Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Anyuka szépítő csomag

Szépítő csomagunknak köszönhetően magabiztosabb és szexibb lehetsz, mint valaha!
Most 150.000 Ft értékű plasztika kedvezménycsomaggal!
Időpontfoglalás

Csúcsformában a szülés után is!

A szülés utáni alakformálás sok páciensünk számára jelent kihívást. Az anyaság valószínűleg életed egyik legszebb és legcsodálatosabb élménye, de normális, ha azt kívánod, bárcsak visszakaphatnád az anyaság előtti testedet. Az edzés és a diéta sajnos ilyenkor a legtöbbször nem elég, hogy visszanyerjük a szülés előtti alakunkat. Az Anyuka Szépítőcsomag egyszerre több plasztikai sebészeti eljárást kombinál, hogy segítsen laposabb hasat, megemelt és feszes melleket, karcsú kontúrokat és fiatalosabb, terhesség előtti megjelenést elérni. A beavatkozások után sok páciensünk jobban érzi magát a saját bőrében, mint a gyermekvállalás előtt. Ha Te is újra csúcsformába szeretnél kerülni, ideális megoldás lehet számodra az Anyuka Szépítő Csomag, amit Mommy Makeover néven is ismerhetsz!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Tapasztalt plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Feszesség és fiatalság a szülés után

Kevésbé érzed magadat vonzónak a terhességed óta? A várandósság alatt a bőröd kitágult és megnyúlt? A szülés után pedig a szoptatás hatására a melleid megereszkedtek? Egy baba kihordása és a szoptatás időszaka nagy terhet ró a testedre, bőrödre, kötőszöveteidre. Fiatal anyukaként pedig különösen nehéz időt találni, arra, hogy a saját testeddel törődj, hogy visszaszerezd gyermekvállalás előtti alakodat. Ha mégis sikerül, bizonyos szülés utáni változások visszafordíthatatlanok bármilyen keményen is edzel vagy diétázol. Az Anyuka Szépítő Csomag, vagy Mommy Makeover olyan eljárások kombinációja, amelyek célja a feszesítés és fiatalítás, miután tested átesett a szülés okozta megterhelésen. A terhesség, a szülés és a szoptatás minden nőnél más és más problémákat okozhat, így az Anyuka Szépítő Csomag eljárás a te egyedi igényeidnek megfelelően állítható össze. A csomag tartalmazhat mellnagyobbítást, mellfelvarrást, mellkisebbítést, egy kis területi zsírleszívását, hasplasztikát.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

Az anyuka szépítő csomag (Mommy Makeover) előnyei

2+1 AKCIÓ

Három plasztikai műtét árából a legalacsonyabb értékű kezelést ajándékba adjuk.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett vagy utólagos költségek.

MINŐSÉG

Budai magánklinika, exkluzív környezet.

KOMBINÁLHATÓ

Választhatsz csak 2 műtétet is, amennyiben a két beavatkozás egy időben történik meg.

 

Az anyuka szépítő csomag kiválasztása és menete

Mit tartalmazhat az Anyuka Szépítő Csomag/Mommy Makeover?

A csomagban a következő plasztikai beavatkozásokat kombinálhatod:
● mellnagyobbítás
● mellfelvarrás
● mellkisebbítés
● egy kis terület zsírleszívása
● hasplasztika

2+1 akció
A fenti szépészeti beavatkozások közül tetszőlegesen kombinálhatsz hármat, amelyből a legalacsonyabb értékű kezelést ajándékba adjuk.

Az akció feltételei:
Amennyiben két plasztikai sebészeti beavatkozást szeretnél, abban az esetben veheted igénybe az Anyuka Szépítő Csomagot, ha a plasztikai sebészed szakvéleménye szerint alkalmas vagy a két beavatkozás egy időben történő elvégzésére. Ugyanez érvényes akkor is, ha három plasztikai műtét mellett döntesz, tehát legalább két beavatkozásnak egy időben kell történnie.

Minden nő más adottságokkal rendelkezik, ezért az első lépés nálunk mindig a beszélgetés egy részletes konzultáció keretein belül. A konzultáción plasztikai sebészed és esztétikai tanacsadónőd is segítségedre lesz a megfelelő kezelések kiválasztásában, hiszen a lényeg, hogy a kívánt alakot és a legtökéletesebb eredményt érjük el. A beavatkozás előtti kivizsgálásokat helyben végezzük (kivéve mammográfia, mellkas röntgen).
Pácienseink budai magánklinikánkon, exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobákban töltik a műtét utáni éjszakát. Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad. Professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

150.000 FT ÉRTÉKŰ EXTRA AJÁNDÉKKAL!

FORMÁSABB, TELTEBB MELLEKRE VÁGYSZ?

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

A 150.000 Ft-os EXTRA AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:

  • AJÁNDÉK műtét előtti szövetelőkészítő és műtét utáni lézeres hegkezelés (3 alkalom)
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat (1 éven belül)
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

150.000 Ft
értékű extra ajándék

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van-e kockázat?
Az anyuka szépítő csomag során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, altatással szembeni túlérzékenység, gyulladás, keloidos hegképződés, a bőr érzékenységének megváltozása. 

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram