Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Alma Hybrid CO2 lézeres bőrmegújítás

Intenzív bőrmegújítás az ablatív és non-ablatív lézerenergia kombinációjával. A világsikerdííjas Alma Hybrid lézer Európában elsők között az Aesthetica Orvosi Központban érhető el.

Kíméletesség és hatékonyság

A világsikerdíjas Alma Hybrid a világon elsőként, egy gépen belül ötvözi az ablatív lézerek bőrmegújító erejét a non-ablatív lézerek kíméletességével, miközben egy időben kezeli a bőr mélyebb rétegeit és a bőrfelszínt is. Intenzív bőrmegújító hatás, pórusok, ráncok, hegek és pigmentfoltok hatékony kezelése lecsökkent kezelési és felépülési idővel, maximális elégedettséggel.

hybrid co2 bőrmegújítás

Kombinált technológia

Az Alma Lasers a világ vezető lézercége, szakmai sikereit sokéves klinikai tapasztalata és egyedülálló fejlesztései garantálják. Az Alma Hybrid lézeres bőrmegújítás egyedülálló az esztétikai kezelések között, az eljárás kombinálja a CO2 és az Erbium - Glass 1570 nm lézerfényt. A CO2 kifejezetten a felszíni problémákra, ráncok és hegek kezelésére ad megoldást bőrfelszíni hámlasztással. Az Erbium- Glass 1570 nm lézerfény ugyanakkor felszíni sérülés nélkül ejt mikrosebeket a bőr mélyebb rétegeiben, intenzív frissítő hatást váltva ki, ezáltal fokozza a bőrtónust, megemeli, teltebbé és üdébbé varázsolja a bőrt. Az Alma Hybrid lézer mikropixeles technológiája pontonként kezeli a bőrfelületet. A pontokba fókuszált CO2 lézer apró sebet ejt a bőrön, a mikroszkopikus méretű sebek mentén beindul a bőr regenerációja és a bőrfelszín teljes megújulása, mindeközben az Erbium-Glass hőhatás fokozza a kollagén és az elasztikus rostok termelődését. A hagyományos bőrmegújító kezelésekhez képest gyorsabb gyógyulási folyamatokat tesz lehetővé az innovatív pixeltechnológia.

CO2 Lézeres bőrmegújítás Hybrid energiával

Az Alma Hybrid CO2 lézeres bőrmegújítás egy kezelésen belül ötvözi az ablatív lézerek bőrmegújító erejét a non-ablatív lézerek kíméletességével. Képes egyszerre kezelni a bőr mélyebb rétegeit a CO2 lézerrel és a felszíni rétegeket az Erbium-Glass 1570 nm-es lézerfénnyel. Intenzív bőrmegújító hatásával eredményes a pórusok, ráncok, hegek és pigmentfoltok eltüntetésében. Kíméletességének köszönhetően a kezelések extrém rövid felépülési idővel járnak. Az Alma Hybrid nem csupán biztonságos, hanem végtelenül precíz és sokoldalú is.

BŐVEBBEN
hybrid co2 ránctalanítás előtte utána kép

Kíméletesség és precizitás
Szarkalábak eltüntetése az Alma Hybrid erejével

hybrid co2 ránctalanítás bőrtónus kiegyenlítés előtte utána kép

Egyenletes bőrszerkezet
A bőr teljesen megújul a lézeres kezelés során

Egyenletes bőrtónus és bőrszerkezet újjáépítés

Az Erbium-Glass hőhatás fokozza a kollagén és az elasztikus rostok termelődését, mikroszkopikus sebeket ejtve a bőrön, elindítva annak megújulási folyamatait. Impact kezelőfejének köszönhetően az Alma Hybrid nemcsak a bőrmegújítás úttörője, hanem ultrahangos technológiájának segítségével fokozza a kozmetikai hatóanyagok mélyrétegbe való eljuttatását a pixel által létrehozott mikrosebeken keresztül. Ezáltal a kozmetikai termékek fokozottan fejtik ki hatásukat a bőrben.

BŐVEBBEN

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram