NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Gynecomastia - Férfi mellkisebbítés

A férfi mellkisebbítés nem hiúsági kérdés, hanem út a magabiztosság felé!
Most 250.000 Ft értékű plasztika kedvezménycsomaggal
Időpontfoglalás

Feszesebb és férfiasabb mellkas

Kívül-belül férfi, kívül-belül magabiztosság. Az elégedett, vonzó férfi szereti a testét és jóban van önmagával. Egy plasztikai sebész által végzett szépészeti beavatkozás ennek érdekében ma már nem hiúsági kérdés, sokkal inkább út a magabiztosság felé. A férfi mellkisebbítés a kevésszer említett beavatkozások közé tartozik, pedig nagyon fontos önbizalom növelő hatása lehet, ha szükség van rá.
A ginekomasztia – vagyis megnövekedett mell a férfiak körében – nagyon elterjedt a férfiaknál. Okozhatja hormonváltozás vagy a hormontartalmú gyógyszerek szedése és súlyingadozás is. A nőiesnek tűnő, megnagyobbodott férfi mellek hosszútávú kellemetlenségeket jelenthetnek a férfiak számára. Bármilyen keményen is küzdesz, bizonyos zsírlerakódáson semennyi edzés és fekvőtámasz sem segít, ekkor érdemes plasztikai sebészhez fordulnod.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Tapasztalt plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a férfi mellkisebbítést?

Szorongsz a tested miatt? Nem szívesen veszed le a pólódat mások előtt? Kimaradsz a nyári programokból, nem jársz strandolni vagy úszni?
Mindezt megoldhatja egy plasztikai sebész. Sok férfi érzi magát feszélyezve a testével kapcsolatban, a megnövekedett mellek okozta pszichés és érzelmi problémák komoly gondot jelenthetnek.
Bár a gynecomastia önmagában nem veszélyes egészségügyi probléma, a kiváltó okok akár súlyosak is lehetnek, ezért fontos a műtét előtt meghatározni miért növekedett meg a férfi mellszövet.
A „férfimellek” panaszával érkező pácienseink számára a gynecomastia műtét hosszútávú befektetés önmagukba. Az arányos, feszes, férfias mellkas enyhítheti pácienseink évek óta fennálló egészségügyi problémáit és szorongásait, növeli a magabiztosságukat és az önbecsülésüket.
A gynecomastia műtét, azaz férfi mellkisebbítés olyan eljárás, amely a mirigyállomány túltengés és helyi zsírlerakódás nyomán, a férfi mellkas mellszerű képződményét korrigálja, távolítja el műtéti úton.
A beavatkozást nemzetközi tapasztalattal is rendelkező plasztikai sebészeink végzik, a legmodernebb eszközöket és műtéti technikákat alkalmazva a kifogástalan végeredmény érdekében.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A férfi mellkisebbítés előnyei

ELŐNYÖK

A műtéti hegek fokozatosan halványulnak, a ginekomasztia műtét esetében szinte nyom nélkül gyógyulnak.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett vagy utólagos költségek.

GYORSASÁG

Eredménye azonnal látható, egy hét múlva visszatérhetsz a munkába is.

TARTÓSSÁG

Nem fog visszatérni mellnagyobbodási problémád, ha megtartod testsúlyodat és egészséges életmódot folytatsz.

A gynecomastia Műtét menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: A gynecomastia kezelése során végig segítségedre lesz plasztikai sebészed és esztétikai tanácsadód. Az első konzultáció során átbeszélitek milyen eredményt vártok a műtéttől, érdemes-e más beavatkozással, például zsírleszívással kombinálni.

A férfi mellkisebbítés műtét: A műtét előtti kivizsgálásokat helyben végezzük, esztétikai tanácsadód segíteni fog az időpontok foglalásában és az előkészületekben.
A körülbelül 1 órás, plasztikai sebész által végzett altatásos műtétre intenzív ellátással is rendelkező budai magánklinikánkon kerül sor. A ginekomasztia műtét során a metszés a mellbimbó alsó részén történik, ami a műtét után általában szinte nyom nélkül gyógyul.
Pácienseink exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobákban töltik a műtét utáni éjszakát.
Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

Gynecomastia műtét után: Plasztikai sebészed a műtéti területre szoros kötést tesz, melyet 2-4 hétig viselned kell. Ez az időtartam hosszabbodhat, ha a férfi mellkisebbítés zsírleszívással volt kombinálva. A műtét utáni időszakban kerülnöd kell a fokozott fizikai terhelést, de a hétköznapi aktivitás megengedett.

250.000 ft értékű plasztika kedvezménycsomag!

VÉGRE MAGABIZTOSAN SZERETNÉL A TÜKÖRBE NÉZNI?

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

  • - 100.000 Ft árengedmény: az altatásos plasztikai műtétek árából
  • AJÁNDÉK két alkalmas hegkezelés
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR) vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

250.000 Ft
értékű kedvezménycsomag

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van-e kockázat?
A mellplasztikai műtétek során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, gyulladás, keloidos hegképződés, aszimmetria. A mellbimbó érzékenységének megváltozását is eredményezheti a ginekomasztia műtéte, de ez általában átmeneti.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram