NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Miért az Aesthetica?

Van egy csapatod!

Az egészségünk érdekében mindannyian képesek vagyunk szinte bármit megtenni, a szépséggel sincs ez másként. Mégis sokszor a sötétben tapogatózik a gyógyulni, szépülni vágyó: megfelelő tudás és tapasztalat hiányában nehéz megtenni az első lépéseket. Az Aesthetica professzionális szakemberekből álló csapata nem csak abban segít, merre indulj el, hanem abban is, hogy megtervezd: merre tarts.

Együtt fogalmazzuk meg a problémákat, a célokat, és együtt tervezzük meg az oda vezető utat. Minden lépésnél azt tartjuk szem előtt, hogy elégedett légy: a kezelések előtt, alatt és között képzett munkatársaink végig melletted lesznek.

Engedd, hogy kézen fogjunk! Egyeztess időpontot kényelmesen, amikor Neked jó. Ülj le kényelmes várótermünkben, érezd magad otthon a rendelőinkben. Konzultálj szakembereinkkel, és ne félj megkérdezni bármit, amit fontosnak tartasz.
Tudd, hogy egy segítő tér és csapat formálódik köréd, akik végigkísérnek az úton!

Itt tudsz bejelentkezni

Medical Lifestyle: Hosszútávban gondolkodunk

Csúcstechnológiás lézer- és anti-aging központunkban a komplex kezelésekre és az egészséges, esztétikus test elérésének támogatására törekszünk.

Minél hamarabb találkozunk, minél fiatalabban jössz el hozzánk – akár már 25 évesen! –, annál korábban tudunk együtt tenni esztétikai céljaid megvalósításáért.
Célunk, hogy Pácienseinket az öregedésgátlás legelső fázisától elkísérjük a prevenciós orvos-kozmetológiai, lézeres kezelésektől a korral változó bőrápolási protokollokon át az invazív és plasztikai beavatkozásokig.

Nem a felszínen szeretnénk megoldani a problémákat, törekszünk a teljes körű megoldásokra.

Hisszük, hogy az esztétikus megjelenés, bőregészség a megfelelő életmóddal kezdődik, ezt támogatják további lézeres kezeléseink, mint a végleges lézeres szőrtelenítés, stria- és hegkezelés.

Nálunk jó kezekben vagy, hiszen Orvosi Központunk Magyarországon egyedülálló felszereltségű, csúcstechnológiás orvos-esztétikai lézerparkkal rendelkezik, az első osztályú klinikai háttér és a kiemelkedő orvosi szakértelem mellett.

Nézd meg, mennyi kezelést találsz nálunk!

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Miben vagyunk mások?

NÁLUNK TE VAGY AZ ELSŐ

Azért dolgozunk, hogy a kezelések alatt is biztonságban és jól érezd magadat. A mi dolgunk, hogy odafigyeléssel és empátiával segítsük a szépülésed.

MERJ KÉRDEZNI! MI MERÜNK VÁLASZOLNI!
Azért dolgozunk, hogy a kezelések alatt is biztonságban és jól érezd magadat. A mi dolgunk, hogy odafigyeléssel és empátiával segítsük a szépülésed.
EGYÉNRE SZABOTT MEGOLDÁSOK

Mindannyian mások vagyunk, így mindenkinek más megoldás a jó. Szakembereink segítenek, hogy megtaláld a számodra megfelelőt!

PROFI CSAPAT

Elismert és elhivatott szakértői csapatunk a garancia rá, hogy jó kezekben vagy. Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan képzik magukat nemzetközi szinten.

Jó helyen jársz!

HA FONTOS AZ ELÉRHETŐ ÁR

Nálunk a magas színvonalú, legmodernebb gépekkel végzett esztétikai, szépészeti és egészségügyi szolgáltatások megfizethetők. Hisszük, hogy a szépség és egészség nem kiváltság, ezért elérhető árakra törekszünk.

HA PÉNZÜGYI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED

Számos egészségpénztár szerződött partnerünk, fizethetsz SZÉP KÁRTYÁVAL, de a hitelügyintézésben is tudunk segíteni.

HA FONTOS AZ IDŐD

Információs központunkkal egyeztetve beutaló és sorban állás nélkül veheted igénybe szolgáltatásainkat akkor, amikor Neked megfelel.

HA A LEGJOBBAT KERESED

A legjobb szakemberek, a legújabb technikák, a legkorszerűbb tudományos vívmányok. Gépparkunk a ma elérhető legmodernebb orvos-esztétikai lézer gépekből áll, mely egyedülálló az országban.

Ha jó helyet keresel, indulj el!

Megtalálsz minket négy nagyváros frekventált, központi helyein: Budapesten, Győrben, Kecskeméten és Székesfehérváron.

Segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki magadból!

Itt foglalj időpontot konzultációra

Ők is az Aestheticat választották

OCZELLA ESZTER MISS EARTH HUNGARY 2016, IFBB BIKINI PRO VERSENYZŐ “Modellként és fitness versenyzőként folyamatosan igyekszem a legtöbbet kihozni a testemből, akárcsak a bőrömből, amihez az Aesthetica Csapatának segítsége elengedhetetlen. A két kedvenc kezelésem a SkinDual kezelés és a SkinBooster Volite kezelés, ez utóbbi gyönyörűen feltölti a szigorú versenydiéták és vízhajtás során kicsit megfáradt bőröm.”
Tovább
Oczella Eszter ajánlásával

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram