NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Bőrkonzultáció

Bőrdiagnosztika és bőrápolási protokoll

Az Aesthetica Orvosi Központban küldetésünk, hogy esztétikai céljaid elérésében a legelső lépéstől kísérjünk el a vágyott célodig, aminek a kiinduló pontja egy teljeskörű Bőrdiagnosztika és Bőrápolási protokoll felállítása.

Az egészséges bőr és a hosszantartó fiatalos megjelenés a tudatos és következetes otthoni bőrápolással kezdődik, erre a biztos rutinra építhetőek fel az életkor és bőrgondok alapján szükséges orvos-esztétikai kezelések. Mitől lesz egy bőrápolás tudatos? Attól, hogy kifejezetten a bőrtípusodnak, bőröd aktuális állapotának, esetleges bőrproblémáknak megfelelően alkalmazol különféle, tudományosan is igazolt, valóban effektív hatóanyagokat tartalmazó készítményeket, mindezt szakember által összeállított megfelelő módon, megfelelő mennyiségben, megfelelő időben és sorrendben alkalmazva.

A kozmetikumok piacán nagyon sok a megtévesztő információ, nehéz eligazodni a hatóanyagok áradatában: Mi az, ami valóban működik és mi az, ami csak felesleges pénzkidobás, vagy rosszabb esetben még ront is bőröd állapotán. Ezt tényleg a „saját bőrödön kell megtapasztalnod”? Nem feltétlenül! Ne köss kompromisszumokat, ha a bőrödről van szó!

Bőrápolási tanácsadás során bőrterapeutáink segítséget és tanácsadást nyújtanak számodra, hogy a legtöbbet hozhasd ki a bőrödből és, hogy minél tovább megőrizd fiatalos arcvonásaid.

Az öregedés folyamatának alakulását azonban nemcsak az otthoni bőrápolás befolyásolja, a rendszeres és megfelelően összeállított orvos-esztétikai/ lézeres és gépi kezelésekből álló protokoll alkalmazása eredményezi a valódi különbséget a középszerű eredmények és a sikeres anti-aging területén. Ha 50 évesen is friss, telt és fiatalos arcbőrre vágysz, nem bízhatod magad a véletlenre, precízen összehangolt, szakértők által felépített kezelési tervet kell követned!

Kinek és mikor ajánlott a hosszabb felépülési idővel járó, de látványos CO2 lézeres kezelés? Milyen technológiával lehet felvenni a harcot a tág pórusokkal, a felszíni ráncokkal szemben? Melyik arckezelés biztosít ragyogó, üde arcbőrt télen -nyáron? Átfogó bőrápolási tanácsadásunk során nemcsak ezekre a kérdésekre kapsz választ, hanem arra is, hogy az orvos-esztétikai kezelések milyen kombinációja a legtökéletesebb választás a Te bőrödnek és a Te céljaidnak.

Hogyan épül fel egy ilyen tanácsadás?

Bőrdiagnosztika és bőrtípus meghatározása során felmérjük bőröd aktuális állapotát, szükségleteit.
Egyéni igényeid figyelembe véve összeállítunk számodra egy teljeskörű bőrápolási protokollt, mely tartalmazza a bőrödnek leginkább megfelelő készítmények konkrét listáját, használatának módját, külön a reggeli, külön az esti bőrápolásra.
Segítségedre leszünk abban is, hogy megértsd bőröd működését, alapvető összefüggéseket, bőrproblémák lehetséges okait, hiszen a megértés, mindig közelebb visz a megoldáshoz, illetve extra motivációként is szolgálhat. Így arra bíztatunk, kérdezz bátran, felmerülő kérdéseidre is szívesen válaszolunk.
A bőrápolási protokoll mellett összeállítunk számodra egy éves orvos-esztétikai és orvos-kozmetológiai kezelési terv javaslatot is, hiszen klinikánkon számos csúcstechnológiás kezelés áll rendelkezésünkre, amikkel segíthetünk a bőröddel kapcsolatos céljaid elérésében. Legyen szó anti-agingről, prevencióról, vagy konkrét bőrprobléma kezeléséről, esetleg arcvonásaid harmonizációjáról.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram