Végleges lézeres szőrtelenítés

Strandcsomag Extra: 1+2 akció!
Most AJÁNDÉK 2 testrész szőrtelenítése, ne hagyd ki!*
Időpontfoglalás

Az Aesthetica lézeres szőrtelenítés kezelése
 mindent felülmúló eljárás a hosszan tartó simaságért

A lézeres szőrtelenítés jóval több, mint egy eljárás, ami „levesz egy követ a válladról”, hiszen megszabadít egy olyan kellemetlen rutintól, amivel mindig számolnod kell, ha nyaralni, strandolni, vagy épp randira készülsz.

A borotválás, gyantázás és a villanófényes technológiák már rég a múltat jelentik a szőrtelenítésben, hiszen csupán ideiglenes megoldást eredményeznek, ráadásul kezelned kell az epilálás utáni nemkívánt mellékhatásokat: a szőrtüszőgyulladást, szőrbenövést, kipattogzást, amik megkeseríthetik sima bőröd maradéktalan élményét.

Végtelen szőrtelenítés helyett végleges megoldás

A lézeres szőrtelenítés ma már nem kiváltság, csupán egy rövid állomás, ami örökre könnyebbé teszi az életed. Nincs más dolgod, csak a legjobb, leghatékonyabb szőrtelenítési protokollt kiválasztani és élvezni, hogy az életed egyszerűbbé válik azzal, hogy búcsút inthetsz a kellemetlen, időrabló és olykor fájdalmas szőrtelenítési rutinnak!

Orvosi lézeres szőrtelenítés az Aestheticánál

Az Aesthetica Orvosi Központban az egyedülálló TitanLight lézeres protokollt alkalmazó végleges szőrtelenítés során teljesen egyénre szabott kezelésben lesz részed. A három csúcstechnológiát ötvöző kezeléssorozat során két Lumenis és egy ALMA Soprano Titanium lézer segítségével elértük a szőrtelenítés végleges módját, egy olyan szintű hatékonyságát, amely Magyarországon kizárólag nálunk érhető el, megteremtve ezzel a lézeres szőrtelenítés új Arany Standardját.

Új fejezet nyílt a végleges szőrtelenítés világában: TitanLight szőrtelenítési protokoll, ami a legmodernebb lézeres szőrtelenítő eljárás! A selymesen puha és szőrtelen bőr immár garantált!

 

Görgess lejjebb a részletekért!

700.000 ELVÉGZETT KEZELÉS
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
EGYEDÜLÁLLÓ PROTOKOLL
2 Lumenis és az ALMA Soprano diódalézer erejének ötvözete FDA által tanúsított valódi diódaléze
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes bőrkonzultáció
 Lábszár+Bikinivonal+Hónalj: 47.900 Ft/alk.*
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

A LEGHATÉKONYABB LÉZERES SZŐRTELENÍTŐ ELJÁRÁS - TITANLIGHT PROTOKOLL

Garantáltan jobban fogod érezni magad a bőrödben!

Miért válaszd a diódalézeres szőrtelenítést?

Mondj örök búcsút a borotvádnak, a nem kívánt szőrszálaidnak, a bőrpírnek, a szőrtüszőgyulladásnak és a szőrbenövésnek! Ami rád vár a lézeres  szőrtelenítés után az a selymes, sima és puha bőr.

A leginnovatívabb, legmodernebb Lumenis Lightsheer és az ALMA Soprano Titanium lézerek alkalmazásával született meg a TitanLight lézeres szőrtelenítés protokoll, mellyel végleg megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrzettől, a teljes testen, beleértve az arcot és egyéb kényes területeket is.

A technológia lényege, hogy a 3 különböző berendezés a lézerfényt más-más módon és mélységben juttatja a bőrbe, ezáltal lehetőséget teremtve a különböző mélységben lévő szőrtüszők kezelésére, így minden egyes szőrszál célzottan kapja meg a megfelelő energiát. Az egyszer elpusztított szőrtüszőből már nem nő sötét szőr, helyére csak pihék nőhetnek, így a kezelés hatása végleges, nem kell többé szőrtelenítened. 

A Lumenis és az ALMA berendezések piacvezető technológiák a szőrtelenítésben, azonban együtt, egy protokollban alkalmazva, felerősítik és kiegészítik egymás hatását, így egy teljesen új, szuperhatékony fúziót teremtenek, aminek következtében a szőrtelenítés új dimenziói nyílnak meg előtted.

A 8 alkalmas  kezeléssorozatot szakképzett nővéreink végzik, a terület nagyságától függően akár 20 perc alatt is végezhetsz alkalmanként az eljárással. A tökéletes eredmény érdekében a kezelés előtt szakértői konzultációra hívunk be, ahol a bőrödnek megfelelő kezelési tervet készít esztétikai tanácsadód.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Oczella Krisztina

Oczella Krisztina ajánlásával
Fitness modell, üzletasszony

“Az Aesthetica profi csapatának és a legmodernebb berendezéseknek köszönhetően a szőrtelenítés egy gyors és kellemes élmény.”

Pumped Gabó lézeres szőrtelenítés

Pumped Gabo ajánlásával
Testépítő Influenszer, Televíziós Reality Sorozatszereplő

“Profizmus, szakértelem és hatékonyság. Az Aestheticában bármely kezelés esetén, a minőség megkérdőjelezhetetlen!”

A lézeres szőrtelenítés előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 1-3 kezelés után feltűnően csökken a szőr sűrűsége és erőssége, és sokkal ritkábban nő ki.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően a kezelés 20 perc–1 órát vesz igénybe.

VÉGLEGES MEGOLDÁS

A kezelt terület szőrtelenné válik, megszabadulsz a szőrtelenítés rendszeres gondjától!

TARTÓS HATÁS

A TitanLight a legmodernebb, leghatékonyabb és leggyorsabb lézeres szőrtelenítő protokoll.

titanlight dióda lézeres szőrtelenítés menete

A szakértői konzultáció során esztétikai tanácsadónőd kérdéseket tesz fel egészségügyi állapotoddal kapcsolatban és felméri az adott területeken bőröd és szőrszálaid milyenségét. Ez alapján a szakértő kezelőnővérek segítségével készül el személyre szabott kezelési terved. A szabályozható energiaszinteknek köszönhetően csaknem minden bőrtípus és szőrvastagság esetén lehetséges a hatékony kezelés.

TEENDŐD A LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS ELŐTT

A lézeres szőrtelenítés kezelések előtt

  • 6 héttel kezdj el erős napfényvédőt használni a kezelendő testrészeken.
  • 2 héttel (arc esetén 4 héttel) már kerüld az erős napsugárzást és a szolárium használatát.
  • 1 nappal a lézeres szőrtelenítés előtt borotvával szőrtelenítsd a kezelendő területet.
LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS KÖZBEN

A lézeres szőrtelenítés alatt mind neked, mind a kezelő asszisztenseknek kötelező a védőszemüveg használata, hogy a szemet megóvja az esetleges káros lézersugaraktól.

MI IS A TITANLIGHT PROTOKOLL

TitanLight protokoll, a legmodernebb lézeres szőrtelenítő eljárás: Három különböző technológia ötvözete, aminek hatékonyságát a csúcstechnológiás lézergépek biztosítják.

Lumenis LightSheer Duet diódalézer a lehető leghatékonyabb módon juttatja a lézerfényt a kezelni kívánt területre, a lézer energiáját a szőrtüszőben lévő színanyag nyeli el, ami elpusztítja azt. Különlegessége a beépített vákuum, amely fájdalom blokkoló hatást vált ki, a szőrszálak közelebb kerülnek a kezelőfejhez, ez maximális kényelmet biztosít a pácienseknek.

Lumenis LightSheer XC diódalézer, ami kihasználva a magas hőenergiát a szőrszálakban lévő melanin(festékanyag) segítségével roncsolja a szőrtűszőben lévő szőrhagymát, ezzel blokkolva a további növekedését.

A harmadik ALMA Soprano világsikerdíjas egyedülálló technológia abban rejlik, hogy a kezelőfejen folytonos 10Hz energiával három különböző lézerfény technológia áramlik ki egy adott időben, ezáltal egyidejűleg megcélozva a különböző szövetmélységekben található szőrtüszőket. Ugyanakkor a lézerfény a szörtüszőt ellátó mikrokapillárisokat is célba veszi, mely blokkolja a szőrtüsző vérellátását, így kétféle módon is gátat szab az újranövekedésnek.

Ez a páratlan hármas, a legmodernebb technológiákat ötvözve, és a szőrnövekedés minden aspektusára kiterjedve, segít elérni a tartósan bársonyos bőrt. A lézeres szőrtelenítés valódi élmény az Aestheticában, hiszen olyan lézererővel dolgozunk, ami hatékonyságában világszínvonalú, miközben kíméletes és kényelmes is egyben.

FÁJDALMAS A LÉZERES KEZELÉS?

A lézeres szőrtelenítés kezelés minimális fájdalommal jár, amit az ALMA Soprano kezelések során tapasztalt ’In Motion’ technika még tovább csökkent, hiszen a modern kialakításának köszönhetően jóleső, masszázsszerű vibrációval nyugtatja a bőrt. A kezelés befejeztével bőrödet speciális oxigénes nyugtató krémmel kenjük be.

A BŐR SZŐRTELENÍTÉS UTÁNI KEZELÉSE
  • Bőrnyugtatás: A lézeres szőrtelenítés után a bőr kipirosodhat, oxigénes nyugtató spray, krém vagy hidegborogatás használatát javasoljuk.
  • Forró víz: A lézeres szőrtelenítés utáni első 2 hétben az elhalt szőrszálak kihullanak, a kezelést követően 24-48 órán keresztül a forró vízzel történő érintkezést nem javasoljuk.
  • Napfény, szauna: A végleges szőrtelenítés kezelés után kiemelten fontos a napozás, szolárium, szauna kerülése, adott esetben fényvédő krém használata.
  • Szőrtelenítés: A lézeres szőrtelenítés utáni első 2 hétben az elhalt szőrszálak kihullanak. A megmaradó szőr kapcsán a kezelések között ügyelj rá, hogy csak borotvával szőrteleníts. Két lézeres szőrtelenítő alkalom között – a kezelés területétől függően – 8 hétnek kell eltelnie. Ez a periódus változhat a szőrnövekedés intenzitásától függően, ezért kezelőnővéred mindig tájékoztat arról, hogy mikor lesz aktuális a következő szőrtelenítő kezelésed.
Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Strandcsomag extra: 1+2 akció!

AJÁNDÉK 2 testrész szőrtelenítése!

Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz, hiszen a lábszár kezeléscsomag mellé AJÁNDÉK a bikinivonal+hónalj kezeléscsomag!

A lézeres szőrtelenítés egy 8 alkalmas kezeléssorozat, az árak 1 alkalmas kezelésre vonatkoznak 8 alkalmas csomag szerződése esetén.

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Ne bajlódj a szőrtelenítéssel strandolás előtt! Kezdd el most 1+2 Akciónkkal a végleges  szőrtelenítést, hogy a következő szezonban már ne kelljen a szőrtelenítésen stresszelned.

Strandcsomag Extra: 1+2 akció!

Strandcsomag Extra 1+2 akció keretében most a lábszár szőrtelenítés bérlet mellé AJÁNDÉK további 2 testrész, a bikini&hónalj 8 alkalmas bérlet.

Az 1+2 akcióval 1 testrész kezeléscsomag árán 3 testrész szőrtelenítését vehetik igénybe a Páciensek, azaz:

Lábszár + bikinivonal + hónalj 8 alkalmas kezeléscsomag: 92.880 Ft helyett most csak 47.900 Ft/alkalom, hiszen a bikini és hónalj kezelést ajándékba adjuk!

Az akció 8 alkalmas kezeléscsomagra vonatkozik.

  • Konzultáció és szőrtelenítés kezelés Budapesten, Kecskeméten, Győrben.

JELENTKEZZ INGYENES konzultációra, munkatársaink 24 órán belül visszahívnak időpontegyeztetés céljából!

*Az akció időtartama: 2024.06.17. – 07.19.

 A tájékoztatás nem teljeskörű!

Konzultáció

DÍJMENTES
konzultáció

Bőrállapot felmérés kezelési tervvel

pácienseink kedvenc csomagja
Női Lábszár + bikinivonal + hónalj

47.900 Ft*
92.880 Ft helyett /alkalom

Az akció 8 alkalmas kezeléscsomagra vonatkozik.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Lézeres szőrtelenítés képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
Fontos, hogy a túlzott pigment tartalom miatt a tetovált területeket nem lehet lézerrel kezelni.

Foglalj időpontot online a díjmentes személyes konzultációra!

Időpontfoglalás
Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram