Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Pék Regina, Esztétikai Tanácsadónő

Ismerd meg Pék Regina Esztétikai Tanácsadónőnket!

Pék Regina

Esztétikai Tanácsadónő

Pék Regina vagyok, az Aesthetica Orvosi Központ esztétikai tanácsadója. Elsősorban a lézeres szőrtelenítés, a plasztikai sebészet és az arckezelések területén fogadom a klinikára érkező vendégeket és egy konzultáció keretén belül felmérem, hogy az adott páciensnek milyen kezelésre van szüksége és együtt kiválasztjuk, hogy melyik kezeléstípus egyezik meg leginkább az elképzelésekkel. Az elmúlt évek során esztétikai tanácsadóként részt vehettem több ezer páciensünk életének nagy döntéseiben és végigkísérhettem Őket a szépülés útján. Minden boldog pillantás, vagy elégedett mosoly az, ami engem is motivál a munkám során és ezt az energiát tudom átadni a klinikánkra betérő új pácienseinknek.

Regina 2023.05.01-től szülési szabadságát tölti, ez idő alatt Magyar Bernadett, esztétikai tanácsadónő helyettesíti Orvosi Központunkban!

Ismerd meg Pék Regina Esztétikai Tanácsadónőnket

Pék Regina már 10 éve dolgozik az Aesthetica Orvosi Központban, ez idő alatt pedig rengeteg elégedett Páciens került ki a kezei közül. Nem is csoda, hiszen ennyi év tapasztalata után igazi profinak számít a szakmájában!

végleges lézeres szőrtelenítés szakértője, így a szépülni vágyó Pácienseink bármilyen kérdéssel fordulhatnak Reginához szőrtelenítéssel kapcsolatban! Akár a kezelés menetéről, utókezelésről, személyre szabott gyakorlati kérdésekről legyen szó!

Kedves és megnyerő személyiségével feldobja a klinikára érkezők és a kollégák napjait is.

Klinikánkon az egyedülálló TitanLight Protokollt alkalmazzuk, ami a csúcstechnológiás Lumenis Lightsheer és az ALMA Soprano Titanium lézerek erejének ötvözete. A technológiák ötvözetének köszönhetően a lehető leghatékonyabb kezelést nyújtjuk Pácienseinknek!

A végleges lézeres szőrtelenítés kezelések megkezdése előtt kötelező a személyes konzultáció, amelyet Regina végez. Ennek keretében részletes tájékoztatást kaptok a kezelésről és aktuális akcióinkról is. Regina felméri a szőr és bőr állapotát, pigmentációját, annak érdekében, hogy el tudjuk dönteni a kezelés pontos menetét, a gépek megfelelő arányú kombinációját a kezelés során.

Milyen kérdések merülhetnek fel a konzultáció során?

  1. Milyen eredményekre számíthattok a végleges lézeres szőrtelenítés kezelés során?
  2. Mennyi időt vesz idénybe a választott kezelés alkalmanként?
  3. Hány alkalom szükséges a végleges eredmény eléréséhez?
  4. Mikor érdemes megkezdeni a kezeléssorozatot?
  5. Milyen tényezők befolyásolhatják a kezelés eredményességét?
  6. Mikre érdemes figyelni a kezelés megkezdése előtt és a kezelések után?
  7. Hogyan zajlik a végleges lézeres szőrtelenítés kezelés?
  8. Milyen érzés a végleges lézeres szőrtelenítés?
  9. Lehetséges-e nyáron szőrteleníteni, illetve milyen feltételei vannak?

Várunk szeretettel! Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

BEMUTATKOZIK REGINA

BEMUTATKOZIK REGINA

Pék Regina pácienseinek véleménye

várunk szeretettel Pék Regina Esztétikai Tanácsadónőnkhöz!

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram