1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!* Most AJÁNDÉK 50 faktoros fényvédővel!**

Szombati Szilvia fodrász, hajgyógyász

Ismerd meg Szombati Szilvia hajgyógyászunkat!

Szombati Szilvia

fodrász, hajgyógyász

Szombati Szilvia vagyok, fodrász, hajgyógyász. 2000-ben végeztem fodrászként, és már 18 éve dolgozom a szakmában. Nagyon szerencsés vagyok, mert mindig is erre a pályára készültem – a munkám egyben a szenvedélyem. Folyamatosan képzem magam, és szeretek lépést tartani a divattal. Szalon tulajdonosként, és területi vezető hajgyógyászként most már a kollégákat is igyekszem inspirálni, szakmailag támogatni.

Ismerd meg Szombati Szilvia hajgyógyászunkat!

A szakma teljes mértékben a hivatásommá vált, ezért folyamatosan arra törekszem, hogy Vendégeim a szalonban megkapott maximális figyelem és személyre szabott fodrászat mellett megtanulják megfelelően ápolni hajukat, és otthon is könnyen el tudják készíteni egyéniségüknek megfelelő frizurájukat. Továbbá a fejbőr- és hajproblémák terén egy olyan megoldást szeretnék kínálni Vendégeim számára, amely lényegesen hatékonyabb eredményt garantál, mint bármely más drogériában vásárolt termék!

Hajhullás, zsírosodás, korpásodás, száraz, festett, sérült haj vagy egyéb visszatérő tünetek esetén fordulnak hozzám legtöbbször, mely problémákat csak úgy tudjuk megoldani, hogy ha először megértjük a mögöttük rejlő okokat. A pontos diagnózis érdekében előfordul, hogy további laborvizsgálatot kell javasolnom Vendégeimnek, annak érdekében, hogy fény derüljön az esetleges belső problémákra. Hajgyógyászati kezeléseimet kifejezetten saját, bevált, megbízható márkával, természetes alapanyagokra épülő termékcsaláddal végzem, amely a bőr egészséges szerkezetét és biokémiai egyensúlyát segít megőrizni, illetve a leggyakoribb hajproblémákra kínál megoldást. O’Rising hajgyógyászként a fejbőr problémáinak pontos meghatározását egy háromszoros nagyítású, pontos képet adó mikrokamera alkalmazásával végzem.

Szeretném, hogy akik hozzám fordulnak fejbőrük és hajuk egészsége érdekében, jó kezekben érezzék magukat, biztonságban tudhassák hajuk szépségét és egészségét! Hiszen, ahogy mondani szoktam, „a szép frizura alapja, az egészséges haj!

"A hajterápia a bőr élettani működését megváltoztatva szünteti meg a zavarokat, állítja helyre a biokémiai egyensúlyt a gyógynövény alapanyagú általam javasolt termékekkel."

Nézd meg Szombati Szilviát kezelés közben

HAJGYÓGYÁSZAT
VARGA IZABELLA

LÉZERES HAJHULLÁS KEZELÉS, HAJSTIMULÁCIÓ ÉS HAJGYÓGYÁSZAT

LÉZERES HAJHULLÁS KEZELÉS, HAJSTIMULÁCIÓ ÉS HAJGYÓGYÁSZAT

LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓ ÉS HAJGYÓGYÁSZAT KONZULTÁCIÓ
OCZELLA KRISZTINA

LÉZERES HAJHULLÁS KEZELÉS, HAJSTIMULÁCIÓ, HAJGYÓGYÁSZAT
OCZELLA ESZTER

LÉZERES HAJHULLÁS KEZELÉS
PRIESTON NOÉMI

Pácienseink véleménye

Várunk szeretettel Szombati Szilvia hajgyógyászunkhoz!

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram