Bőrmegújító és villanófényes stria kezelés

Magyarországon egyedülálló technológiával a striák ellen!
Időpontfoglalás

A csíkoknak a ruhádon a helyük, nem a bőrödön

Zavaró csíkok megjelenése a növekedés, hízás, fogyás, terhesség után…Nemcsak zavaróak, sokszor vöröses színűkkel rendkívül látványosan törik meg a bőrszínt és sajnos ha egyszer megjelentek a bőrödön, nem fognak eltűnni, hiába használsz speciális krémeket, radírokat.
A legtöbb nő eredménytelenül küzd a bőrfelszínhez képest besüppedt, lila vagy vöröses vonalszerű hegekkel, amelyek később habár fehérré fakulnak, továbbra is látványosak maradnak.
A köznyelvben terhességi csíkoknak is aposztrofált striák sokszor már a tinédzserkori növekedés közben kialakulnak. Ennek oka a bőr alatti kötőszövet nem elég gyors ütemű növekedése, akár fiatalkorban, terhesség alatt és után, vagy hízás és fogyás következtében.

Ez rengeteg frusztrációt és önértékelési problémát okozhat

A bőr szerkezetét és felszínének megújítására valamint a striák hatékony kezelésére több megoldás is elérhető a probléma milyenségétől függően!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Q-kapcsolt Nd:YAG lézer és
SkinRepair IPL technológia
Vöröses és fehér striák egyaránt kezelhetők
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Melyik bőrmegújító stria kezelést válaszd?

Eleged van a csíkjaidból és már kipróbáltad az összes prémium krémet és radírt, de semmi sem segített? Tinédzser korod, a terhességed vagy a fogyásod óta küzdesz a bőröddel? Nem szívesen veszel fel fürdőruhát? Bár a striák nem károsak vagy fájdalmasak, frusztrálóak lehetnek, és negatívan befolyásolhatják az életminőségedet. A striák a megjelenésüket követően pirosas-vöröses színűek, ilyenkor hatékonyan kezelhetők villanófénnyel és felszíni sérüléssel nem járó, frakcionált lézerkezeléssel. A villanófény (IPL) hatékonyan halványítja a bőrfelszínen jelentkező pirosas elváltozásokat, míg a frakcionált lézer a mélyre ható hőenergia segítségével beindítja a sejtek újraosztódását, regenerálódását. A kezelt területen új kollagénrostok termelődnek és a bőr megújul. A kezelést Lumenis Skinrepair IPL és ResurFix lézererrel végezzük, általában 4 alkalommal.

Amennyiben vékony, apró, felszíni, de már kifehéredett striák találhatók a kezelendő területen, intellingens rádiófrekvenciával támogatott ablatív kezelést végzünk a bőr erőteljes volumenizálására. A jelenleg elérhető legvékonyabb, mindössze 0.15 mm-es mélységben behatoló, elektródáknak (mikrotűknek) köszönhetően a bőrfelszín nem sérül, ezért a kezelés minimális fájdalommal és gyors regenerálódással jár, viszont az energia elnyelődése jóval mélyebb rétegekben történik, ezért a kezelés minden bőrtípuson elvégezhető. A kezelést Lumenis LegendPro berendezéssel végezzük, általában 4 alkalommal.

Az idő múlásával kifehéredett striák, széles, fixálódott, heghez hasonló bőrfelszíni repedések kezeléséhez viszont nem csak  mélyreható hőenergiára van szükség, hanem felszíni hámlasztásra is.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
stria eltávolítás
Alma-Q

A bőrmegújító és villanófényes stria kezelés előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 3 kezelés után is látványosan halványulnak a striák.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően már 20 perc alatt is végezhetsz.

NINCS SZÜKSÉG UTÓGONDOZÁSRA

A kezelés során a szaruréteg érintetlen marad, nincs szükség a beavatkozás utáni gyógyulási időszakra.

CSÚCSMINŐSÉG

A Q-kapcsolt Nd:YAG a legmodernebb technológia, a leghatékonyabb és leggyorsabb kezelés.

A Stria kezelés menete

A konzultáció során esztétikai tanácsadónőd felméri a stria állapotát, színét, megvizsgálja, megállapítja bőrtípusod, illetve, hogy reálisak-e az elvárásaid a várható eredménnyel kapcsolatban. Szakképzett, speciális tanfolyamot végzett nővéreink és a személyre szabott kezelési terv garantálja a hatásos eredményt.

Stria kezelése: A lézeres kezelőfejjel hatékonyan kezelhetők a fehér striák, anélkül, hogy a környező szövetek sérülnének. A vöröses, lilás színű csíkok kezelésére a SkinRepair IPL és a bőrmegújító ResurFix lézererrel történő kombinált kezelést javasoljuk, ahol a SkinRepair IPL kezelőfejjel történő kezelés csökkenti az elváltozás piros, lilás színt, míg a lézerrel történő kezelés megújítja a bőr szerkezetét a kezelés során. 

A felszíni hámlasztás során a pontokba fókuszált lézer apró sebet ejt a bőr mélyebb rétegeiben, elpárologtatva a bőrből a mikroszkopikus méretű oszlopokat. A hőhatás fokozza a kollagén és az elasztikus rostok termelődését, a mikroszkopikus méretű sebeknek hála pedig beindul a gyógyulás, és új bőrfelszín képződik. A hámlasztást az Alma Hybrid frakcionált CO2 berendezéssel végezzük, általában 2 alkalommal.

A kezelések szükség esetén kúraszerűen ismételhetőek.

A kezelés időtartama rövid, területtől függően, általában kevesebb, mint 20 perc, és már néhány alkalom után látványos eredményt érhetsz el.

A kezelést követően előfordulhat pirosság, ödéma, duzzanat jelentkezése , több órán át tartó fokozott hőérzet a kezelt területen A gyógyulási idő alatt viszkető érzés előfordulhat.

Amennyiben sor kerül a bőrfelszín hámlasztására, a mikropixelek helyein elbarnult, tűhegynyi pöttyök jelentkeznek, melyek egy pár nap múlva érdessé válnak, majd pár nap múlva fokozatosan lehámlanak. Minden kezeléscsomag esetén fontos a kezelést követő időszakban a bőrfelszín nyugtatása, hidratálása és fényvédelelme.

Díjmentes konzultáció

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
Minimális eséllyel előfordulhatnak mellékhatások, melyek általában átmeneti jellegűek: a kezelés bizonyos mértékű kellemetlenséggel járhat és égő érzés keletkezhet, bőrpír, ödéma, bronzos megjelenés, égési sérülések fordulhatnak elő. A kezelést követően a bőr kiszáradhat és viszkethet, a bőr pigmentációja megváltozhat, hipo– vagy hiperpigmentáció léphet fel, valamint nagyon ritkán, de előfordulhat hegesedés. Előfordulhatnak a kezelést kizáró okok, ezért fontos, hogy alaposan és őszintén válaszolj a tanácsadónőd kérdéseire a konzultáció során.

A kizáró okok lehetnek:

- Bármilyen aktív fertőzés
- Közelmúltban diagnosztizált rák, illetve rákos megbetegedés a kórelőzményben
- Fényérzékeny gyógyszerek és/vagy gyógynövények alkalmazása, amelyek érzékenységet okozhatnak az 560–1565 nm-es hullámhosszú fénnyel szemben
- Immunszupresszív betegségek (pl. AIDS és HIV fertőzések)
- Kóros (keloidos) hegesedés a kórelőzményben
- Ha a bőr napsugárzásnak vagy mesterséges barnításnak lett kitéve a kezelést megelőző 3–4 hétben.
- Terhesség vagy szoptatás
- Bőrkezelésen, pl. kémiai hámlasztáson való részvétel az elmúlt 3 hónapban
- Gyulladást követő hiperpigmentáció szerepel a kórtörténetben
- Köbner-jelenség a kórtörténetben
- Tetoválások a kezelendő területen
- Komoly, jelenleg is aktuális egyéb betegség

Foglalj időpontot online díjmentes konzultációnkra!

Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram