NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Szálbehúzás

AKCIÓ: Szálbehúzás most több mint 40 ezer Ft kedvezménnyel
Non-invazív, vágás nélküli Facelift, amellyel 5-10 évet fiatalodhatsz mindössze egy óra alatt.
Időpontfoglalás

Látványos lifting hatás műtét nélkül

Képzeld el, hogy fiatalos, ránctalan bőröd.
A jól körülhatárolt ráncokkal, például az orr és a száj környékén kialakult barázdákkal rendelkező pácienseink számára a szálbehúzós töltőanyagok egyszerű és hatékony, nem műtéti megoldást jelentenek.
A szálbehúzás nemcsak ráncaidat simítja ki, hanem arcod volumenét és kontúrját is növeli, ezáltal fiatalosabb, teltebb, simább lesz a bőröd. A kezelés serkenti bőröd kollagéntermelését és regenerációs képességét, ezért a szálak felszívódása után is látványos marad a hatása.
A szálbehúzás biztonságosan és tartósan visszaállítja a természetes és fiatalos megjelenésedet.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Orvos-esztétikai szakemberek
MODERN TECHNOLÓGIÁK
100%-ban bio-kompatibilis,
felszívódó szálak
Teljes bőrgyógyulás napokon belül
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes tanácsadás és utókövetés
Csomagárak kombinált kezelésekhez
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Gyors, kényelmes időpontfoglalás

Miért válaszd a szálbehúzást?

Észrevetted, hogy bőröd veszített feszességéből, rugalmasságából? Elmélyültek a ráncaid és megereszkedett az arcod? Tökéletes megoldás lehet számodra a felszívódó szálak alkalmazása, mellyel műtét nélkül látványos emelő hatást érhetünk el pácienseink számára. A kezelés alkalmas arcod fiatalos kontúrjainak visszaállítására és a kollagén szint fokozására. Az eljárás előnye, hogy nem jár vágással, nem keletkezik utána heg és minimális fájdalommal, felépülési idővel kell számolnod.
A szálbehúzás során 100%-ban bio-kompatibilis, felszívódó szálakat alkalmazunk. Ahogy a szálak bekerülnek a bőröd alá, a bőr rögzítésén, az azonnali emelő hatáson túl, biztosítják a kollagén termelés fokozódását, fokozzák az anyagcserét, a vér- és nyirokkeringést, illetve a bőr regenerációs folyamatait. Ennek eredményeképp jön létre a 1,5-2 évig tartó bőrfeszesítő hatás, ugyanis a szálbehúzás következtében keletkezett kötőszövetek azután is fennmaradnak, miután a szálak már felszívódtak.

Időpontfoglalás
szálbehúzás

A kezelés hatása 1,5-2 évig tart, a fiatalító hatás fokozásáért legkorábban 6 hónap után ismételhető.

szálbehúzás kezelés

A szálbehúzást követően 4-6 hét után emelő hatás tapasztalható.

A szálbehúzás előnyei

AZONNALI EREDMÉNYEK

A szálak behúzását követően 4-6 hét után jelennek meg a várt eredmények.

GYORS KEZELÉSEK

A kezelést szakorvosaink átlagosan fél - 1 óra alatt végzik el, ami után nem sokkal távozhatsz klinikánkról.

TARTÓS HATÁS

A kezelés hatása 1,5-2 évig tart, a fiatalító hatás fokozásáért legkorábban 6 hónap után ismételhető.

JÓL KOMBINÁLHATÓ

Egyéni igényeidnek megfelelően eredményesen kombinálható bo-tox és hialuronsavas ráncfeltöltéssel.

A szálbehúzás menete

A kezelés előtt szakorvosoddal és esztétikai tanácsadónőddel átbeszélitek milyen eredményt vártok a kezeléstől. A szálbehúzást arcod egyéni igényeinek megfelelően kombinálhatod egyéb esztétikai beavatkozásokkal, mint például a injekciós és hialuronsavas ráncfeltöltés. A lényed látványos de természetes eredmény.

A beavatkozás előtt a szálbehúzást elvégző orvos meghatározza a szükséges szálak típusát és mennyiségét, majd megtervezi azok optimális behúzási pontjait és irányait.

Az alkalmazási területtől és az alkalmazás céljától függően számos különböző típusú és méretű szál áll rendelkezésre, egészen a vékony mono szálaktól a több szálat is kombináló fogazott szálakig. Erőteljesebb emelő hatás elérése érdekében a leghatásosabb az un. COG, azaz fogazott szálak használata. A COG szálas kezelés hatékonysága tovább fokozható, ha kollagén szintézist serkentő vékonyszálas arcfeszesítéssel együtt alkalmazzuk. A látványos eredmény eléréséhez kezelésenként 6 COG és 40 mono szál behúzása szükséges.

Az átlagosan fél - 1 órát igénybevevő szálbehúzás előtt injekciós érzéstelenítést alkalmazunk, ezzel csökkentve minimálisra a kezelés okozta kellemetlenséget. A szálak bevezetése egy tompa végű kanüllel történik, egy bemeneti ponton pedig több szál is behúzásra kerül, ezzel csökkentve a beavatkozás invazivitását. 

A szálak behúzását követően azonnali emelő hatást fogsz tapasztalni, a kollagén termelés fokozásával pedig új kollagén kötegeket hoznak létre, mellyel a kezelést követően tovább erősödik az eredmény.

Csomagajánlat

Akció:

A mono szálbehúzásra összeállított kedvezményes csomag 60 szálat foglal magában és több mint 40ezer kedvezménnyel érhető el.  

Őszi akció: Skinbooster és mono szálbehúzás több mint 60.000 Ft-os kedvezménnyel!

A csomag 3 ml Skinboostert (Teosyal) és 60 mono szálat foglal magában. *

Árainkat igényeidre szabva, a kezelési tervedhez mérten alakítjuk.
Szálbehúzás orcánként már 40 000 Ft-tól.

*Az akció más kedvezményekkel nem összevonható

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. A szálbehúzás árát több tényező befolyásolja attól függően, hogy mennyi és milyen típusú szálat helyezünk el. Nézz körbe csomagajánlataink között, ahol az egyéni és kombinált kezelések között is kedvező árakon válogathatsz.

Személyre szabott árakkal várunk, COG szálbehúzás már 40.000 Ft-tól, mono vagy screw szálbehúzás 40.000 Ft/10 db!
A látványos eredmény eléréséhez kezelésenként 6 COG és 40 mono szál behúzása szükséges.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN és GYŐRBEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Szálbehúzás képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A szálbehúzás nem jár kockázattal, azonban a kezelést követő napokban jelentkezhet a kezelt területen enyhe duzzanat, helyenként bevérzés, illetve minimális fájdalommal kell számolnod. Enyhe húzó hatást tapasztalhatsz, illetve helyenként érezheted a szálakat is, de ez az érzet rövid időn belül elmúlik. A kezelést követő két hétben kerülnöd kell a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), az izzadással járó tevékenységeket, pl: sportolást, emellett a hajolgatást és nehéz tárgyak emelését, megerőltető munkát illetve a kozmetikai kezeléseket.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram