NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Canfield HairMetrix

A világ első mesterséges intelligencia által vezérelt non-invazív hajkonzultációs eszköze

Maximális eredmények a hajproblémák kezelésében

Új fejezet nyílik a hajproblémák kezelésében a leginnovatívabb, mesterséges intelligencia által vezérelt hajdiagnosztikai eszköz, a Canfield HairMetrix bevezetésével. A klinikai mikroszkóppal felszerelt Canfield HairMetrix képes akár kétszázszoros nagyításban megmutatni a fejbőr és a hajhagymák állapotát, amelyet mesterséges intelligencia segítségével elemez, ezáltal pedig pontosabb diagnózist, valamint precízebb nyomon követést tesz lehetővé a lézeres hajstimuláció kezeléssorozat során. Budapesten kizárólag az Aesthetica Orvosi Központban érhető el.

A klinikai kutatások és a képalkotó rendszerek éllovasa

A Canfield HairMetrix megalkotója, a Canfield nevű vállalat, amely világvezető a képalkotó rendszerek és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások, valamint a kutatási és egészségügyi szolgáltatások és termékek területén, beleértve a gyógyszer-, biotechnológiai, kozmetikai, orvosi és esztétikai iparágakat. A cég által biztosított modern képalkotó rendszerek nemcsak az egészségügyi munkát teszik könnyebbé, hanem a kezelések eredményességének növelésében is nagy szerepük van. A Canfield szolgáltatásai jelentik az aranystandardot a klinikai eredmények dokumentálása és elemzése területén, valamint a kezelések hatékonyságának meghatározásához is. Különböző kutatóközpontokkal együttműködve törekszenek az összetett problémák megoldására, ezáltal több, mint 4200 klinikai tanulmányt végeztek el gyógyszeripari, biotechnológiai és orvostechnikai eszközöket gyártó cégek számára. A Canfield által fejlesztett HairMetrix szintén klinikai kutatásokban használt technológia, amellyel az Aestheticaban új szintre emeljük a lézeres hajstimuláció hatékonyságát.

Mesterséges intelligencia az eredményesség növelésére

Az innovatív Canfield HairMetrix képalkotó rendszert az Aesthetica Orvosi Központban a lézeres hajstimuláció kezelések megkezdése előtt, valamint a kezeléssorozat közben is alkalmazzuk, hiszen a lézeres hajterápia első lépéseként alkalmazva lehetőségünk nyílik az elért eredmények pontos mérésére, nyomon követésére. A Canfield HairMetrix által végzett teljesen automatizált haj analízishez nincs szükség a haj speciális előkészítésére vagy levágására, emellett segítséget nyújt a megfelelő kezelési terv kialakításában is, valamint a kezelési eredmények és a haj változásainak monitorozásában is. A Canfield HairMetrix a fejbőrről készült nagyfelbontású, akár kétszázszoros nagyítású képeket a mesterséges intelligencia legmodernebb algoritmusai segítségével elemzi, így segít a hajhullás különböző típusainak, valamint a vellus hajak és a terminális hajak arányának megállapításában is. Az elemzés során a Canfield HairMetrix megállapítja az 1 cm2-re eső hajhagymák számát, valamint az egyes hajhagymák közötti távolságot a vizsgált területen, illetve azt is, hogy átlagosan hány hajszál nő ki a vizsgált hajhagymákból. Emellett a vizsgált hajszálak átlagos átmérőjének meghatározásával képes bekategorizálni a hajszálakat, így könnyedén megállapítja a terminális hajak és a vellus hajak arányát a fejbőrön. A Canfield HairMetrix a legmodernebb algoritmusokkal dolgozik, így képes a terminális hajakat is három kategóriába sorolni azok erőssége szerint: megkülönbözteti a gyenge, közepes és erős terminális hajszálakat. A hajanalízis utolsó fázisa az eredmények riporttá alakítása, amely nagyban hozzájárul a megfelelő kezelési terv, valamint a személyre szabott lézeres beállítások kialakításában.

Hogyan segíti a Canfield HairMetrix a lézeres hajstimulációt?

A lézeres hajstimuláció célja a hajszálak számának növelése mellett a hajszálak átmérőjének növelése is, azaz a vellus hajak terminális állapotba való juttatása a non-ablatív lézerenergia segítségével. Emellett fontos az egy hajhagymára eső hajszálak számának növelése, valamint a hajhagymák közötti távolság csökkentése, azaz a hajkorona dúsítása is a kezelés által. A fejbőrről készült képek részletes elemzésével a Canfield HairMetrix nemcsak a legmegfelelőbb kezelési protokoll kialakításában nyújt segítséget, hanem a lézeres hajterápia során fellépő eredmények nyomon követésében is. A Canfield HairMetrix nemcsak egyszeri elemzésre alkalmas a mesterséges intelligencia segítségével, hanem két különböző időpontban készült nagyfelbontású kép összehasonlítására is képes, így a lézeres hajstimuláció eredményeiről is objektív, professzionális riportot kaphatunk akár a kezeléssorozat közben is.

Mesterséges intelligencia az eredményesség növelésére

A szakember kiválasztja, hogy a HairMetrix a fejbőr egészéről készült felvételek után mely területek közeli, trichoszkópos felvételeit készítse el, majd elemezze a mesterséges intelligenciával felruházott szoftver segítségével.

A HairMetrix trichoszkópos felvételei megbízható, non-invazív hajanalízis tesznek lehetővé, így a konzultáció során átfogó képet kaphatunk a haj állapotáról. A legmodernebb, mesterséges intelligencia által vezérelt algoritmusok valós időben, azonnal képesek meghatározni a hajkorona fontos jellemzőit, ilyen tulajdonságok például az egy cm2-re eső hajszálak száma, az átlagos hajátmérő, vagyis a hajszálak vastagsága, erőssége, valamint a hajátmérő összege cm2-enként. Az egy hajhagymából növő hajszálak átlagos száma, valamint a hajhagymák közötti átlagos távolság pedig a haj dússágát jelölik. Ezen felül fontos jellemző a hajhagymák átlagos száma cm2-enként, illetve a terminális-vellus hajak aránya is a fejbőrön. A Canfield HairMetrix képes összehasonítani és elemezni két különböző időben készült trichoszkópos felvételt, ezáltal nyomon követhetők a haj változásai.

A szakember kijelöli az elemzendő területet, így a szoftver megméri a hajhagymák közötti távolságot, valamint jól láthatóan, apró körökkel jelöli a hajhagymákat a trichoszkópos képeken. A szoftver különböző színkódokat ad a különböző átmérőjű hajszálaknak, a színkódok alapján pedig bekategorizálja a különböző vastagságú hajszálakat. A szakember képes a nagyított trichoszkópos felvétel további nagyítására, így a hajhagymák közelebbről is megvizsgálhatók. A HairMetrix különböző follikuláris egységeket különböztet meg az alapján, hogy hány hajszál nő ki egy hajhagymából, valamint a különböző egységek arányát is megvizsgálja, az arányokat pedig színes oszlopdiagram formájában jeleníti meg. Ezzel együtt a terminális és vellus hajszálak számát, valamint a haj sűrűségét is meghatározza az eszköz. A különböző időben készült fotók összehasonlítása által a haj és a fejbőr változásai könnyedén nyomon követhetők, hiszen a Canfield Hairmetrix minden alkalommal alapos elemzést végez, az adatokat pedig tárolja, így akár több hónap eltéréssel készített trichoszkópos felvételeket is képes elemezni és összehasonlítani.

Fototrichogram mód a haj változásainak mérésére

A HairMetrix fototrichogram mód a hajnövekedés és a hajsűrűség változásainak mérésére alkalmazott mód, a fejbőrről, nagyításban készült fotók elemzésével segít a haj változásainak megállapításában. Klinikai vizsgálatok során is alkalmazható módszer, amely során két, ugyanazon területről készült fotó összehasonlításával végez átfogó elemzést, megállapítja az anagén-telogén arányt, valamint az egy cm2-re eső hajszálak számát.

Az eredményeket a kezedben tarthatod

A Canfiled HairMetrix által készített részletes elemzést, minden adattal együtt akár a kezedben is tarthatod. A lézeres hajstimuláció kezeléssorozat során a hajad változásait is nyomon követjük, így a kezeléssorozat végén össze is hasonlíthatod a kapott riportokat, így minden adatot és változást nyomon követhetsz.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram