Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Kecskemét

AESTHETICA ORVOSI KÖZPONT - KECSKEMÉT

Címünk:
6000 Kecskemét, Mária u. 4., 1. emelet
GPS Koordináta: N 46° 54.527700 E 19° 41.239980

Elérhetőségek:
Ügyfélszolgálat: ( +36 1) 374 6060
SMS-szám: (+36 20) 550 20 20

Nyitva tartás:
Az Aesthetica Orvosi Központban előzetes időpontegyeztetés alapján fogadjuk Vendégeinket. Bejelentkezés, időpontegyeztetés a felsorolt elérhetőségek egyikén.

 

Igénybe vehető kezeléseink - Aesthetica Orvosi Központ Kecskemét:

lézeres szőrtelenítés [lézeres szőrtelenítés kecskemét] [kecskemét lézeres szőrtelenítés] [végleges szőrtelenítés kecskemét]

Parkolás az Aesthetica Orvosi Központban

Parkolás az Aesthetica Kecskeméti Központ utcájában, a helyi parkoló zóna díjszabása alapján.

Tömegközelkedés

A Aesthetica Orvosi Központ Kecskemét városközpontjában található, közel a Városházához és a Nagytemplomoz. Gyalogosan és busszal is jól megközelíthető. Közvetlen közelében van a 3, 4, 5, 7, 9, 11, 11A, 23, 29-es busz Széchenyi tér megállójának.

 

Regionális elérhetőség, honnan érdemes felkeresni minket kecskeméti központunkban
(Kecskeméttől számított növekvő távolság szerint):

    • Nagykőrös
    • Kiskunfélegyháza
    • Cegléd

Ők is az Aestheticat választották

OCZELLA ESZTER MISS EARTH HUNGARY 2016, IFBB BIKINI PRO VERSENYZŐ “Modellként és fitness versenyzőként folyamatosan igyekszem a legtöbbet kihozni a testemből, akárcsak a bőrömből, amihez az Aesthetica Csapatának segítsége elengedhetetlen. A két kedvenc kezelésem a SkinDual kezelés és a SkinBooster Volite kezelés, ez utóbbi gyönyörűen feltölti a szigorú versenydiéták és vízhajtás során kicsit megfáradt bőröm.”
Tovább
Oczella Eszter ajánlásával

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram