Bőrgyógyászat

Megfizethető bőrgyógyászati szolgáltatások beutaló nélkül, előzetes időpontfoglalással Budapesten.

Konzultáció és speciális bőrgyógyászati kezelések

Bőrünk egészsége az egész szervezet szempontjából fontos. A bőr a legnagyobb szerv az emberi szervezetben, a test első számú védelmi vonala. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat és betegségei általában kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is.
Az Aesthetica Orvosi Központ bőrgyógyászati magánrendelésén a hagyományos bőrgyógyászati vizsgálat mellett speciális bőrgyógyászati kezeléseinket is igénybe veheted. Bőrgyógyászunk segít neked a szép bőr, köröm és haj elérésében és bőrbetegségek széles skálájára tud megoldást nyújtani!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Biztonságos kezelés szakképzett bőrgyógyász orvosokkal
Bármely korosztály számára
Felnőtt- és gyermekbőrgyógyászati szakrendelés (akár 0 éves kortól)
Leggyakoribb bőrproblémák kezelése
Anyajegy, akne, bőr- és körömgomba, rosacea, ekcéma, szemölcs, injekciós hegkezelés
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a bőrgyógyászatot?

A bőrgyógyászati betegségek kezelésében mára az orvostudomány nagy eredményeket ért el. Olyan bőrbetegségek is gyógyíthatóvá váltak, melyek eddig hosszú éveken keresztül keserítették meg a betegek életét (pl.: pattanásos bőr, pikkelysömör, rosacea stb.).
Emellett a rosszindulatú bőrelváltozások korai felismerése és diagnosztizálása döntő jelentőségű, mivel az esetek nagy részében mihamarabbi gyógyulást is jelentenek egyben. Ezért fontos, hogy bőrgyógyászati tünetek, panaszok esetén bőrgyógyász szakorvoshoz forduljunk, mert ezzel súlyos szövődményeket előzhetünk meg! A leggyakoribb bőrgyógyászati problémák és azok hatékony kezelése elérhető az Aesthetica Orvosi Központban: anyajegyszűrés- és eltávolítás, akné kezelése, bőrgomba, körömgomba és benőtt köröm diagnosztizálása és kezelése, rosacea, ekcéma kezelése, szemölcsök kíméletes eltávolítása, valamint injekciós hegkezelés a baleset útján vagy aknék által keletkezett hegek eltüntetésére.

Időpontfoglalás

Bőrgyógyászat előnyei

NINCS SORBANÁLLÁS

Bőrgyógyászati szolgáltatások beutaló nélkül

BIZTONSÁGBAN VAGY

Elismert, gyakorlott bőrgyógyász szakorvosok

ODAFIGYELÜNK RÁD

Éves bőrgyógyászati szűrővizsgálatok

RUGALMAS FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Szép Kártya és egészségpénztári kártya elfogadóhely

Bőrgyógyászat menete

Első lépés a szakorvosi konzultáció, bőrgyógyászati vizsgálat, amely során szakképzett bőrgyógyász orvosunk diagnosztizálja a betegséget és felállítja a személyre szabott kezelési tervet.
A rosacea sajnos nem gyógyítható, de megfelelő kezeléssel és gondozással jelentős javulás érhető el, a romló tendencia pedig lassítható. A tünetektől függően a bőrgyógyász szakorvos gyulladáscsökkentőket, vagy fénytechnológiás orvos-eszétikai kezelést javasolhat.
Anyajegyszűrés- és eltávolítás: A vizsgálat során lehetőséged nyílik arra, hogy a tested teljes felületét megvizsgáltasd. Az anyajegyek vizsgálatát minden esetben nagy szakmai tapasztalattal rendelkező orvosok végzik. Az anyajegy eltávolítását minden esetben sebész szakorvos végzi, az eltávolított anyajegyet pedig szövettani vizsgálatnak vetjük alá. A beavatkozásra helyi érzéstelenítésben kerül sor, és a Magyar Bőrgyógyászati Társulat ajánlása alapján az anyajegyeket sebészi úton, kimetszéssel távolítjuk el. Az anyajegylevétel ősztől tavaszig javasolt.
Megfelelő kezeléssel jelentősen lehet szépíteni, halványítani lehet a hegeket. A hegkezelés, hegszépítő beavatkozások során a kezelt terület halványabb, vékonyabb, világosabb, szebb lesz. A hegek kezelése több módszerrel is történhet, injekcióval, lézeres kezeléssel vagy sebészeti kimetszéssel is.
A szemölcs kezelése elsősorban bőrgyógyászati feladat. A drogériákban kapható szemölcsirtó készítmények csak ideiglenesen csökkentik a szemölcs méretét. Bőrgyógyászati rendelésünkön lehetőség van a szemölcsök mélyfagyasztására és elektromos berendezéssel (kauterrel) történő eltávolítására is.
Az akné ritkán számít súlyos megbetegedésnek, de jelentős kozmetikai kellemetlenséget és érzelmi stresszt is okozhat, ezen kívül a bőr hegesedését eredményezheti hosszú távon. A kezelésnél gyulladáscsökkentő és antibakteriális kezelés, gyógyszeres terápia is indokolt lehet. Az esetlegesen már kialakult aknés hegek, pigmentfoltok kezelésére a fénytechnológiás, ill. lézeres bőrkezelést ajánlunk.
Az ekcéma jól látható tünetei mögött sok esetben nehéz felfedezni a kiváltó okokat. Kiválthatja allergia, stressz, öröklött hajlam, külső irritáció, az immunrendszer hibás működése, típusától függ a kezelés módja, illetve az is, hogy mennyi idő szükséges a tünetmentességhez. Sajnos az ekcémára való hajlam megmarad a kezelés után is, ezért évente érdemes kontrollvizsgálaton részt venni a tünetmentesség megőrzéséhez.
A bőrgomba kezelés megkezdéséhez elengedhetetlen a pontos diagnózis ismerete, mely a bőr felületéről vett kaparék tenyésztésével történik. A mintavétel teljesen fájdalommentes, a kórokozó azonosítását követően pedig megkezdődik a kezelés. A körömgomba gyógyítása hasonlóan összetett folyamat, hiszen a hatékony kezeléshez az adott gombafajtának megfelelő gyógymód alkalmazás szükséges.
A körömgombához hasonlóan kellemetlen a benőtt köröm, amely leghatékonyabban sebészeti úton orvosolható, a gyulladt rész és köröm kimetszése hozhat eredményes gyógyulást, melyet egynapos sebészeti beavatkozás alkalmával végez el szakorvosunk.

BŐRGYÓGYÁSZATI KONZULTÁCIÓ ÉS KEZELÉSEK

Bőrproblémád van? Csak egyszerűen esedékes az éves anyajegyszűrés?
Kérj időpontot most, hiszen kedvező árakkal és rugalmas fizetési lehetőségekkel várunk!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Orvosi Központunk célja, hogy magas színvonalú magánegészségügyi ellátásunk minél több ember számára elérhetővé váljon, ezért megfizethető áron, kedvező fizetési feltételekkel biztosítjuk szolgáltatásainkat.

  • A magánegészségügyi szakrendeléseink és diagnosztikai vizsgálatok árai megtalálhatók a kezelések árai oldalon.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás
Várunk az Aestheticaba
Előtte - Utána galéria
Alma-Q 5D lézeres technológia.
A kezelést követően azoknál, akik herpeszre hajlamosak vagy korábban már átesetek herpeszfertőzésen, kialakulhat herpesz, illetve duzzanat és enyhe ödéma kialakulhat a száj területén. Abban az esetben, ha korábban már sérült a kezelt felület, előfordulhat, hogy a kezelés eredmény nem lesz egyenletes.

A konzultáció díja: 24.900 Ft

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram