1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!* Most AJÁNDÉK 50 faktoros fényvédővel!**

DermaClear hidrodermabrázió

3in1 kezelés: fizikai és kémiai hámlasztás, mélytisztítás és hidratálás a ragyogóan tiszta és üde bőrért.

3IN1 HIDRODERMABRÁZIÓS MÉLYTISZTÍTÁS

A világ vezető lézercége, az Alma Lasers által kifejleszett DermaClear új generációs hidrodermabráziós gép 3in1 bőrminőség javító kezelés lehetőségét rejti magában: egyszerre lehetséges kémiai és fizikai hámlasztás, tisztítás vákuumos technológiával, ennek köszönhetően pedig speciális hatóanyag bevitel is.

Oczella Krisztina Dermaclear hidradermabráziós arckezelés

Egyedülálló technológia

Az Alma Lasers világsikerdíjas gépekkel rendelkező cég, amely úttörő csúcstechnológiás gépek fejlesztésében. Nemcsak a lézeres kezelőkészülékek tekintetében alkotnak maradandót, szakmai sikereik és piacvezető pozíciójuk sok éves klinikai tapasztalaton és innovatív technológián nyugszik. A Hydrafacial jellegű DermaClear hidrodermabráziós kezelőkészülék olyan három lépéses folyamatot tesz lehetővé, amely során a lehető legmagasabb minőségben, specifikusan kerülnek megoldásra bizonyos bőrproblémák minden lépés során. A rendszer speciális, 360 fokban forgó és egyszerre vákuumos kezelőfeje mélytisztítást végez, eltávolítja a szennyeződéseket, elősegíti a megújulási folyamatot és a hatóanyagok mélyebb rétegekbe való jutását. A rugalmas szilikonból készült puha kezelőfej kellemessé teszi a kezelés élményét. Hámlasztás, frissítés és feszesítés egy kezelésben és három lépésben.

Kíméletes hámlasztás két lépésben

A szennyeződések eltávolítását és a tisztítást követően a bőr felszínén lévő elhalt hámsejteket AHA sav és speciális hámlasztó oldat segítségével távolítja el. A mélytisztító lépés a vákuum és a BHA sav (szalicilsav) erejével történik, a szennyeződések eltávolítása mellett gyulladáscsökkentő hatása is van, ezáltal a gyulladt, aknés bőrt azonnal megnyugtatja. A DermaClear hidrodermabráziós rendszer kíméletes, fájdalommentes, mégis hatékony tisztítást és hámlasztást tesz lehetővé.

BŐVEBBEN
Rubint Rella Dermaclear hidradermabráziós arckezelés

Tisztítás és hámlasztás
A speciális, vákuumos kezelőfejjel kellemesek a kezelések

Dermaclear hidradermabráziós arckezelés

Tökéletes előkészítő kezelés
A DermaClear fokozza más kezelések hatékonyságát

Mélyhidratálás

A kezelés utolsó lépése a mélyhidratálás, hiszen a megtisztított bőrfelszínen a hatóanyagok befogadása és hasznosulása is sokkal eredményesebb. A hidratáláshoz speciális, antioxidánsokban gazdag szérumot használunk, amely a DermaClear forgófejes technológiájának következtében a bőr mélyebb rétegeiben is hidratálja a sejteket. Tökéletes előkészítés különböző anti-aging, bőrszerkezet javító kezelésekhez és pigmentfolt kezelésekhez is, használata növeli más kezelések eredményességét.

BŐVEBBEN

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram