NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Fizetési lehetőségek

Az Aesthetica Orvosi Központban számos fizetési lehetőség közül választhatnak Pácienseink, melyek közül garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, Aesthetica ajándékkártyával vagy akár SZÉP Kártyával is. Továbbá részletfizetési, hitelfelvételi, illetve egészségpénztárra való befizetési lehetőségeket is biztosítunk.

Görgess lejebb a részletekért…

Aesthetica ajándékkártya

A megfelelő ajándékot megtalálni az egyik legnehezebb feladat. Aesthetica ajándékkártyával azonban egyénre szabottan, bármilyen alkalomból megajándékozhatod szeretteidet! Az ajándékkártya szépészeti kezeléseinkre és magánegészségügyi szakrendeléseinkre is felhasználható, akár az akciós ajánlatokra is igénybe vehető!

Az ajándékkártya bármekkora összegben kiállítható, megvásárolható és beváltható budapesti, győri, kecskeméti és székesfehérvári központunkban is. A kifizetés dátumától számítva az Ajándékkártya 6 hónapon keresztül érvényes*. Amennyiben kedves Páciensünk nem kívánja a teljes összeget levásárolni egy kezelés során, a fennmaradó értéket a lejárati idő előtt bármikor felhasználhatja bármely kezelésünkre, akár aktuális akcióinkkal összevonva. Fizetni lehet bankkártyával, készpénzzel vagy banki átutalással is!

Azonban ha a kényelmes, otthoni ügyintézést választanád, akkor nincs más teendőd, mint emailt írni nekünk az ajandekkartya@aesthetica.hu email címre. Kolléganőnk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot a részletek egyeztetése céljából. Befizetésed megérkezését követően azonnal postázzuk az Ajándékkártyát a megadott címre és névre.

* A fél év lejárta után nem áll módunkban az ajándékkártya elfogadása.

Szép kártya

SZÉP-kártya elfogadóhelyként központjainkban (Budapest, Győr, Kecskemét, Székesfehérvár) szolgáltatásaink díját (vérvétel és ultrahang vizsgálat kivételével), részben vagy egészben SZÉP-kártyával is egyenlítheted.

Elfogadott kártyák: bármelyik bank által kibocsátott SZÉP-kártya (OTP SZÉP-kártya, K&H SZÉP-kártya, MBH SZÉP-kártya (korábban MKB SZÉP-kártya)).

Részletfizetés

Segítünk, hogy szépülésednek semmilyen akadálya ne legyen! Még pénzügyi sem! Orvosi Központunkban lehetőség van részletfizetésre minden több alkalmas kezelés esetén. Így például a lézeres szőrtelenítésnél két alkalom között akár 6-8 hét is eltelhet, Neked nem kell a teljes árat egyben kifizetned, hanem választhatod, hogy meghatározott alkalommal egy-egy részletet fizetsz be. Ebből kifolyólag több időd van arra, hogy rendezd a kezelések árát!

Hitel, pénzügyi tanácsadás

A szépségklinikák közül eddig egyedül az Aesthetica Orvosi Központban van lehetőség arra, hogy banki tapasztalattal rendelkező szakemberek segítsenek Neked a számodra legkedvezőbb banki hitel megtalálásában. A javasolt hitelek segítségével a nagyobb költségvonzatú beavatkozások is elérhetővé válnak Számodra. A gyakorlatban ez a megoldás olyan, mintha részletfizetést kapnál az adott kezelésre.

A pénzügyi tanácsadás ingyenes, Neked csak annyi a dolgod, hogy eljössz hozzánk egy konzultációra! A hitelügyintézés gondját is levesszük válladról, hiszen kollégáink napi kapcsolatban vannak a bankokkal és minden, a hitellel kapcsolatos formalitást rendeznek.

Egészségpénztár

Magánegészségügyi szakellátásainkat (kivéve arcfiatalítás, plasztikai sebészet, lézeres tetoválás eltávolítás) akár saját vagy közeli hozzátartozód egészségpénztári befizetése terhére is igénybe veheted! Az Aesthetica Orvosi Központ Magyarország valamennyi egészségpénztárának szerződött szolgáltatója, így központunkban egészségpénztári kártyás fizetésre is lehetőség van.

Szerződött egészségpénztári partnereink:

EgészségpénztárEgészségpénztár
Allianz Egészség- és Önsegélyező Pénztárigen
Dimenzió Önsegélyező Egyesületigen
Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztárigen
MKB - Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztárigen
OTP Egészségpénztárigen
Patika Egészségpénztárigen
PRÉMIUM Egészségpénztárigen
Tempo Egészségpénztárigen
Új Pillér Egészségpénztárigen
Vasutas Egészségpénztárigen
Vitamin Egészség- és Önsegélyező Pénztárigen

Bármely kezelésünket is választanád, fizetési lehetőségeink közül biztosan találsz Számodra megfelelőt. Amennyiben szolgáltatásaink valamelyike elnyerte tetszésedet kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást, egyes szolgáltatásainkra 0-24 órás online időpontfoglalási lehetőséggel! Vagy jelentkezz ingyenes konzultációra kezeléseink igénybevételéhez!

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram