Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Győr lézeres hajterápia árai

Lepd meg szeretteidet aesthetica ajándékkártyával!

Az AJÁNDÉKKÁRTYA valamennyi kezelésünkre, tetszőleges összegben megvásárolható személyesen vagy az ajandekkartya@aesthetica.hu címen, illetve beváltható budapesti, győri, kecskeméti központunkban is aktuálisan elérhető szolgáltatásainkra.

Lézeres hajterápia

A lézeres hajstimuláció és hajhulláscsökkentő protokoll egy olyan innovatív 10 alkalmas hajgyógyászati terápia, amely serkenti a haj növekedését, csökkenti a hajhullást és segít a hajhullás mögött rejlő okok helyreállításában.

Az ingyenes hajgyógyászati konzultáció kiegészíthető az AI, azaz mesterséges intelligencia  által vezérelt Canfield HairMetrix hajanalízissel, mely a világ első mesterséges intelligencia által vezérelt, klinikai mikroszkóppal felszerelt hajkonzultációs eszköze. A vizsgálat során részletesen elemezzük többek között a fejbőr állapotát, valamint a hajszálak sűrűségét, színét, vastagságát és növekedési fázisát, így a kezelés során az eredmény pontosan nyomon követhető.

Hajgyógyászat​ és Lézeres Hajerősítés320.000 Ft10 alkalmas kezeléscsomag*
Ingyenes tájékoztató a lézeres hajkezelésrőlDíjmentes 
AI alapú hajanalízis & hajgyógyászati konzultáció (Szerződéskötés esetén díjmentes, és tartalmazza a kezelés megkezdése előtti és a kezeléssorozat utáni állapotfelmérést.)

 

40.000 Ft

 

 

*Az árak a hajkezelés árát tartalmazzák, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. A kezeléssorozat kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel. A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben érhető el.

*A fenti árlista a győri árakat tartalmazza. A budapesti orvosi központunkban elérhető lézeres hajkezelés árairól itt tájékozódhatsz.

** Visszavonásig

Időpontfolgalás

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram