Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Alma-Q kombinált ND: Yag bőrmegújító lézer

A világ egyik legsikeresebb lézercége, az Alma Lasers által kifejlesztett kombinált lézer a maximális eredményekért.

ALMA-Q KOMBINÁLT ND:YAG LÉZER ELŐNYEI

Az Alma Lasers a világ vezető lézercége, amely szakmai sikereit és elismertségét sok éves klinikai tapasztalatának és technológiai újításainak köszönheti. Az Alma-Q biztonságos és hatásos kezelést tesz lehetővé, a kíméletes bőrmegújítás mellett szinte bármilyen tetoválás maradéktalanul és hegmentesen eltávolítható különleges technológiájával. 

Oczella Krisztina 5D Deep Lift arckezelés

Maximális teljesítmény, három üzemmód

A Q-kapcsolt lézerrel működő Alma-Q innovatív, személyre szabható, mégis minden esetben hatékony kezelést nyújtó lézergép. Egyedülálló pixel technológiájának köszönhetően a lézerfény a bőr 5 rétegét a kezelés során külön-külön kezeli, egyszerre csak a kezelő által kiválasztott mélységben fejti ki a hatását. A szövetek, sejtek stimulálása csak az adott bőrrétegben történik, vagyis a lézeres kezelés során nem sértjük a bőr teljes felszínét, emiatt a gyógyulási idő is lerövidül, a kezelések pedig nem járnak kellemetlenséggel.

Az Alma-Q nem csupán a bőr minőségének javítására, hanem a pigmentfoltok hatékony kezelésére és a tetoválások hegmentes, teljes mértékű eltávolítására is kiválóan alkalmas. Maximális teljesítmény, multifunkcionális hasznosítás, ez az Alma-Q.

Kíméletes lézeres tetoválás eltávolítás

A sikeres tetoválás eltávolításhoz erős, hatékony lézerre van szükség, amely képes elnyelni pigmentek széles színskáláját. Az Alma-Q négy
különböző Q-kapcsolt Nd:YAG lézer hullámhosszal rendelkezik, ezzel hozzájárulva a színes tetoválások széles spektrumának hatékony eltávolításához. Az 1064 nm lézerfény ideális a sötét festékszemcsék eltávolítására, míg az 532 nm hullámhosszú lézer hatékony az olyan világosabb színpigmentek eltüntetésére, mint a piros, narancssárga és a citromsárga. A 585 nm hullámhossz célkeresztbe veszi a kék színeket, míg a 650 nm hullámhosszú lézer a zöld árnyalatokat segít eltávolítani.

BŐVEBBEN
Lézeres Tetoválás Eltávolítás előtte utána kép

Tetoválás eltávolítás
A pigmentek maradéktalanul, hegek nélkül eltávolíthatók

Pigmentfolt előtte utána kép

Makulátlan bőr
A makacs pigmentációs problémák teljesen eltűnnek

A makacs pigmentfoltok ellen kifejlesztve

A lézeres pigmentfolt halványítás és eltávolítás alkalmazható szeplők, öregségi foltok, napfoltok, májfoltok, melasma
esetén is. Az Alma-Q innovatív technológiájának segítségével képesek vagyunk a pigmentációs problémák gyakorlatilag bármilyen formáját kezelni, hogy gyönyörű és makulátlan bőrt varázsoljunk neked. A Q-kapcsolt festéklézer kifejezetten a makacs pigmentfoltok eltávolítására lett kifejlesztve, ezáltal a kezelés során először a mélyrétegben található, nagy pigmenttöménységű elváltozásokat bontja szét.

BŐVEBBEN

Aknés bőr kezelése

Lézeres bőrmegújítás során a lézerfény egyaránt hatással van a bőr felszíni és mélyebb rétegeire, így gyakorlatilag bármilyen esztétikai bőrprobléma kezelésére alkalmas. Javítja a bőrminőséget, fiatalos és tónusos arcbőrt, hibátlan felületű dekoltázst és egyenletes bőrfelszínt eredményez. Az Alma-Q lézerrel végzett lézeres bőrfiatalítás alkalmas a szem- és szájkörnyéki statikus ráncok kezelésére, aknés bőr kezelésére, hatékonyan újítja, fiatalítja meg a bőrt és kezeli a felszíni bőrhibákat is.

BŐVEBBEN
Akné kezelés előtte utána kép

Egyenletes bőrfelszín
Szépségmaximalizálás aknék és ráncok lézeres kezelésével

Lézeres ajakdíúsítás előtte utána kép

Csábító ajkak
Az ajkak volumenének növelése idegen anyag használata nélkül

Lézeres ajakdúsítás

Míg a hialuronsavval történő ajakfeltöltés esetében az anyagot fecskendő segítségével juttatják a bőrbe, addig a lézeres ajakdúsítás tűszúrás nélküli módszert jelent, amely elsősorban teltebb és élénkebb színű ajkakat varázsol. A Magyarországon egyedülálló kezelést Alma-Q lézerrel végezzük klinikánkon, a Pixel technológiának köszönhetően a kezelés fokozza az ajkak pro-kollagén és elasztin termelését. Az ajkak teltségének és színének felerősödése már egy kezelés után azonnal tapasztalható.

BŐVEBBEN

A ragyogó arcbőr titka, CarbonPeel felszíni hámlasztás

A CarbonPeel vagy más néven "szénhámlasztás" zsírosabb, mitesszeres bőrre nyújt célzott és hatékony megoldást. A lézer és a carbon paszta együttese megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, csökkenti a pórusokat és megújítja a bőrt. A mindössze 15 perces kezelés azonnal ragyogóvá, üdévé varázsolja a bőrt, segít a zsíros és tág pórusú bőr minőségének javításában. A CarbonPeel kezelés során a szén felszívja az olajat és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről, a felhevült szénrészecskéket a lézerfény a kezelt területen való áthaladáskor megcélozza és megsemmisíti, magával ragadva a felszívódott szennyeződéseket, elhalt hámsejteket, mitesszereket. Gyulladáscsökkentő hatású, így megfelelő kezelés gyulladt, aknés bőrre is.

BŐVEBBEN
Oczella Eszter Carbonpeel arckezelés

CarbonPeel
Szenes hámlasztás, a zsíros, tág pórusú bőr megmentője

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram