NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Legend Pro Mikrotűs Rádiófrekvenciás Arckezelés

Rejuvenáció és bőrminőségjavítás egy kezelésbe építve, a problémás és élettelen bőr újjászületéséért
Időpontfoglalás

Varázslatos kombinácó a fiatalos arcbőrért

Az öregedés jeleinek senki sem örül. Idővel az arcunk elkezd ráncosodni, megereszkedik a bőr, így fáradtnak és idősebbnek tűnik. A Legend Pro mikrotűs rádiófrekvencia a legmodernebb bőrtextúra javító és anti-aging innováció a mikrotűs eljárások közül, amellyel fájdalom nélkül érhető el látványos, minimalizált pórusú, hegmentes revitalizált bőrfelszín! A mikrotűk és a rádiófrekvenciás hőenergia együttes alkalmazása azonnali kollagéntermelés fokozást és bőrregenerációt okoz, erősíti a sejtek falát. Tökéletes kezelés a tág pórusú, petyhüdt, élettelen, problémás vagy heges bőr kezelésére.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Legend Pro™ 2in1 technológia
A legmodernebb mikrotűs kezelés
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Kedvező csomagárak
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Gyors, kényelmes időpontfoglalás

Miért válaszd a Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelést?

Két erőteljes technológia kombinációja. Mind a rádiófrekvencia, mind a mikrotű serkenti a szervezet természetes regeneráló képességeit, ami végső soron segít fiatalítani a bőr megjelenését. A stimuláció fokozza a véráramlást, serkenti a kollagéntermelést és az új sejtek kialakulását, így visszafordítja az idő kerekét!
A kezelés hatékonysága csak az egyik a számos előny és vonzerő között. A biztonságos, bármilyen bőrtónuson alkalmazható technológia csökkenteni a ráncokat, valamint feszesíti és kisimítja a bőrt anélkül, hogy jelentős gyógyulási időre lenne szükség.
Míg a Vivace és Scarlet kezelések mechanikus sérüléssel és hőhatással érnek el eredményt, addig a Legend Pro kétlépeses hőhatással dolgozik, így kevesebb fájdalommal és rövidebb gyógyulási idővel ér el látványosabb eredményt.

A kezelés:

  • Fokozza a kollagén, elasztin és hialuronsav képződést
  • Javítja a bőr egyenetlenségeit és textúráját
  • Csökkenti a finomráncokat és barázdákat
  • Rugalmasabbá teszi az arcbőrt
  • Csökkenti a pattanások és hegek okozta problémákat

Már a legelső kezelését követően is természetes hatást fogsz látni és érezni!

Időpontfoglalás
Oczella Eszter mikrotű

A kezelés javítja a bőr egyenetlenségeit és textúráját.

Alexy Vivi Mikrotű

Alexy Vivi
Youtuber, Influenszer

“Számomra fontos a bőrminőségem megőrzése, az Aestheticában pedig egyénre szabott kezelési terv alapján figyelnek erre.”

A Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelés előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 1 kezelés után is frissül, fiatalodik a bőr, problémától függően 2-3 kezelést javaslunk.

KOMBINÁCIÓS HATÁS

Egyik leghatékonyabb eljárás: tág pórusú vagy enyhén petyhüdt bőr kezelésére, heges bőrfelület gyógyítására.

GYORS GYÓGYULÁS

A kezeléssel járó bőrtünetek néhány órán belül eltűnnek, nincs felépülési idő.

CSÚCSMINŐSÉG

A Legend Pro technológia az egyik a legmodernebb, leghatékonyabb mikrotűs kezelés.

A Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás 
arckezelés kezelés menete

A kezelés előtt esztétikai tanácsadónőddel átbeszélitek milyen eredményt várható a kezeléstől, érdemes-e kombinálni más eljárással a látványos, de természetes eredményért.

A kezelés során az energialeadás két lépésben történik: előbb a szövetben hőhatást generáló rádiófrekvenciás energiát alkalmazunk, majd galván áramot. A galván áram hőhatással nem járó kémiai hatást fejt ki: olyan sók kerülnek a szövetekbe, melyek bázikus pH-jú környezetet alakítanak ki. Mivel a bőrt nem éri mechanikai trauma, a kezelés azonnali hatása a hámon alig észrevehető, a behatást követően a mikrotűs elektróda apró pontszerű nyomokat hagy csupán a bőrön. A kezelés erős sebgyógyulási folyamatot indít el, ezzel elősegítve a bőrfelület helyreállítását és megújulását. Mindkét típusú elektromos áram fokozza a kollagén, elasztin és hialuronsav képződést.

A jelenleg elérhető legvékonyabb, mindössze 0.15 mm-es mélységben behatoló, elektródáknak (mikrotűknek) köszönhetően a bőrfelszín nem sérül, ezért a kezelés minimális fájdalommal és gyors regenerálódással jár, viszont az energia elnyelődése jóval mélyebb rétegekben történik, ezért a kezelés minden bőrtípuson elvégezhető.
Az eredmények ugyanakkor a páciens bőrének állapotától függően alakulnak. A legjobb, tartós eredmény érdekében ajánljuk, hogy a 2-3 alkalmas kezeléssorozat után 3-6 hónappal jelentkezz be egy emlékeztető kezelésre. Az egyes kezelések között 4-6 hét pihenőidő tartása szükséges.

A kezelés után a páciensek azonnal visszatérhetnek megszokott életükhöz, ugyanakkor a szokásos utókezelési óvintézkedéseket továbbra is be kell tartaniuk, így pl. hideg pakolás alkalmazása a kezelést követően, speciális bőrnyugtató és magas faktorszámú fényvédő krém használata.

KEDVEZŐ bérlet akció

3 alkalmas csomag kedvező áron, hiszen a leghatékonyabb eredmény komplex kezelés csomagajánlatainkkal érhető el! 

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica specialistája komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. Kezelésed költségeit módosíthatja a kezelt terület nagysága, a bőröd állapota, egyéb kezelésekkel való kombináció. Érdemes körülnézned csomagáraink között is.

Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

  • Kizárólag csúcstechnológiás berendezésekkel dolgozunk
  • Látványos eredmények, gyors felépülés
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Kedvezményes árak

70 000 Ft
1 alkalom

Mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés

 

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Mikrótűs kezelés képekben
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?
A SkinDual kezelés két csúcstechnológia, az Alma-Q lézer, és a SkinRepair IPL villanyófényes berendezést ötvözve fejti ki célzott hatását.
A LegendPro kezeléssel kapcsolatos mellékhatások ritkán fordulnak elő, és várhatóan időlegesek. Az alábbi mellékhatások felléphetnek a kezelés alatt vagy kis idővel azután is:
bőrpír (erythema), duzzanat (ödéma), viszketés, a pigmentáció megváltozása, hegesedés, átmeneti kipattogzás vagy allergiás reakció a kezelések során használt vivőanyagra.
Erőteljes ránctalanító vagy hegkezelés esetén előfordulhat a kezelt területen a bőrfelszín enyhe elbarnulása illetve pörk kialakulhat, mely egy héten belül púderszerűen lehámlik.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram