Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Dr. Géczi András Mihály, nőgyógyász

Ismerd meg Dr. Géczi András Mihály Nőgyógyászunkat!

Dr. Géczi András Mihály

Nőgyógyász

Dr. Géczy András nőgyógyász szakorvos a Semmelweis Egyetem budapesti Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján végezte tanulmányait, szakmai tapasztalatát többek között a Semmelweis Egyetem budapesti Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján szerezte.

Szakmai hitvallásom:
„A felelősségteljes gondolkodás jegyében a természettel, a női életműködésekkel, lelki folyamatokkal teljes harmóniában lévő szemléletet kívánom ötvözni a legkorszerűbb orvoslással. A várandósságra és a gyermekáldásra mindig is az élet ajándékaként, ünnepeként tekintek. A tisztelettel és legjobb tudásom szerint való segítségnyújtást tartom munkám, egyben hivatásom lényegének és céljának egyaránt.”

Dr. Géczy Andrást a következő problémák esetén kereshetitek fel

  • Rákszűrés
  • Nőgyógyászati vizsgálat
  • Visszatérő nőgyógyászati fertőző megbetegedések
  • Várandósgondozás
  • Hormonális eredetű nőgyógyászati problémák
  • Vérzészavarok

Bővebb információról a kezelésekkel kapcsolatban itt tájékozódhattok.

A konzultáció ANGOL és NÉMET nyelveken is elérhető.

Kérj időpontot nőgyógyászati konzultációra!

Dr. Géczi András Mihály PÁCIENSEINEK VÉLEMÉNYE

általános vélemény
általános vélemény
általános vélemény

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram