Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Orrplasztika

Az orrplasztikával látványosan javíthatod az orrod formáját és méretét, harmonizálhatod arcvonásaidat.
Most 150.000 Ft értékű plasztika kedvezménycsomaggal!
Időpontfoglalás

Formás orr, harmonikus arc

Az orr az arcunk legkiemelkedőbb és legmarkánsabb része. Mégis sokan úgy érezhetjük a tükörbe nézve, hogy „valami nem stimmel vele”. Lehet ez forma, arány, vagy épp méret, megeshet, hogy természetes adottságaink nem ideálisak. A plasztikai sebész által végzett orrműtétnek köszönhetően pácienseink megszabadulhatnak korábbi gátlásaiktól, és a beavatkozás eredményeként visszanyerhetik az önbizalmukat.
Tapasztalatból és pácienseink megosztásaiból tudjuk, hogy ha nem vagy kibékülve az orroddal, valószínűleg nem vagy kibékülve az egész arcoddal, így sokszor érezheted magadat kevésbé magabiztosnak, akár feszélyezettnek is.
Az orrplasztika plasztikai sebészeti beavatkozás, amely kiváló lehetőség számodra, akár az orr egy korábbi sérülését szeretnéd korrigálni, akár kiegyensúlyozottabb, szimmetrikusabb megjelenést szeretnél kölcsönözni az arcodnak.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Tapasztalt plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a orrplasztikát?

Elégedetlen vagy az orrod alakjával, úgy érzed, hogy ez az egyetlen dolog, ami visszatart attól a külsőtől, amire mindig is vágytál? A legtöbben észrevesszük, ha valakinek az orra nem harmonizál az arcával, a sajátunk pedig kifejezetten rossz érzéseket is kelthet bennünk, legyen az túl nagy, széles vagy formátlan. A plasztikai sebészet megoldást nyújt problémádra!
Az orrplasztikai műtét segítségével plasztikai sebészeink korrigálni tudják az orr veleszületett vagy szerzett deformitásait, akár esztétikai, akár funkcionális panaszról van szó.
Az orrplasztikai műtét egy tartós megoldás és életminőség javulás pácienseink számára. Bár a plasztikai sebészeti műtét eredménye azonnal látható, az orr végleges formája a beavatkozást követő egy éven belül alakul ki, így néha pácienseink családtagjai sem veszik észre, hogy orrműtéten estek át.
Plasztikai sebészeink a legtöbb esetben rejtett metszésekkel dolgoznak, így nem kerül sor varratszedésre, nem alakulnak ki külső hegek.
Szakértő plasztikai sebészeink által végzett kezelések, a legmodernebb műtéti technikák, első osztályú orvosi alapanyagok és 20 év tapasztalat garantálja a tökéletes végeredményt.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

Az orrplasztika előnyei

TERMÉSZETES HATÁS

A rejtett metszések miatt nem kerül sor varratszedésre, nem alakulnak ki külső hegek.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett vagy utólagos költségek.

GYORSASÁG

Eredménye azonnal látható.

KOMBINÁLHATÓ

Lehetőség van egyszerre több kezelés elvégzésére.

Az orrplasztika menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: Az orrplasztikai kezelés során végig segítségedre lesz plasztikai sebészed és esztétikai tanácsadónőd. Műtét előtt az első konzultáció során átbeszélitek milyen eredményt vártok a műtéttől, szükséges-e a funkcionális korrigálás, vagy csak esztétikai beavatkozásról van szó. Már 18 éves kortól végezhető.

Műtéti eljárás: A műtét előtti kivizsgálásokat helyben végezzük, esztétikai tanácsadónőd segíteni fog az időpontok foglalásában és az előkészületekben. A maximum 1-2 órás, altatásos műtétre budai magánklinikánkon kerül sor.
Az orrműtétet a plasztikai sebész végezheti zárt vagy nyitott műtéti technikával. A zárt technika külső metszés nélkül végzett orrműtét, melyet leggyakrabban az első orrplasztika során alkalmazunk. A nyitott műtéti technikát általában a már többször operált orr (secunder orrműtét) korrekciójára alkalmazunk. Ha az orr elváltozásához orrsövényferdülés is társul, akkor orrsövényműtéttel kombinált orrplasztikát végzünk fül-orr-gégész segítségével. Rögtön az orrműtét után a plasztikai sebész gipszsínnel rögzíti az orrot, az orrnyílásba tampont helyez. Az orrplasztika után 1 éjszakát kell a kórházban töltened.
Pácienseink exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobákban töltik a műtét utáni éjszakát. Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

Az orrplasztika után: Az orrplasztika után az orrot gipsszel, az orrcsúcs korrekciója esetén ragasztással rögzíti orvosod. Az orra felhelyezett gipszsínt 1-2 hétig hordanod kell. A hétköznapi aktivitás ajánlott, de az orrműtétet követő 1 hétben előrehajolás, orrfúvás nem megengedett, és az azt követő hetekben óvakodnod kell a fizikai aktivitástól. Műtét után 1 héttel visszatérhetsz a munkádhoz.

150.000 FT ÉRTÉKŰ EXTRA AJÁNDÉKKAL!

ORRPLASZTIKA MŰTÉT KEDVEZMÉNYES ÁRON

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Mennyibe kerül az orrplasztika?

A legesztétikusabb eredmény érdekében a műtéti beavatkozás előtt plasztikai sebészed felvázolja lehetőségeidet. A plasztikai beavatkozások árát sok minden befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz az orrplasztika műtét beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

A 150.000 Ft-os EXTRA AJÁNDÉKCSOMAG tartalma:

  • AJÁNDÉK műtét előtti szövetelőkészítő és műtét utáni lézeres hegkezelés (3 alkalom)
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat (1 éven belül)
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

150.000 Ft
értékű extra ajándékkal

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
Az orrműtét során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Bár fontos tudni, hogy mint minden sebészeti beavatkozás, az orrplasztika is kockázattal jár. Ilyen kockázati tényező lehet az utóvérzés, altatással szembeni túlérzékenység, gyulladás, aszimmetria. Évente több ezren esnek át problémamentesen és elégedetten orrplasztikai beavatkozásokon.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram