Szemöldök tetoválás eltávolítás

Nem kell arcodon viselned többé megunt vagy elrontott kozmetikai tetoválásodat!
Időpontfoglalás

KÖNNYEDÉN MEGSZABADULHATSZ SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSODTÓL!

A kozmetikai tetoválások hatalmas népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen öltöztetik az arcot és megszabadítanak a sminkelés mindennapos problémájától is. A kozmetikai tetoválások koronázatlan királynője kétséget kizáróan a szemöldök tetoválás, ami már szinte kötelező kelléke az esztétikus megjelenésnek. Azonban előfordulhat, hogy a szemöldök tetoválás nem sikerül jól, nem megfelelő szakembert választunk, esetleg mégsem mutat úgy az arcunkon, ahogy azt elképzeltük, vagy a hajszínünk megváltozása után nem illik már az összképbe. Ezekben az esetekben több dolgot is tehetünk, mégis a lézeres tetoválás eltávolítás a legjobb opció, hiszen kíméletesen és véglegesen szabadít meg a nem kívánatos kozmetikai tetoválásodtól.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett lézerspecialisták
MINŐSÉG
Alma-Q-kapcsolt Nd: YAG kíméletes lézertechnológia
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Online időpontfoglalás

MIÉRT VÁLASZD A LÉZERES TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁST?

Szálazott, púderes, hibrid? Bármilyen technikával is készült szemöldök tetoválásod, nem okoz gondot a csúcstechnológiás Alma-Q lézernek, amely a Q-kapcsolt Nd:YAG lézerenergia erejével könnyedén eltávolítja a tetoválásodat az arc területéről is. Bár a mai kozmetikai tetoválások már más, kevésbé erőteljes pigmentekkel készülnek, a lézeres tetoválás eltávolítással nemcsak ezek teljes eltüntetése lehetséges, hanem a régi, megfolyt vagy esetleg zöldes, vöröses árnyalatban pompázó szemöldök tetoválásoké is. Ha nem akarsz megválni a szemöldök tetoválás nyújtotta kényelemtől, az új tetoválás elkészítése előtt is érdemes bevetni a lézeres tetoválás eltávolítást, hiszen így sokkal könnyebben, esztétikusabban lehet megvalósítani a későbbiekben álmaid szemöldök tetoválását.
Hogyan működik a lézeres tetoválás eltávolítás? Ne aggódj, a kezelés az arc területén is teljesen biztonságos, a megfelelő védőszemüveg viselése és a modern, professzionális technológia biztosítja a szemeid épségét. A tetoválás eltávolítás során a lézer energiája a tetoválás színpigmentjeiben nyelődik el, ezzel megsemmisítve a bőrben lévő festékanyagot. A kezelés során a szemöldök tetoválásod folyamatosan halványulni fog, a festékrészecskék pedig természetes módon távoznak a szervezetből. A lézeres tetoválás eltávolítás hegmentesen távolítja el megunt vagy elrontott szemöldök tetoválásodat, a módszer kíméletességének köszönhetően pedig csak minimális kellemetlenségre számíthatsz az eljárás közben, amelyet igyekszünk minimalizálni.
Válaszd a szakértelmet és a biztonságot, cserébe pedig megszabadítunk egy szembetűnő, zavaró problémától!

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

A kezeléssorozat előtt és után

Tetoválás eltávolítás Karda Jármin ajánlásával

Karda Jázmin ajánlásával
Tetoválóművész

“Profizmus, szakértelem és hatékonyság. Az Aestheticában bármely kezelés esetén, a minőség megkérdőjelezhetetlen!”

A lézeres tetoválás eltávolítás előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 1 kezelés után is látványos halványulás érhető el, végleges eredmény csupán pár kezelés után.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként 10 perc alatt végezhetsz a szemöldök tetoválásod kezelésével.

VÉGLEGES MEGOLDÁS

A kezelt területen a festékanyag teljesen szétbomlik és felszívódik, megszünteti a tetoválást.

CSÚCSMINŐSÉG

Az Alma-Q a legmodernebb technológia, a lézerhomogenizáló fej a legkíméletesebb kezelést biztosítja.

A tetoválás eltávolítás menete

A kezelést megelőző szakértői konzultáció során esztétikai tanácsadónőd kérdéseket tesz fel egészségügyi állapotoddal kapcsolatban és felméri szemöldöktetoválásodat. A fehér pigmentek kezelése nem lehetséges, hiszen nem képes elnyelni a lézer energiáját, így nem távolítható el. Ezen kívül bármilyen szemöldök tetoválás kezelése lehetséges. A sminktetoválások többsége a speciális pigmentek miatt gyorsan eltávolítható, azonban így is több kezelésre lesz szükséged, amelyek között 6-8 hétnek kell eltelnie.

A lézeres tetoválás eltávolítás során szakértő lézerspecialistánk az Alma-Q-kapcsolt Nd:YAG lézer segítségével „szétrobbantja” a bőr különböző rétegeibe tetovált festékanyagot. Mivel az arc területe érzékeny, a kezelés némi hőérzettel vagy diszkomfort érzéssel járhat, azonban ne aggódj, a lézeres tetoválás eltávolítás nem jár égési sérüléssel. A kezelések nagyjából 10 percet vesznek igénybe.
A kezelést követően azonnal tapasztalható ödéma, kipirosodás, helyenként (festék töménységétől függően) tűhegynyi bevérzés-vérzés, mely a következő 2-4 napban felszívódik magától nyom nélkül.

Javasoljuk, hogy ebben az időszakban jegeld a bőrödet, használj, bőrnyugtató krémet. Erős kezelés után a bőrpírt követően 2-6 napig pörkösödés, esetenként felszíni varasodás is tapasztalhatsz, amit hámképző, gyulladáscsökkentő krémmel, zselével kezelhetsz.
A maximális hatás és szép, tiszta bőr érdekében fontos, hogy betartsd szakértő lézerspecialistáink utógondozásról szóló utasításait. Körülbelül két napig tartózkodnod kell a meleg víztől, egy hétig a szauna, szolárium használatától, valamint kiemelkedően fontos a magas faktorszámú fényvédő használata is. Fontos a nagymértékű folyadékbevitel a kezelések után, hiszen a szervezet nyirokkeringése és anyagcseréje nagymértékben hozzájárul a festékszemcsék felszívódásához.

MOST 10%-OS KEDVEZMÉNYT ADUNK A LÉZERES TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS KEZELÉSÜNKRE!

Nem tetszik a formája, elmosódott, meguntad? Szabadulj meg szemöldök tetoválásodtól szuper kedvezményes áron!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica specialistája komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a tetoválásod nagysága, a bőröd állapota, a festékanyag mélysége és milyensége.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Bőrállapotfelmérés kezelési tervvel

Tetoválás eltávolítás akció

- 10 %
értékű kedvezménycsomag

Látványos eredmény már 1-3 kezelés után

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Lézeres tetoválás eltávolítás képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A lézeres tetoválás eltávolítás kezelés a legkevésbé invazív eljárásnak minősül és a betegek számára is a legkíméletesebb módszer, nem jár kockázattal. Erős kezelés után a bőrpírt követően 2-6 napig pörkösödés, esetenként felszíni varasodás is előfordulhat. Ezeket a külső tényezőket hámképző, gyulladáscsökkentő krémmel, zselével lehet kezelni. A beavatkozás nem igényel gyógyszeres utókezelést, és a teljes gyógyulás napokon belül tapasztalható.

Foglalj időpontot online díjmentes konzultációnkra!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram