Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

​Dr. Káli Gábor, arcszépészeti specialista

Kedves Pácienseink!

Dr. Káli Gábor Pácienseinek kezelését 2023. júliusától az Aesthetica Orvosi Központ kiemelkedő szakmai múlttal rendelkező orvos-esztétikai csapata végzi  a jövőben. Dr. Káli Gábornak az Aesthetica Orvosi Központban végzett munkáját köszönjük és sok sikert kívánunk!

Az Aesthetica Orvosi Központban az orvos-esztétikai kezelések (hialuronsavas ránc-és arcfeltöltés, bo-tox kezelés, Skinbooster, szálbehúzás, stb.) során Dr. Kazay Szilárd, PhD, plasztikai sebész és Dr. Lehoczki Gábor arcszépészeti specialista fogadja Pácienseinket, akik szakmai tudásuk és szakmai tapasztalatuk mellett odaadó, Páciens központú hozzáállásuk miatt is megbecsült, oszlopos tagjai az Aesthetica Orvosi Központnak.

Elindult az Aesthetica Orvosi Központ Törzsvásárlói Programja, amelyben most akár ajándék botox kezelés is elérhető! Érdeklődj a Törzsvásárlói Kártyáról esztétikai tanácsadódnál vagy a írj nekünk az ugyfelkartya@aesthetica.hu email címre. Szeretettel várunk!

 

Dr. Kazay Szilárd, PhD

Plasztikai sebész

„Az esztétikai kezelésekkel a páciensek elégedettsége mellett célom az arc harmonizálása, amelyhez hialuronsavas feltöltést, szálbehúzást vagy bo-tox kezelést alkalmazok és kombinálok a harmonikus megjelenés érdekében.”

Bővebben

Dr. Lehoczki Gábor

Arcszépészeti specialista

„Több, mint 10 éves gyakorlattal rendelkezem az orvos-esztétikai kezelések területén, folyamatos szakmai továbbképzések által modern technikák és anyagok széles skáláját ismerem és alkalmazom, speciális tudásom által a szálbehúzás mesterévé váltam, ezt az orvos-esztétikai kezelést végzem a leggyakrabban.”

Bővebben

Nézd meg szakembereinket munka közben

hialuronsavas ajakfelöltés előtte utána kép

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram