NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Aesthetica Budapest

Az Aesthetica Orvosi központ több, mint 2 évtizedes nemzetközi háttérrel rendelkezik, illetve több, mint 10 éve nyújt kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat esztétikai, szépészeti és egészségügyi területen.

Küldetésünk, hogy segítsünk pácienseinknek javítani az életminőségén, éppen ezért személyre szabott, rugalmas, megfizethető ellátást nyújtunk mindazoknak, akik várakozás nélküli, szakszerű, empatikus ellátást igényelnek. Minden támogatást megadunk ahhoz, hogy elérd áhított alakod, megszabadulj zavaró bőrproblémáidtól és egészségi állapotod érezhetően javuljon.

Mindezt professzionális orvosi háttérrel, tapasztalt kezelőkkel, segítőkész és empatikus hozzáállással, illetve csúcstechnológiát képviselő, egyedülálló berendezésekkel tesszük. Fontosnak tartjuk szakembereink folyamatos továbbképzését és az Orvosi Központunk naprakész, tudományos fejlődését, így biztos lehetsz abban, hogy nálunk jó kezekben vagy.

Évről évre bővítjük az elérhető szakrendelések és beavatkozások körét, ezzel biztosítjuk ügyfeleink számára a teljes körű és professzionális kiszolgálást.

Budapesti Központunk könnyen megközelíthető helyen található a 13. kerületben, tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt. A Capital Square Irodaház 2. emeletén találsz meg minket; bejelentkezni kényelmesen, online is lehet, kollégáink pedig 1 munkanapon belül visszahívnak időpont egyeztetés céljából.

AESTHETICA ORVOSI KÖZPONT

Címünk:
1133 (13. kerület) Budapest,
Váci út 76. Capital Square II. torony 2. emelet
GPS Koordináta: 47°31’30″N 19°3’47.1″E

Elérhetőségek:
Ügyfélszolgálat: (+36 1) 374 60 60
SMS-szám: (+36 20) 550 20 20
E-mail: info@aesthetica.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – csütörtök: 07.00 – 20.00
Péntek: 8.30-18.30
Szombat: 07.30 – 17.30 (kéthetente)
Ügyfélszolgálat: 08.00 – 18.00 (hétköznapokon)

...
Beléptetési rendszer a Capital Square irodaházban

Capital Square Irodaház recepcióján biztonsági okokból meg kell adnod a neved. Amennyiben nincs előre egyeztetett időpontod, be kell mutatnod a személyi igazolványodat. A recepción minden alkalommal egy műanyag belépőkártyát kapsz, amely nyitja a recepció utáni kaput. A liftben érintsd a kártyád a piros fényhez, majd nyomd meg a 2-es gombot (2. emelet).

Parkolás azAaesthetica Orvosi Központban

Az Aesthetica Orvosi Központ a Capital Square Irodaházban található, így az irodaház biztonságos mélygarázsban parkolhatod le az autódat! Lejárat a Visegrádi utca 81. szám felől érhető el.

A parkolás díja automatánál egyenlíthető ki, ÁFÁ-s számlát a főportán tudnak kiállítani.

Tömegközlekedés

A Capital Square Irodaházban kialakított Aesthetica Orvosi Központ jól megközelíthető tömegközlekedéssel is. Az Aesthetica közvetlen közelében az M3 Dózsa György úti metrómegálló, a 75-ös és 79-es troli Dózsa György úti megállója található.

...

Ők is az Aestheticat választották

OCZELLA ESZTER MISS EARTH HUNGARY 2016, IFBB BIKINI PRO VERSENYZŐ “Modellként és fitness versenyzőként folyamatosan igyekszem a legtöbbet kihozni a testemből, akárcsak a bőrömből, amihez az Aesthetica Csapatának segítsége elengedhetetlen. A két kedvenc kezelésem a SkinDual kezelés és a SkinBooster Volite kezelés, ez utóbbi gyönyörűen feltölti a szigorú versenydiéták és vízhajtás során kicsit megfáradt bőröm.”
Tovább
Oczella Eszter ajánlásával

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram