelések megoldást jelentenek olyan problémákra is, mint az ínymosoly (Gummy Smile), a nyuszi ráncok (Bunny Smile), illetve a lehajló szájvégek (Sad Smile). Szakértő plasztikai sebészeink által végzett kezelések, a legmodernebb technikák, első osztályú orvosok és 20 év tapasztalat garantálja a tökéletes végeredményt.

Időpontfoglalás

Dr. Lehoczki Gábor
Arcszépészeti specialista

„Ma már több, mint 10 éves gyakorlattal rendelkezem az orvos-esztétikai kezelések területén. Speciális tudásom által a szálbehúzás mesterévé váltam, ezt az orvos-esztétikai kezelést végzem a leggyakrabban.”

A bo-tox injekciós ránckezelés előnyei

“EXPRESSZ” BEAVATKOZÁS

Mindössze 10-15 perc alatt azonnali eredményt kapsz.

EGYETLEN ALKALOM

A részletes konzultációt követően az orvos-esztétikai specialista akár azonnal elvégzi a beavatkozást.

JÓL KOMBINÁLHATÓ

A maximális eredmény és harmonikus természetes hatás érdekében más orvos-esztétikai kezelésekkel kombinálható.

SPECIÁLIS TECHNIKÁK

Arckeskenyítés, Bunny Smile, Gummy Smile és Sad Smile kezelése bo-tox injekcióval.

A bo-tox injekciós ránckezelés menete

A kezelés előtt esztétikai tanácsadónőddel és plasztikai sebészeddel konzultáltok a kezeléstől várt eredményről. A természetes de mégis látványos hatás érdekében javasolhatjuk egyéb eljárások elvégzését is.

Az eljárás során plasztikai sebészed helyi érzéstelenítést alkalmaz. Ritkán szükséges Lidocain injekció, az esetek többségében azonban elegendő érzéstelenítő krém használata a bőrfelületen. A szakorvosod a fertőtlenített arcbőr alá vékony tűvel juttatja be a mimikai izmokba a fiziológiás só oldattal higított, legyengített botulinum toxint. A bo-tox csak a ráncokért felelős izmokat kezeli úgy, hogy hozzákapcsolódik az idegvégződéshez, kémiai úton gátolja az ingerületvezetést. Átmeneti hatást vált ki úgy, hogy meggátolja a ráncokért felelős izmok megfeszülését, de az arc többi izmára nincs hatással, így nem veszíted el a természetes mimikádat. A hatás elmúlta után az izomműködés változatlan formában helyreáll.

Az injekció után előfordulhat minimális bőrpír, érzékenység, véraláfutás, azonban ezek a tünetek rövid időn belül eltűnnek. A kezelt területen javasoljuk az izmok mozgatását, arc mimikájával segíthetsz a kedvezőbb eredmény elérésében. A kezelés után nem ajánlott a napozás, a szaunázás, illetve olyan tevékenységek, amik a kezelt terület melegedésével járnak.

A botulinum toxin injekció hatása 4-6 hónapig tart, és rendszeresen ismételhető. Ismétlés nélkül ráncaid ugyanolyanok lesznek a kezelés hatásának megszűnésével, mint előtte, de az orvosi tapasztalatok azt mutatják, hogy az ismétlések hatása még hosszabb ideig tart. Ha a mélyráncok megjelenése előtt elkezded a kezelést és rendszeresen ismételsz, úgy a kívánt eredmény fenntartásához a jövőben egyre ritkábban lesz szükséged a bo-tox kezelésre.

B.tox injekciós ránckezelés


Már 48.500 Ft-tól

 

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a bőröd állapota, a ráncok mélysége, a számodra leghatékonyabbnak tartott és a kívánt eredmény eléréséhez szükséges töltőanyag mennyisége. Az előzetes konzultáció díját a kezelés árából levonjuk.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ, Alergan bo-tox töltőanyagot használunk
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

Ingyenes
konzultáció

Ingyenes konzultáció arcszépészeti specialistánkkal*

b.tox injekciós ránckezelés

48. 500 Ft
1 régió

*Esztétikai tanácsadónőnkkel való konzultáció díjmentes, a kezelés elvégzésétől függetlenül. Amennyiben az orvosi konzultációt követően a kezelést nem hajtjuk végre, 10 000 Ft konzultációs díj kerül felszámolásra, a kezelés azonnali elvégzése esetén az orvosi konzultáció díját a kezelés díja magába foglalja. Abban az esetben, ha a kezelés végrehajtása nem az orvosi konzultációt követően történik, a 10 000 Ft-os konzultációs díjat felszámoljuk, egy hónapon belül elvégzett kezelés esetén a kezelés árából levonjuk.

Aesthetica Tipp: - A hialuronsavas arcformálás (arc- és ráncfeltöltés) lehetőséget ad arra is, hogy természetes hatású korrekcióval megteremtsük azt az összhatást, finom harmóniát, amitől vonzóbbnak, magabiztosnak érezheted magad.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Ránckezelés bo-tox injekcióval képekben
Előtte - Utána galéria
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?

Az injektábilis implantátumok lehetnek felszívódó és nem felszívódó anyagok.

Az Aesthetica Orvosi Központban prémium minőségű Allergan Bo-tox anyagot használunk, mely az Egyesült Államok vezető márkája.
A bo-tox kezelés során kevés esetben fordul elő komplikáció, szövődmény. Bár fontos tudni, hogy mint minden beavatkozás, a bo-tox kezelés is kockázattal jár. Ilyen kockázati tényező lehet helyi duzzanat, bevérzés, zsibbadt érzés, hányinger, fejfájás, a felső szemhéj, alsó szemhéj vagy az ajkak ptosisának (lógás, megereszkedés) kialakulása, ritka esetben aszimmetria.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram