Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Leggyakoribb kérdések
tetoválás eltávolítás

Időpontfoglalás

Minden, amit tudni szerettél volna a tetoválás eltávolításról

Mennyire hatásos az Aesthetica Orvosi Központban a lézeres tetoválás eltávolítás?
Veronika Apáti
2022.05.31

Csak ajánlani tudom, a végeredmény magáért beszél.

Flóra Horváth
2022.06.08

Kedves személyzet és páratlan rugalmasság lemondás esetén is... A kezelések szemmel láthatóan hatásosak. Sajnos nem fájdalommentes, de ez egyénileg változhat. Ajánlom mindenkinek, aki gondolkozik rajta. 🙂

Monika Kardos
2022.04.12

Bánom, hogy nem hamarabb mentem, csak jót tudok mondani 🙂

Katalin Gutléber
2022.05.09

Elégedett vagyok, örülök, hogy az Aestheticát választottam.

Barbara Mészáros
2022.06.02

Elvárásaimnak megfelelő színvonal. 5. kezelésen vagyok túl, bámulatos az eredmény. Csak ajánlani tudom.

Barbara Mallász
2022.05.12

Nagyon hatékony a kezeléssorozat, mindenkinek ajánlom.

Rita Kocsis
2021.12.17

Kedves, barátságos csapat fogadott. Mindenről pontosan tájékoztattak, mi fog történni a kezelés alatt. A beavatkozás teljesen fájdalommentes volt. Az eredmény pedig magáért beszél. Pontosan azt a végeredményt kaptam, amit megálmodtam. Hálás vagyok.

eniko nemeth
2022.02.16.

A Lézeres tetoválás eltávolítást igazán szakszerű módon végzik. Nem faj, nem eget és mégis nagyon hatékony, már a harmadik alkalom után látványos az eredmény. Szuper környezet, precíz munka és kedves emberek. Más szolgáltatást is szívesen ki fogok próbálni.

Fájdalmas a lézeres tetoválás eltávolítás?
Csilla Zilai
2022.04.29

Az ügyfélszolgálat munkatársai és a kezelést végző szakemberek is mind nagyon kedvesek, segítőkészek. A kezelések esetleges diszkomfort érzetét igyekeznek a lehetőségekhez képest csökkenteni. A lézeres kezelés így elviselhető és nagyon hatásos. Ajánlom az Aesthetica Orvosi Központot.

Rita Kocsis
2021.12.17

Kedves, barátságos csapat fogadott. Mindenről pontosan tájékoztattak, mi fog történni a kezelés alatt. A beavatkozás teljesen fájdalommentes volt. Az eredmény pedig magáért beszél. Pontosan azt a végeredményt kaptam, amit megálmodtam. Hálás vagyok.

eniko nemeth
2022.02.16.

A lézeres tetoválás eltávolítást igazán szakszerű módon végzik. Nem fáj, nem éget és mégis nagyon hatékony, már a harmadik alkalom után látványos az eredmény. Szuper környezet, precíz munka és kedves emberek. Más szolgáltatást is szívesen ki fogok próbálni.

Milyennek találod az Aesthetica Orvosi Központ lézeres tetoválás eltávolítást végző csapatát?
Dora Kassai
2021.11.15

Barátságos környezet kedves recepciósok, professzionális szolgáltatás/tanácsadás.
Lézeres tetoválás eltávolításra járok, ajánlom mindenkinek bizalommal!

Edina Balázs
2021.12.20

Lézeres tetoválás eltávolításon jártam náluk ! Lenyűgöző volt a környezet, a személyzet hihetetlen kedvesek. A kezelés egy csoda ,egyszerűen hihetetlen volt, folyamatosan beszéltek hozzám.Boldog vagyok hogy az Aestheticát választottam.

boglarka karkus
2021.11.08

Szuper kedvesek a munkatársak, bemutatkoztak, részletesen megbeszéltük mi fog velem történni, a kezelés az én tempómban az én kényelmemet és fájdalmamat figyelmbe véve történt. A végén a következő lépéseket is megbeszéltük, tanáccsal láttak el. Maximálisan elégedett voltam.

Anikó Szalontai
2022.04.01

Mindig kedves és segítőkész a személyzet, véleményem szerint hozzáértő szakemberek vannak a segítségemre. Ez elég megnyugtató. 🙂

Kitti Kosa
2022.10.20

Mindig kedvesen fogadnak. Segítőkészek es tényleg érdekli őket az emberek problémája.100%-osan elégedettek voltunk ma is. Örülök, hogy van ilyen intézmény, ahol reménnyel teli távoznak az emberek.

Fanni Peleskei
2022.10.20

Nagyon kedves és segítőkész a személyzet. Szakmai tudásuk lenyűgöző, minden kérdésemre választ kaptam, hasznos információkkal láttak el. A megbeszélt időpontban sorra kerültem, nem kellett várni. A kezelő helyiség modern és tiszta.

Petra
2022.12.15

Egyelőre csak konzultáción voltam lézeres tetoválás eltávolításra, de nagyon kedves volt mindenki, gyors volt a folyamat es végig komfortosan éreztem magam, pedig iszonyatosan félek az orvosi ellátásoktól. Nehezen találtam meg, de a Capital Square épületben van.

Renàta Mészàros
2022.04.11

Nagyon kedves, mosolygós a személyzet és emellett profizmus is jellemzi őket! Nincs várakozási idő, megfelelő higiénés feltételek fogadnak! Köszönöm a kezeléseket!

Nóra Szurdi
2022.11.23

A személyzet nagyon kedves, fiatalokból álló csapat, akik magas szinten végzik a kezeléseket. Nyitottak, érdeklődők, szívesen beszélgetnek. A kezelések tartama nekik hála sokkal rövidebbnek tűnnek. Bár az egyik kezelésem végéhez értem, egy újabba szeretnék majd belekezdeni. Szerintem ez a döntésem magáért beszél! Ha valaki vacillál, az merjen lépni, nem bánja meg!

Helena Zavodnyik
2022.04.07

Szuper hely, profi szakemberek! csak ajánlani tudom.

Zsanett Kiss
2022.04.08

Remek, hozzáértő csapat. Mindig kedvesek, segítőkészek! Csak ajánlani tudom! ☺️

revace t.
2022.04.12

Ahol a szakértelem mellett a vendégek komfort érzete is fontos. Pontosak, nincs fölösleges várakozás. A munkatársak mindamellett, hogy értik a dolgukat, odafigyelnek a páciensre.

Milyennek találod a környezetet, ami az Aesthetica Orvosi Központban fogad?
Lili Józsa
2022.06.02

4-edik alkalmon vagyok túl, az eredmény már az első alkalom után is észrevehető volt. Virág nagyon közvetlen és kedves, kezelés során eltereli a figyelmet az enyhe fájdalomról. Meg vagyok elégedve a hellyel.

Fanni Peleskei
2022.10.20

Nagyon kedves és segítőkész a személyzet. Szakmai tudásuk lenyűgöző, minden kérdésemre választ kaptam, hasznos információkkal láttak el. A megbeszélt időpontban sorra kerültem, nem kellett várni. A kezelő helyiség modern és tiszta.

Dóra Dallos
2022.01.25

Ügyfélbarát környezet, minőségi szolgáltatás egy megbízható csapattal!

Veronika Nagy
2022.12.19

Lézeres tetoválás eltávolítás céljából kerestem fel az Aesthetica orvosi központot.
Pontos tájékoztatást kaptam a kezelésről, valamint szerződést és kezelési tervet is kaptam. Pontosan kezdtük a kezelést, nem kellett várnom. Mindenki nagyon kedves és tapasztalt.A környezet szép, igényes.

Fanny Gyenes
2022.05.06

Igazán szép környezetben, profi és hozzáértő csapat kezei alatt lehet szépülni. Minden szakember nagyon figyelmes és alapos, a kezelések közben mindig visszajelzest adnak hogy éppen mi következik.

Mennyire hasznos a lézeres tetoválás eltávolítást megelőző konzultáció?
B. Blanika
2022.01.26

Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak velem a recepción és a kezelés alatt egyaránt. Megfontoltan, türelmesen és nagy szakértelemmel adtak választ az összes felmerülő kérdésemre.

Anna Fehér
2021.09.17

Könnyü, gördülékeny kommunikàcio, remek ellàtàs, hozzàértö szakemberek. Szuper!

Ida Branner
2021.11.18

Tegnap voltam az Aesthetica központban, konzultáción. A hölgy teljes körűen tájékoztatott, nagyon készséges volt, minden felmerülő kérdést türelmesen és pontosan megválaszolt.

Sára Zatykó
2022.06.20

Részletes és nagyon informatív volt a konzultáció. Minden kérdésemre választ kaptam és úgy gondolom a legjobb helyre jöttem.

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram