20 évesek lettünk

Életkor & életmód tanácsadás - 30-as nők estje

2024. április 19. péntek, 17:30, Budapest

Regisztrálj & Csatlakozz!

Hogyan lehet „szépen öregedni”? Következő rendezvényünkön eláruljuk!

Együtt töltött évtizedeinket egy rendezvénysorozattal ünnepeljük meg, következő rendezvényünk keretében, a 30-as nők estjén pedig megtudhatod, hogy mi az esztétikus öregedés titka, hogyan késleltethetők az öregedés látható jelei, valamint milyen kezelésekre van szükséged az életkorodnak megfelelően.

Rendezvényünkön nemcsak kiemelkedő hatékonyságú kezeléseinket ismerheted meg, hanem életmód tanácsadást is végzünk annak érdekében, hogy teljes mértékben átalakíthasd szokásaidat. Előadónk ezúttal nem más, mint Pákozdi Viktória, az Aesthetica szakmai vezetője, esztétikai lézerspecialista, aki a fiatalság háromszöge mentén fog végigvezetni az öregedés fázisain, valamint kezedbe adja az öregedés lassításának kulcsát is.

Nem hallottál még a fiatalság háromszögéről? Akkor itt az idő, hogy megismerd! Fiatal korban az arcunk formája leginkább fordított háromszöghöz hasonlítható, míg az idő múlásával a háromszög elkezd megfordulni, idős korban pedig szabályos háromszög alakot vesz fel az arcunk. Ennek oka, hogy az évek alatt a szövetek megereszkednek, ezt pedig nagyon nehéz visszafordítani.

Ha tudni akarod, hogyan lassítható ez a folyamat, valamint hogyan hozhatod ki életkorodnak megfelelően a maximumot arcvonásaidból, akkor jelentkezz most 2024. április 19-én 17:30-kor megrendezésre kerülő ingyenes rendezvényünkre!

Előadónk

Pákozdi Viktória,
szakmai vezető

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Helyszín: Aesthetica Orvosi Központ 
(1133, Budapest, Váci út 76., Capital Square, II. torony, 2.em.)
Időpont: 2024. április 19. péntek, 17:30, Budapest
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram