Köröm betegségeink kezelése

Egészséges, erős körmök az esztétikus megjelenésért télen-nyáron
Időpontfoglalás

Biztonságos és fájdalommentes megoldás a köröm betegségei ellen

Hazánkban szinte minden harmadik ember érintett lehet a kéz és láb körmeit megtámadó elváltozásoktól, melynek leggyakoribb fajtái a körömbenövés és a körömgomba. A nem körültekintő körömápolási szokások, így a helytelen körömvágás, a nem megfelelő cipőválasztás, vitaminhiány, stressz és táplálkozás is okozhatja a különböző megbetegedések kialakulását.

A köröm betegségei sok esetben otthoni kezelésekkel nem kezelhetők hatékonyan illetve a látszólag ártalmatlan, és kezdetben „csak” esztétikai problémát mutató elváltozások komoly betegségeket is takarhatnak, ezért megkerülhetetlen a célzott a beavatkozás.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Legmodernebb technológiával
felszerelt berendezések
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Megfizethető bőrkonzultáció
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a lézeres körömgomba kezelést?

Megelégelted az állandó körömgomba kezelést, a körömbenövéssel járó fájdalmasan lüktető érzést, váladékozást? A mindig vissza-visszatérő ecsetelést, gyógyszerszedést? A körömgomba tünetei zavaróak lehetnek. A gombás köröm nem múlik el magától, ahogyan a benőtt köröm problémája sem orvosolható hatékonyan beavatkozás nélkül, ezért mindenképpen kezelni kell az érintett területeket, hiszen a nem megfelelő kezelés egészséges körmök elfertőződéséhez is vezethet. A konzervatív, a bőrgyógyászok által, körömkaparék kiértékelése alapján felállított diagnózist általában gyógyszeres kezelés követ. A szájon át bevehető gyógyszerek hatására növő köröm már nem lesz fertőzött, viszont a folyamat lassú és májkárosító hatása jelentős.

A körömgomba kezelése lézerrel fokozza az immunrendszer öngyógyító folyamatait és a sejtek újraosztódását, miközben a lézerfény elöli a körömgombát okozó mikroorganizmusokat.

Időpontfoglalás
körömbetegség
körömgomba

A körömbetegségek kezelésének előnyei

ESZTÉTIKUS MEGJELENÉS

A köröm betegségeinek kezelése által körmünk megszabadul a fertőzéstől és visszanyeri egészséges állapotát.

GYORS ÉS HATÉKONY

Korszerű technikáinknak köszönhetően a kezelések gyorsan és biztonságosan zajlanak.

SZAKSZERŰ ELLÁTÁS

Kiváló szakembereink személyre szabottan kezelik az adott területet, mindenféle kockázattól mentesen.

A körömbetegségek kezelésének menete

Kezelés menete: A körömgomba kezelése során a páciens otthonában a gombás fertőzések által megvastagodott körömlemezeket reszeléssel elvékonyítja, hogy a lézer akadálytalanul hatolhasson be a kezelési területre. Az Nd:YAG Long Pulse lézer impulzusokat körkörösen végigvezetjük a teljes körömfelületen, a körömgomba kezelése közben a páciens egybefüggő forróságot fog érezni a köröm felületén, a forróságot bőrfelszín hűtővel csillapítjuk. Mivel legtöbb esetben a fertőzés túlnyúlik az érintett köröm terjedelmén: az újra kialakulást megelőzendő ajánlott a szomszédos körmök felületét is kezelni. A kezelést általában 8-szer szükséges megismételni, egy hetes időközönként. Az eljárás nem jár mellékhatásokkal és nem igényel egyéb, gyógyszeres kezelést.

A körömgomba kezelése után szükséges minden páciens által használt cipő, zokni fertőtlenítése illetve a fertőzött körmök külön tisztítása, valamint a fertőtlenítő kézmosó használata a visszafertőződés megelőzése céljából. A gombás fertőzések a meleg, nedves helyeket kedvelik és könnyedén áttérhetnek a többi körömre is a fertőzött területről.

Sorban állás és beutaló nélkül

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A kezelést egy bőrgyógyászati konzultáció előzi meg, mely során a bőrgyógyász személyre szabottan állapítja meg a szükséges kezelési módszert. Az eljárás végső ára ennek függvényében alakul ki.

Konzultáció díja:
Bőrgyógyászati/sebészeti konzultáció felnőttek és gyermekek részére 24.900 Ft

Beavatkozás díja:
Benőtt köröm eltávolítása (1 db) 39.000 Ft
Körömszél bemetszése (1 oldali) 39.000 Ft
Körömszél bemetszése (2 oldali) 59.000 Ft

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?
A Med-Aesthetica Orvosi Központban modern technológiával szabadulhatsz meg a kellemetlen körömbetegségektől.
A kezelésnek nincsen kockázata. Biztonságos, egyszerű és nem szükséges gyógyszer szedése.

A konzultáció díja: 24.900 Ft

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram