NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Zsírleszívás

Mondj búcsút a makacs zsírpárnáknak a legmodernebb vibrációs technika segítségével!
Most 150.000 Ft értékű plasztika kedvezménycsomaggal!
Időpontfoglalás

Karcsúbb alak, formásabb vonalak

Mostanra már rájöttél, hogy egészségesnek lenni és egészségesen kinézni két teljesen különböző dolog. Ha rendszeresen diétázol és edzel, de mégsem látod a kívánt eredményt, nem vagy egyedül. A zsírleszívás olyan plasztikai sebészeti eljárás, amely segít az utolsó, makacsul megmaradó zsírok eltüntetésében. A zsírleszívás nem a fogyókúra alternatív módszere, de alakod kecsesebb, formásabb és esztétikusabb lesz tőle.
Plasztikai sebészeink szem előtt tartják pácienseink kiinduló adottságait, hogy látványos, ugyanakkor természetes eredményt érjenek el.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Tapasztalt plasztikai sebészek
MINŐSÉG
PAL – Power Assisted Liposuction eljárás
Teljeskörű ellátás házon belül
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a zsírleszívást?

Csalódott vagy, hogy rendszeres testmozgással és szigorú diétával nem tudod elérni a tökéletes, karcsú alakot, derekat? Szeretnéd, ha a testrészeid arányosak lennének? Szeretnéd eltüntetni a tokán, nyakon, karokon megragadó zsírpárnákat? Vannak olyan súlyfeleslegek, amiktől szinte lehetetlen edzéssel vagy fogyókúrával megszabadulni.
A szebb, tónusosabb test sok páciensünk számára elérhetetlen, hiába dolgoznak keményen az eszményi alakért. A plasztikai sebész által végzett zsírleszívás ideális megoldás azon pácienseink számára, akiknek nincs jelentős súlytöbbletük, de bizonyos testtájakon lokális zsírfelesleggel rendelkeznek.
Plasztikai sebészeink a legújabb, vibrációs zsírleszívási technikát alkalmazzák, amellyel kíméletesebb, hatékonyabb és gyorsabb a beavatkozás. Egy zsírleszívás alkalmával maximum 2 liternek megfelelő zsírt lehet eltávolítani, ezért a testsúlyod nem fog lényegesen változni a műtét után, a zsírsejtek száma csökken, az alakod pedig kecsesebb, formásabb és esztétikusabb lesz. A zsírleszívást kérheted tested bármelyik részén, plasztikai sebészeink azonnal látható eredményt érnek el a kezelt területen, legyen szó toka, felkar, férfi mell, has, csípő, fenék, comb vagy térd területéről.

Műtét előtt személyesen átbeszéljük, hogy milyen eredményekre számíthatsz. Szakértő plasztikai sebészeink által végzett kezelések, a legmodernebb műtéti technikák és 20 év tapasztalat garantálja a tökéletes végeredményt.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A zsírleszívás előnyei

TERMÉSZETES HATÁS

Mindössze néhány milliméteres heg marad a bőrön, ami fokozatosan halványul.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett vagy utólagos költségek.

GYORSASÁG

Eredménye azonnal látható, pár napon belül visszatérhetsz a munkába is.

KOMBINÁLHATÓ

Lehetőség van egyszerre több kezelés elvégzésére.

A zsírleszívás menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: A zsírleszívás során végig segítségedre lesz plasztikai sebészed és esztétikai tanácsadónőd. Műtét előtt az első konzultáció során átbeszélitek milyen eredményt vártok a műtéttől, melyik területen vagy területeken lesz zsírleszívás.
Fontos tudnod, hogy új alakodat tovább megőrizheted, ha megtartod testsúlyodat és egészséges életmódot folytatsz.

Műtét előtti szövetelőkészítő kezelés: A kezeléscsomag magában foglal egy alkalom műtét előtti lézeres szövetelőkészítő kezelést, amelynek célja a szövetek műtétet követő gyorsabb gyógyulásának elérése és az esztétikus hegesedés elérése. A kezelést a műtét előtt 2-4 héttel végezzük. 

Műtéti eljárás: A műtét előtti kivizsgálásokat helyben végezzük, esztétikai tanácsadónőd segíteni fog az időpontok foglalásában és az előkészületekben. A zsírleszívást budai magánklinikánkon végezzük. A zsírleszívást plasztikai sebészed altatásban és helyi érzéstelenítésben is elvégezheti, maximum 1-1,5 óra alatt, attól függően, hogy mekkora területről és milyen mennyiségű zsír eltávolításáról van szó.

A kezelt területen a behatolás egy nagyon kicsi, 5 mm-es vágáson keresztül történik, ezért a műtét során keletkezett hegek alig láthatók. A plasztikai beavatkozás során a zsírleszívás legújabb módszerét, az úgynevezett hatásnövelt (PAL – Power Assisted Liposuction) vibrációs zsírleszívást alkalmazzuk, ami a hagyományos módszerhez képest sokkal kíméletesebbé és gyorsabbá teszi a műtétet. Attól függően, hogy a zsírleszívás helyi érzéstelenítéssel vagy altatásban történt-e, néhány órát vagy egy éjszakát kell a kórházban töltened.

A zsírleszívás után: Zsírleszívás után közvetlenül rád kerül egy modelláló kötés és egy speciális zsírleszívás utáni kompressziós ruha. A kompressziós ruhát még a műtét előtti időszakban választod ki sebészeddel. Mivel a zsírleszívás után a kezelt terület véraláfutásossá válik, a regenerációt egy speciális krém segítségével gyorsítjuk. A zsírleszívásnak általában már egy-két hét után nincs látható nyoma, de felépülésed ideje függ terület nagyságától is. A műtétet követően általában néhány hétig kell viselned a kompressziós ruhát, egy ideig pedig nem érheti víz a területet. Gyakorlatilag már pár napon belül visszatérhetsz a munkába, mégis javasoljuk, hogy lehetőség szerint egy hétig maradj otthon pihenni.
Habár a zsírleszívás hatása azonnal látható, a végleges eredmény kialakulásához több hónap szükséges. Ez idő alatt regenerálódik a kezelt terület, kialakul a tested végleges formája.

Hegkezelés műtét után: Az Aesthetica plasztika csomagjában ajándékba kapsz két alkalom lézeres hegkezelést, amelynek célja a hegvonal minimalizálása. Az első kezelésre a műtét után 8 héttel kerül sor.

150.000 FT ÉRTÉKŰ EXTRA AJÁNDÉKKAL!

Régóta álmodsz vonzó külsőről?
Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A legesztétikusabb eredmény érdekében plasztikai sebészed felvázolja lehetőségeidet. A plasztikai beavatkozások árát sok minden befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

A 150.000 Ft-os EXTRA AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:

  • AJÁNDÉK műtét előtti szövetelőkészítő és műtét utáni lézeres hegkezelés (3 alkalom)
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat (1 éven belül)
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

150.000 Ft
értékű extra ajándékkal

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Zsírleszívás képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A zsírleszívás során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Azonban, mint minden sebészeti eljárás, a zsírleszívás is kockázattal jár. Ilyen kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, altatással szembeni túlérzékenység, kisebb vérerek sérülése, keloidos hegképződés, heg begyulladása. Sokan tartanak a zsírembóliától, de fontos hangsúlyozni, hogy bár előfordulhat, nagyon ritka. Mindemelett évente több ezren esnek át problémamentesen és elégedetten zsírleszíváson.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram