NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Vádliplasztika

A vádliplasztika segítségével olyan lábaid lehetnek, amilyenekről mindig is álmodtál!
Most 250.000 Ft értékű plasztika kedvezménycsomaggal!
Időpontfoglalás

Lépj magabiztosan a jövőd felé

A vádli. Kicsi, mégis fontos testrészünk, mely annyi féle formájú és méretű lehet! Sajnos ez az izomcsoport rendkívül nehezen nő, formálódik, még a legintenzívebb edzésformák mellett is. Bármilyen módszerrel, fogyókúrával, edzésprogrammal is igyekszel alsó lábszáradat formásabbá tenni, a legtöbb esetben csak a genetikán múlik, hogy milyen eredményt érsz el.
A vádliplasztika kiváló lehetőség számodra, akkor is ha a vékony, alaktalan lábszáradat szeretnéd formásabbá tenni, és akkor is, ha baleset, sérülés következtében kialakult aszimmetrikusságot vagy veleszületett rendellenességet szeretnél korrigálni a beavatkozással.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
Több, mint 8.000 műtét
Tapasztalt plasztikai sebészek
MINŐSÉG
Legmodernebb műtéti eljárások
Kimagasló profizmus
KEDVEZŐ CSOMAGÁR
Piacvezető árak:
vizsgálatok + műtétek + utókövetés
FONTOS VAGY
Díjmentes orvosi konzultáció
Rád szabott kezelési terv

Miért válaszd a vádliplasztikát?

Elégedetlen vagy a lábszárad alakjával, úgy érzed, hogy ez feszélyez, visszatart bizonyos tevékenységekben? Nem szívesen hordasz rövid nadrágot, ruhát, mész ki a strandra? Frusztrál, hogy keményen dolgozol az edzőteremben, mégsem éred el lábaid kívánt formáját? Bár a lábszárak nem a legtöbbet mustrált testrészeink, sok páciensünket mégis feszélyez és akadályoz lábainak alakja.
A plasztikai sebész által behelyezett vádli implantátum nem csak az alsó lábszárad formázására alkalmas, de a combok és lábszárak arányossága is javítható, korrigálhatóak a vékony vagy hajlott lábak és kiegyenlíthető az aszimmetrikus vádliizomzat.
Mindegy, hogy a testépítés eredménytelensége, születési rendellenesség vagy egy baleset okozza az elégedetlenséget, a vádliplasztika lehet az egyetlen tartós megoldás a formás lábak elérésére.
A vádliplasztikának köszönhetően vádlijaid teltebbek, formásabbak lesznek, mely növeli az önbizalmad és vonzóbbá teszi a megjelenésed.
Szakértő plasztikai sebészeink által végzett kezelések, a legmodernebb implantátumok és műtéti technikák, valamint 20 év tapasztalat garantálja a tökéletes végeredményt.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Falus Gábor
Plasztikai sebész

“Célom, hogy segítsek Pácienseimnek meglátni az előnyös vonásaikat, maximalizáljam az adottságaikban rejlő szépséget.”

Dr. Falus Gábor

A vádliplasztika előnyei

GYORSASÁG

Eredménye azonnal látható, az implantátumnak köszönhetően formás, telt vádlikkal távozol.

ALL INCLUSIVE

A csomagár az összes költséget tartalmazza, nincsenek rejtett vagy utólagos költségek.

MINŐSÉG

Budai magánklinika, exkluzív környezet.

KOMBINÁLHATÓ

Ha szeretnéd, egyszerre több plasztikai műtét elvégzésére is lehetőséged van.

A vádliplasztika menete

Konzultáció plasztikai sebésszel: A vádliplasztika során végig segítségedre lesz plasztikai sebészed és esztétikai tanácsadónőd. Az első konzultáció során átbeszélitek milyen eredményt vártok a műtéttől, kiválasztjátok a megfelelő implantátumot.

Műtéti eljárás: A műtét előtti kivizsgálásokat helyben végezzük, esztétikai tanácsadód segíteni fog az időpontok foglalásában és az előkészületekben. A körülbelül 1 órás, plasztikai sebész által végzett altatásos műtétre intenzív ellátással is rendelkező budai magánklinikánkon kerül sor.
A vádliplasztika során a vádli implantátum behelyezése a térdhajlatnál ejtett körülbelül 4 cm-es bemetszésen keresztül történik.
A lábszárműtétet követően 1 éjszakát kell eltöltened klinikánkon, exkluzív környezetben, légkondicionált, fürdőszobás szobában.
Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz.

Vádliplasztika után: A műtétet követő 6 héten át az implantátumokat rögzítő, azok elmozdulását megakadályozó speciális szorítókötés segíti a felépülést. A vádliplasztika után 2-3 hétig feszítő érzést észlelhetsz, foglalkozásodtól függően pedig 2 hét múlva visszatérhetsz a munkába. Vigyázz arra, hogy a beavatkozást követő 1 hónapban ne terheld meg a lábaidat, ne tornázz, pihenj minél többet!

250.000 ft értékű plasztika kedvezménycsomag!

Formásabb, teltebb mellekre vágysz?
Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A plasztikai beavatkozások árát több tényező befolyásolja a műtét hosszától, a kórházi elhelyezésen át, a szükséges vizsgálatok soráig. A személyre szabott árkalkuláció után biztos lehetsz abban, hogy nincsenek rejtett vagy további kiadások, hiszen a számodra kialakított egyedi ár fedezi a szükséges gyógyszereket és a beavatkozás utáni kontrollvizsgálatokat is. Az ár tehát csomagár, azaz a beavatkozáshoz tartozó összes költséget tartalmazza.

Régóta álmodsz vonzó külsőről? Változtatni szeretnél? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

  • - 100.000 Ft árengedmény: az altatásos plasztikai műtétek árából
  • AJÁNDÉK két alkalmas hegkezelés
  • DÍJMENTES műtét előtti kivizsgálás (kivéve PCR) vizsgálat)
  • INGYENES éves kontrollvizsgálat
  • Konzultáció és műtét BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció plasztikai sebésszel

Konzultáció és műtét Budapesten

PLASZTIKAI AKCIÓ

250.000 Ft
értékű kedvezménycsomag

Az akció valamennyi altatásban végzett műtétre érvényes.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

* Az akció az altatásos műtétekre vonatkozik, így a kedvezmény nem vehető igénybe az alábbi plasztikai műtétekre: szemhéjplasztika, lokális zsírleszívás, saját zsírral való feltöltés, fülplasztika és kisajakplasztika.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Vádliplaszika képekben
Van-e kockázat?
A vádliplasztika műtétek során ritkán fordul elő komplikáció, szövődmény. Kockázati tényező lehet az utóvérzés, fertőzés, gyulladás, keloidos hegképződés, a vádli érzékenységének átmeneti vagy tartós megváltozása, az implantátum elmozdulása. Minden esetben kötőszövetes tok képződik a vádliprotézis teljes felszíne körül, ami a természetes gyógyulási folyamat része. Amennyiben ez a tok a kívántnál erősebb, hegesebb, akkor később zsugorodhat, így a vádli rugalmatlanná válhat. Mindemelett évente több ezren esnek át problémamentesen és elégedetten vádliplasztikai beavatkozásokon.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram