Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Hamarosan itt a nyár, ezzel együtt pedig a rövidebb ruhák és a strandolás időszaka is, így ha még mindig gondolkozol a lézeres szőrtelenítésen, itt az idő, hogy belevágj! Ebben a cikkben megismerheted a dióda lézeres szőrtelenítés folyamatát, valamint annak előnyeit és potenciális kockázatait mind a nők, mind a férfiak szempontjából. Ismerd meg a leghatékonyabb szőrtelenítési eljárás minden részletét, valamint azt is, hogy kinek ajánlott ez a méltán népszerű kezelés!

Hogyan zajlik a dióda lézeres szőrtelenítés folyamata?

Fontos, hogy a hatékony dióda lézeres szőrtelenítéshez Neked is hozzá kell járulnod: amennyiben nem ruhával takart testrészről van szó, már 6 héttel a kezelés előtt el kell kezdened fényvédőt alkalmazni a kezelendő területen, a kezelés előtt két héttel pedig kerülnöd kell a szoláriumot és a napozást is. Az időpontodat megelőző este pedig borotváld le a kezelendő területet!

A kezelés minden esetben konzultációval kezdődik, ahol felmérjük bőröd és szőrszálaid állapotát, megállapítjuk, hogy alkalmas vagy-e a kezelésre, illetve megbeszéljük a kezelés menetét és kialakítjuk a személyre szabott kezelési tervet is. Ezután következik maga a lézeres kezelés, amelynek első lépéseként lézerspecialistánk letakarja anyajegyeidet és speciális gélt visz fel a területre, majd a lézergép kezelőfejével, könnyed mozdulatokkal végzi el a lézeres szőrtelenítést. A kezelés során csupán meleg érzetet tapasztalhatsz, az eljárás nem jár fájdalommal. A kezelést követően speciális nyugtató permetet alkalmazunk, amelyet meg is vásárolhatsz nálunk, így könnyebben megy végbe a gyógyulás folyamata.

Fontos, hogy betartsd a lézeres kezelések utáni szabályokat, ne zuhanyozz forró vízzel a kezelést követő 48 órában, két hétig kerüld a szauna és a szolárium használatát. Ebben az időszakban a napozás is tilos, így ha nyaralást tervezel, akkor mindenképp kalkuláld bele ezt az időszakot is. A kezeléseket 6-8 hetente érdemes elvégezni, hiszen így alkalmazkodhatunk a szőrnövekedés fázisaihoz, így maximalizálva az eredményeket. Fontos, hogy két kezelés közben csak és kizárólag borotvával szőrteleníts, hiszen más módszerek ideiglenesen eltávolíthatják a szőrtüszőt, amelyben a lézer energiája elnyelődik, ezzel befolyásolva a kezelés hatékonyságát.

Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a dióda lézeres szőrtelenítés?

A dióda lézeres szőrtelenítéssel csak a szőrödet veszítheted, hiszen a kezelésnek nincsenek hátrányai! Hatalmas előnye azonban, hogy más szőrtelenítő módszerekhez képest hosszan tartó hatással bír, ráadásul nagyon egyszerűen alkalmazható módszer, a szőrtelenség eléréséhez csak egyszer kell végigjárnod a kezeléssorozatot.

A borotvával való szőrtelenítés nagyon egyszerű és bármikor alkalmazható, azonban a hatása csupán pár óráig tart, gyakran már másnap megjelenik a zavaró, szúró borosta az addig sima bőr helyén. Ennek oka, hogy a borotvával csupán a szőrszálak felszínét tudjuk levágni, a szőrzet gyors növekedése miatt pedig nem tesz lehetővé hosszú távú szőrtelenséget. Ezzel szemben gyantázással és epilálásal a szőrtüszőt is eltávolítható, így az eredmények tovább tartanak, azonban ezek sokkal fájdalmasabb és költségesebb kezelések. A hagyományos szőrtelenítési módszerek hátrányai közé tartozik a borotválkozást követő fertőzésveszély, hiszen a bőr felülete megsérül, valamint a szőrtüsző gyulladás és az irritáció is, amelyek epilálás és gyantázás után is felléphetnek. Az érzékeny bőrűek számára nem jelentenek valós megoldást ezek a módszerek, hiszen életük végéig küzdhetnek a szőrtelenítést követő negatív hatásokkal.

Kijelenthetjük, hogy a dióda lézeres szőrtelenítés a legjobb opció, ha tartósan selymes és szőrtelen bőrre vágyunk, hiszen bár átmeneti irritációt okozhatnak a kezelések, csupán 8 alkalommal kell megbirkóznunk ezekkel, nem pedig hosszú évekig. Emellett a lézeres szőrtelenítés különleges technológiája által véglegesen eltávolítja a szőrszálakat: a lézer energiája a szőrtüszőben lévő festékanyagban, vagyis a melaninban nyelődik el, ezzel véglegesen roncsolva a szőrtüszőt és megakadályozva a szőr további növekedését. A kezeléssorozat azért áll több alkalomból, mert a diódalézeres kezelések az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálakat képesek kezelni, így az összes szőrszál eltüntetéséhez alkalmazkodni kell a szőrnövekedési ciklushoz.

Kinek ajánlott a lézeres szőrtelenítés?

Biztosan gondolkoztál már azon, hogy a végleges szőrtelenítés túl szép, hogy igaz legyen, azonban nem így van! Emellett fontos megjegyezni, hogy vannak tényezők, amelyeket figyelembe kell venned a lézeres szőrtelenítő kezelések megkezdése előtt, ilyen például a bőrtípusod is. A Fitzpatrick-skála megbízható módszer a bőrtípus meghatározására, így az Aestheticában is ezt alkalmazzuk a kezelések megkezdése előtt. A skála a bőr napfényre adott válaszreakciója alapján osztályozza a bőrtípusokat, így a lézeres esztétikai kezelések beállításainak kiválasztásával azok biztonságossága is nagyban növelhető. A Fitzpatrick-skála alacsonyabb sorszámú kategóriába sorolja a kevesebb melanin tartalmú bőrtípusokat, azaz a világosabb bőrt, míg a skálán felfelé haladva eljuthatunk a sötétebb bőrtípusokhoz. Fontos, hogy a világosabb bőrrel rendelkezőknél nagyobb a napégés kockázata, illetve a lézeres kezelésekre adott reakciók is eltérhetnek, ezért is fontos a bőrtípus pontos meghatározása, amelyhez minden esetben kérj szakértői segítséget!

Alapvetően elmondható, hogy a dióda lézeres szőrtelenítés mindenkinek ajánlott, nőknek és férfiaknak egyaránt, azonban vannak olyan esetek, amikor nem javasolt a kezelések elvégzése, ilyen a terhesség is a szoptatás időszaka is. A lézeres szőrtelenítés nem jár egészségkárosító hatással, azonban a babavárással és a szoptatással kapcsolatos hormonális változások befolyásolhatják a kezelések eredményességét. A hormonális betegségekkel, hormonzavarral küzdők esetében is ugyan ez a helyzet, bár esetükben is hatásosak a kezelések, az eredményekre hatással lehet a hormonális egyensúly zavara. Továbbá a lézeres szőrtelenítő kezelésekkel a nagyon világos vagy ősz szőrszálak nem kezelhetők, emellett a nagymértékben napbarnított bőr, valamint a bőrbetegséggel érintett bőrfelületek kezelése sem javasolt.

A szemöldökökön kívül a test egész területe kezelhető, ráadásul a kezelések már akár kamaszkorban is elkezdhetők, így nem kell a szőrszálak miatt aggódni a felnőtt években. Nők körében gyakori az intim lézeres szőrtelenítés, de a lábszár, a karok és a hónaljak is szőrtelenné tehetők a lézeres kezelésekkel. Férfiak esetében nagyban megkönnyítheti az életet a hát és a mellkas szőrtelenítése, hiszen így a sportolás és más mindennapi tevékenységek is könnyebbé válnak. Tudtad? A dióda lézeres szőrtelenítő kezelések nyáron is végezhetők, így bármikor elkezdheted a kezeléssorozatot!

Miért olyan hatékony a dióda lézeres szőrtelenítés?

Az Aesthetica Orvosi Központ különleges lézeres szőrtelenítő protokollja biztosítja a hatékonyságot és a tartós szőrtelenséget: három csúcstechnológiás lézergép ötvözetével hozza létre a tökéletes lézeres szőrtelenítési eljárást. A TitanLight Protokoll során a három kezelőgép különböző módon és mélységben juttatja a bőrbe a lézer energiáját, ezzel célzott kezelést tesz lehetővé. A különböző mélységben található szőrtüszők kezelése által minden egyes szőrszál megkapja a számára megfelelő lézerenergiát, ezzel biztosítva a látványos eredményeket. Elmondható, hogy a lézeres szőrtelenítés a leghatékonyabb és legbiztonságosabb szőrtelenítési eljárás, amelyet az Aestheticában profi lézerspecialistáink és különleges protokollunk tesz még kényelmesebbé annak érdekében, hogy a szőrtelenítés élmény legyen.

Kíváncsi vagy a végleges lézeres szőrtelenítés árakra?

Tudtad, hogy a borotválkozás költsége 50 év alatt akár 1,8 millió forint is lehet? A borotvák gyorsan elkopnak, főleg az egyszer használatos verzió, a jobb minőségű, cserélhető fejű borotvák pedig drágák lehetnek. Ha gyantáztatni jársz, még drágábban maradhatsz szőrtelen, hiszen évente akár 240 ezer forint is lehet a gyantázás költsége, amely 50 évre számolva 12 millió forint! Nem semmi, ebből már autót is tudnál venni! A lézeres szőrtelenítés a legolcsóbb szőrtelenítési módszer, hiszen a kezeléssorozatot egyszer kell végigjárnod, az eredmények pedig örökre szólnak. A lézeres szőrtelenítés ár függ a testrész nagyságától: az Aesthetica legdrágább szőrtelenítő kezelése a comb és a lábszár lézeres szőrtelenítése, amely alkalmanként 47 900 Ft-ba kerül, így a teljes kezeléssorozat összege 383 200 Ft. Azonban most 1+1 akciónk keretében 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 áráért, így 383 200 Ft-ból szőrtelen maradhat a combod és a lábszárad is életed végéig!

Kíváncsi vagy mások véleményére és tapasztalataira a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban?

Az Aesthetica professzionális csapata 700.000 lézeres szőrtelenítő kezelés tapasztalatával rendelkezik, Pácienseink elégedettsége és a dióda lézeres szőrtelenítés vélemények pedig további bizonyíték arra, hogy különleges szőrtelenítő protokollunk kiemelt hatékonysággal bír. Kíváncsi vagy korábbi Pácienseink tapasztalataira és lézeres szőrtelenítés véleményekre? Bizonyosodj meg első kézből a kezelés eredményességéről és nézd meg Páciensünk élménybeszámolóját!

Kényelem és megbízhatóság? A dióda lézeres szőrtelenítés előnyei és hátrányai

Hamarosan itt a nyár, ezzel együtt pedig a rövidebb ruhák és a strandolás időszaka is, így ha még mindig gondolkozol a lézeres szőrtelenítésen, itt az idő, hogy belevágj! Ebben a cikkben megismerheted a dióda lézeres szőrtelenítés folyamatát, valamint annak előnyeit és potenciális kockázatait mind a nők, mind a férfiak szempontjából. Ismerd meg a leghatékonyabb szőrtelenítési eljárás minden részletét, valamint azt is, hogy kinek ajánlott ez a méltán népszerű kezelés!

Hogyan zajlik a dióda lézeres szőrtelenítés folyamata?

Fontos, hogy a hatékony dióda lézeres szőrtelenítéshez Neked is hozzá kell járulnod: amennyiben nem ruhával takart testrészről van szó, már 6 héttel a kezelés előtt el kell kezdened fényvédőt alkalmazni a kezelendő területen, a kezelés előtt két héttel pedig kerülnöd kell a szoláriumot és a napozást is. Az időpontodat megelőző este pedig borotváld le a kezelendő területet!

A kezelés minden esetben konzultációval kezdődik, ahol felmérjük bőröd és szőrszálaid állapotát, megállapítjuk, hogy alkalmas vagy-e a kezelésre, illetve megbeszéljük a kezelés menetét és kialakítjuk a személyre szabott kezelési tervet is. Ezután következik maga a lézeres kezelés, amelynek első lépéseként lézerspecialistánk letakarja anyajegyeidet és speciális gélt visz fel a területre, majd a lézergép kezelőfejével, könnyed mozdulatokkal végzi el a lézeres szőrtelenítést. A kezelés során csupán meleg érzetet tapasztalhatsz, az eljárás nem jár fájdalommal. A kezelést követően speciális nyugtató permetet alkalmazunk, amelyet meg is vásárolhatsz nálunk, így könnyebben megy végbe a gyógyulás folyamata.

Fontos, hogy betartsd a lézeres kezelések utáni szabályokat, ne zuhanyozz forró vízzel a kezelést követő 48 órában, két hétig kerüld a szauna és a szolárium használatát. Ebben az időszakban a napozás is tilos, így ha nyaralást tervezel, akkor mindenképp kalkuláld bele ezt az időszakot is. A kezeléseket 6-8 hetente érdemes elvégezni, hiszen így alkalmazkodhatunk a szőrnövekedés fázisaihoz, így maximalizálva az eredményeket. Fontos, hogy két kezelés közben csak és kizárólag borotvával szőrteleníts, hiszen más módszerek ideiglenesen eltávolíthatják a szőrtüszőt, amelyben a lézer energiája elnyelődik, ezzel befolyásolva a kezelés hatékonyságát.

Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a dióda lézeres szőrtelenítés?

A dióda lézeres szőrtelenítéssel csak a szőrödet veszítheted, hiszen a kezelésnek nincsenek hátrányai! Hatalmas előnye azonban, hogy más szőrtelenítő módszerekhez képest hosszan tartó hatással bír, ráadásul nagyon egyszerűen alkalmazható módszer, a szőrtelenség eléréséhez csak egyszer kell végigjárnod a kezeléssorozatot.

A borotvával való szőrtelenítés nagyon egyszerű és bármikor alkalmazható, azonban a hatása csupán pár óráig tart, gyakran már másnap megjelenik a zavaró, szúró borosta az addig sima bőr helyén. Ennek oka, hogy a borotvával csupán a szőrszálak felszínét tudjuk levágni, a szőrzet gyors növekedése miatt pedig nem tesz lehetővé hosszú távú szőrtelenséget. Ezzel szemben gyantázással és epilálásal a szőrtüszőt is eltávolítható, így az eredmények tovább tartanak, azonban ezek sokkal fájdalmasabb és költségesebb kezelések. A hagyományos szőrtelenítési módszerek hátrányai közé tartozik a borotválkozást követő fertőzésveszély, hiszen a bőr felülete megsérül, valamint a szőrtüsző gyulladás és az irritáció is, amelyek epilálás és gyantázás után is felléphetnek. Az érzékeny bőrűek számára nem jelentenek valós megoldást ezek a módszerek, hiszen életük végéig küzdhetnek a szőrtelenítést követő negatív hatásokkal.

Kijelenthetjük, hogy a dióda lézeres szőrtelenítés a legjobb opció, ha tartósan selymes és szőrtelen bőrre vágyunk, hiszen bár átmeneti irritációt okozhatnak a kezelések, csupán 8 alkalommal kell megbirkóznunk ezekkel, nem pedig hosszú évekig. Emellett a lézeres szőrtelenítés különleges technológiája által véglegesen eltávolítja a szőrszálakat: a lézer energiája a szőrtüszőben lévő festékanyagban, vagyis a melaninban nyelődik el, ezzel véglegesen roncsolva a szőrtüszőt és megakadályozva a szőr további növekedését. A kezeléssorozat azért áll több alkalomból, mert a diódalézeres kezelések az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálakat képesek kezelni, így az összes szőrszál eltüntetéséhez alkalmazkodni kell a szőrnövekedési ciklushoz.

Kinek ajánlott a lézeres szőrtelenítés?

Biztosan gondolkoztál már azon, hogy a végleges szőrtelenítés túl szép, hogy igaz legyen, azonban nem így van! Emellett fontos megjegyezni, hogy vannak tényezők, amelyeket figyelembe kell venned a lézeres szőrtelenítő kezelések megkezdése előtt, ilyen például a bőrtípusod is. A Fitzpatrick-skála megbízható módszer a bőrtípus meghatározására, így az Aestheticában is ezt alkalmazzuk a kezelések megkezdése előtt. A skála a bőr napfényre adott válaszreakciója alapján osztályozza a bőrtípusokat, így a lézeres esztétikai kezelések beállításainak kiválasztásával azok biztonságossága is nagyban növelhető. A Fitzpatrick-skála alacsonyabb sorszámú kategóriába sorolja a kevesebb melanin tartalmú bőrtípusokat, azaz a világosabb bőrt, míg a skálán felfelé haladva eljuthatunk a sötétebb bőrtípusokhoz. Fontos, hogy a világosabb bőrrel rendelkezőknél nagyobb a napégés kockázata, illetve a lézeres kezelésekre adott reakciók is eltérhetnek, ezért is fontos a bőrtípus pontos meghatározása, amelyhez minden esetben kérj szakértői segítséget!

Alapvetően elmondható, hogy a dióda lézeres szőrtelenítés mindenkinek ajánlott, nőknek és férfiaknak egyaránt, azonban vannak olyan esetek, amikor nem javasolt a kezelések elvégzése, ilyen a terhesség is a szoptatás időszaka is. A lézeres szőrtelenítés nem jár egészségkárosító hatással, azonban a babavárással és a szoptatással kapcsolatos hormonális változások befolyásolhatják a kezelések eredményességét. A hormonális betegségekkel, hormonzavarral küzdők esetében is ugyan ez a helyzet, bár esetükben is hatásosak a kezelések, az eredményekre hatással lehet a hormonális egyensúly zavara. Továbbá a lézeres szőrtelenítő kezelésekkel a nagyon világos vagy ősz szőrszálak nem kezelhetők, emellett a nagymértékben napbarnított bőr, valamint a bőrbetegséggel érintett bőrfelületek kezelése sem javasolt.

A szemöldökökön kívül a test egész területe kezelhető, ráadásul a kezelések már akár kamaszkorban is elkezdhetők, így nem kell a szőrszálak miatt aggódni a felnőtt években. Nők körében gyakori az intim lézeres szőrtelenítés, de a lábszár, a karok és a hónaljak is szőrtelenné tehetők a lézeres kezelésekkel. Férfiak esetében nagyban megkönnyítheti az életet a hát és a mellkas szőrtelenítése, hiszen így a sportolás és más mindennapi tevékenységek is könnyebbé válnak. Tudtad? A dióda lézeres szőrtelenítő kezelések nyáron is végezhetők, így bármikor elkezdheted a kezeléssorozatot!

Miért olyan hatékony a dióda lézeres szőrtelenítés?

Az Aesthetica Orvosi Központ különleges lézeres szőrtelenítő protokollja biztosítja a hatékonyságot és a tartós szőrtelenséget: három csúcstechnológiás lézergép ötvözetével hozza létre a tökéletes lézeres szőrtelenítési eljárást. A TitanLight Protokoll során a három kezelőgép különböző módon és mélységben juttatja a bőrbe a lézer energiáját, ezzel célzott kezelést tesz lehetővé. A különböző mélységben található szőrtüszők kezelése által minden egyes szőrszál megkapja a számára megfelelő lézerenergiát, ezzel biztosítva a látványos eredményeket. Elmondható, hogy a lézeres szőrtelenítés a leghatékonyabb és legbiztonságosabb szőrtelenítési eljárás, amelyet az Aestheticában profi lézerspecialistáink és különleges protokollunk tesz még kényelmesebbé annak érdekében, hogy a szőrtelenítés élmény legyen.

Kíváncsi vagy a végleges lézeres szőrtelenítés árakra?

Tudtad, hogy a borotválkozás költsége 50 év alatt akár 1,8 millió forint is lehet? A borotvák gyorsan elkopnak, főleg az egyszer használatos verzió, a jobb minőségű, cserélhető fejű borotvák pedig drágák lehetnek. Ha gyantáztatni jársz, még drágábban maradhatsz szőrtelen, hiszen évente akár 240 ezer forint is lehet a gyantázás költsége, amely 50 évre számolva 12 millió forint! Nem semmi, ebből már autót is tudnál venni! A lézeres szőrtelenítés a legolcsóbb szőrtelenítési módszer, hiszen a kezeléssorozatot egyszer kell végigjárnod, az eredmények pedig örökre szólnak. A lézeres szőrtelenítés ár függ a testrész nagyságától: az Aesthetica legdrágább szőrtelenítő kezelése a comb és a lábszár lézeres szőrtelenítése, amely alkalmanként 47 900 Ft-ba kerül, így a teljes kezeléssorozat összege 383 200 Ft. Azonban most 1+1 akciónk keretében 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 áráért, így 383 200 Ft-ból szőrtelen maradhat a combod és a lábszárad is életed végéig!

Kíváncsi vagy mások véleményére és tapasztalataira a lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban?

Az Aesthetica professzionális csapata 700.000 lézeres szőrtelenítő kezelés tapasztalatával rendelkezik, Pácienseink elégedettsége és a dióda lézeres szőrtelenítés vélemények pedig további bizonyíték arra, hogy különleges szőrtelenítő protokollunk kiemelt hatékonysággal bír. Kíváncsi vagy korábbi Pácienseink tapasztalataira és lézeres szőrtelenítés véleményekre? Bizonyosodj meg első kézből a kezelés eredményességéről és nézd meg Páciensünk élménybeszámolóját!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy először értesülj akcióinkról, limitált tartalomért, VIP akciókért.

Feliratkozom

Ez is érdekelhet

Eredményes-e a lézeres szőrtelenítés, ha PCOS-ed van?

A policisztás ovárium szindróma, vagyis PCOS egy olyan endokrin rendellenesség, amely az […]

Milyen hatással van a lézeres szőrtelenítés a botulinum toxinnal végzett izzadás kezelésre?

Lézeres szőrtelenítés hatása a botulinum-toxinnal végzett izzadáskezelésre
Bár az izzadás teljesen természetes folyamat, amely segít testünk hőmérsékletének szabályozásában, a […]

Hogyan érhetik el a szőrtelenséget a nemi kisebbséghez tartozók?

A nemi kisebbségek sokféle csoportot foglalnak magukban, ideértve a transznemű embereket, a […]

Rólunk

Csúcstechnológiás lézer- és anti-aging központunkban a komplex kezelésekre és az egészséges, esztétikus test elérésének támogatására törekszünk.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram