Hajhullás férfiaknál

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a férfi hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

A GENETIKA ÉS KOPASZODÁS ÖSSZEFÜGGÉSEI

lézeres hajstimuláció

Férfiaknál általában a 30-as 40-es éveikben kezdődik a hajhullás, kopaszodás, azonban az örökletes kopaszodás már sokkal korábban is megjelenhet: a kopasz apa fiú gyermekei már 20 éves koruk körül elkezdenek küzdeni az extrém hajvesztéssel, amelynek kezelésére egészen eddig nem találtak jó alternatívát.

A férfi hajhullás, kopaszodás - mértékétől függetlenül-  komoly hatással lehet az önértékelésre, az önbizalomra, de akár a párkapcsolatokra is.

A fejtetőn, halántékon kezdődő hajritkulást, majd kopaszodást androgén alopeciának, vagy más néven férfias típusú hajhullásnak nevezzünk. Az androgén alopeciában nagy szerepet játszanak olyan tényezők, amelyeken változtatni ugyan nem tudunk, de hatékonyan felléphetünk velük szemben!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika + Hatóanyagos terápia + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
SZÉP Kártya
FONTOS VAGY
Egyénre szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

HAJHULLÁSTÍPUSOK FÉRFIAKNÁL

A férfiakra jellemző androgén alopécia, azaz férfias típusú hajhullás összességében a hajhagymák működésének fokozatos, progresszív romlásával, illetve a hajszálak anagén vagyis növekedési fázisának rövidülésével jár együtt. De mik a hajhullás okai?

Az androgén alopecia jelenségét nem egyszerűen a tesztoszteron nevű hormon, hanem annak egy aktívabb változata, a dihidrotesztoszteron (DHT) okozza, de emellett nagy szerepet játszik a kopaszodás folyamatában az öregedés is, hiszen a sejtek osztódása és a keringési rendszer működése lassul, idős korban nem táplálják már az erek ugyanúgy a hajhagymákat.

A DHT jelenléte és a szervezet öregedése együttesen járul hozzá a haj miniatürizálódásához: a hajszálak egyre vékonyabbakká válnak, így a haj egy idő után már nem tud olyan hosszúra megnőni, hogy kibújjon a bőr felszíne fölé, ennek eredményeképp a fejbőr kopasszá válik.

A miniatürizálódás során megjelenhetnek olyan hajhagymák is, amelyek a telogén fázist követően nem képesek újból anagén fázisba lépni maguktól. Amennyiben a nyugvó állapot hosszan (akár 5 éven túl) fennmarad vagy a hajvesztés a Hamilton-Norwood skálán eléri vagy meghaladja a VI. stádiumot, sokszor már külső behatásra sem aktiválható újból a hajhagyma, ezért fontos, hogy mielőbb megkezdd a megfelelő hajkezelést!

Az androgén alopécia, vagy férfias típusú hajhullás az elváltozás korai stádiumaiban jó eredményekkel kezelhető, kezelését érdemes minél korábbi stádiumban, már az első tünetek megjelenésekor elkezdeni. Enyhe vagy közepes mértékű hajhullás és kopaszodás lassítható és lézeres terápiával akár teljes egészében visszafordítható!

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
karórás napszemüveges férfi túr a hajába

A férfias típusú hajhullás már 20 éves korban is jelentkezhet

lézeres hajstimuláció

A haj és a fejbőr trichoszkópos vizsgálata

Férfi HAJHULLÁS KEZELÉSE LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓVAL

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

Férfi HAJHULLÁS KEZELÉSÉNEK MENETE

Orvosi központunkban személyre szabott kezelési tervet állítunk össze, a hajhullás megállításának érdekében mindent magába foglaló komplex terápiát vehetsz igénybe, amely során a hajhullás okai is felderítésre kerülnek. A probléma megszüntetéséhez lézeres hajstimulációs kezelést, hatóanyagos kezelést és igény esetén otthoni hajápolási protokollt is biztosítunk. A hajhullás okának megállapításához pácienseink számára labordiagnosztikai csomag is rendelkezésre áll. 

A lézeres hajhullás kezelés nulladik lépése a személyes konzultáció, amely során tanácsadónk trichoszkópos vizsgálatot végez a fejbőrön, amely segít előrejelezni a terápiától várható eredményt.

Következő lépésként megkezdjük a lézeres hajstimulációs eljárást az előírt kezelési terv alapján. A lézeres hajhullás kezelés alapvetően 10 alkalmas kezeléssorozat, amely előrehaladott állapotú androgén alopecia, kopaszság esetén kiegészítő alkalmakat igényelhet. Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelés kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyagbevitellel, de kiegészíthető növekedési faktorok és őssejtek beinjektálásával járó saját vér terápiával is.

A férfias típusú hajhullás komplex kezelésének részét képezi a minoxidil kezelések alkalmazása is, amelyek szintén segítenek a haj természetes állapotának gyors és hatékony visszaállításában. Androgén alopécia esetében a fenntartó kezelések kiemelt fontosságúak, hiszen versenyt futni az idővel a genetikai hatásokkal csak rendszeres lézeres és kiegészítő kezelésekkel lehetséges

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a férfi hajhullás kezelésének díját az ingyenes konzultáció során.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Foglalj időpontot online díjmentes konzultációnkra!

Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram