Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Bioremodelling (Profhilo)

Ha egészséges, ragyogó és feszes bőrre vágysz, bele fogsz szeretni a Profhiloba
Időpontfoglalás

Forradalmi öregedésgátló injekciós hidratáló kezelés

Mindannyian feszes, fiatalos, telt arcbőrre vágyunk. A Bioremodelling kezelés során a Profhilo magas koncentrációjú hialuronsavat használva a bőr általános rugalmasságának és teltségének helyreállítására törekszünk. A skinbooster jellegű, kifejezetten anti-aging fókuszú kezelés mélyhidratálást biztosít az öregedő és megereszkedett bőrszövet újjáalakításához, miközben feszesítő és emelő hatással is rendelkezik. Az anyag forradalmi jellege abban nyilvánul meg, hogy egyedi struktúrájának és rendkívül magas HA koncentrációjának köszönhetően az injekciós tűvel történő beadás után azonnal elkezd elterjedni, így pár szúrási ponttal az egész arcot kezelhetjük, kanül bevezetése nélkül. Az kezelés a kollagén és az elasztin termelését is serkenti, ezáltal hidratálja a bőrt, fokozza annak feszességét és kisimítja felszíni ráncokat.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Orvos-esztétikai szakemberek
HIGH-TECH MINŐSÉG
BAP – Bio-esztétikai pontok
Magas koncentrációjú HA töltőanyag
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes tanácsadás és utókövetés
Csomagárak kombinált kezelésekhez
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Gyors, kényelmes időpontfoglalás

Miért válaszd a profhilo feltöltést?

Szeretnél természetesnek tűnő, fiatalosabb megjelenést? Ragyogó, feszes arcbőrt gyors és kíméletes kezeléssel? A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, melyet a bőr általános rugalmasságának és teltségének visszaállítására fejlesztettek. Az injekciókat az arcon úgynevezett bio-esztétikai pontokba (BAP) injektáljuk így az ide beadott töltőanyag az arc szinte teljes felületén szétterjed. Kevesebb fecskendővel, szúrással és ezáltal kevesebb kellemetlenséggel tudunk maximális eredményt elérni. Az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egyetlen adagban történő kombinálásával a Profhilo hatása exponenciálisan hosszabb ideig, és mélyebben hidratál, mint más készítmények. A stabilizált összetétel 28 napon keresztül fokozatosan szívódik fel a bőrben. Ez alatt az idő alatt négy különféle típusú kollagén és elasztin stimulálása is történik, ami a mély hidratáláson túl jelentős szöveti javulást is eredményez. A Profhilo nem egy egyszerű skinbooster kezelés, hiszen egyúttal a bőr tömörségét is fokozza, valamint lifting hatással is bír. A kezeléseket elég csupán félévente megismételni, kifejezetten ajánlott ablatív, lézeres és/vagy mikrotűs kezelésekkel kombinálva végezni a kezelést a leglátványosabb eredmény érdekében.

 

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra
Dr. Falus Gábor

Dr. Káli Gábor
Orvos-esztétikai specialista

“A tudatosság mellett, a harmónia, szimmetria és természetes hatás a hármas alapelv, ami jellemzi az általam végzett esztétikai kezeléseket.”

botox

Profhilo feltöltés előnyei

AZONNALI EREDMÉNYEK

A kezelés után közvetlenül is látványos hatás a kezelést követő 1 hónapban folyamatosan erősödik.

RÖVID KEZELÉSEK

A kezelés előkészületekkel együtt körülbelül 30-45 percet vesz igénybe.

GYORS GYÓGYULÁS

Minimális fájdalommal jár, az injekció beadásának helyén ritkán fordul elő bőrpír vagy irritáció.

CSÚCSMINŐSÉG

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag.

A  profhilo kezelés menete

A beavatkozás előtt esztétikai tanácsadónőddel és arcszépészeti specialistáddal átbeszélitek milyen eredményt vártok a kezeléstől, milyen mennyiségű hatóanyagot érdemes használni a maximális, de mégis természetes hatású eredmény érdekében.

A kezelés során a bőr alapos tisztítását követően lokális érzéstelenítő krémmel érzéstelenítjük a bőrfelszínt, hogy minimálisra csökkentsük a fájdalomérzetet. Plasztikai sebészed a BAP módszert alkalmazva oldalanként öt-öt ponton injektálja a Profhilo hatóanyagot egy vékony tű segítségével, egyenletesen eloszlatva. A 100% tisztaságú hialuronsav-vegyület teljesen biokompatibilis, tehát semmilyen módon nem károsítja a bőr szövetét. A lazább állagú gél magától elterül, így nincs szükség masszírozásra.

A 30-45 percet igénybe vevő kezelést követően látványos eredményre számíthatsz, amely fokozatosan az azt követő 1-2 hónapon belül teljesedik ki. A kezelést követő napokban kerülnöd kell a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), az izzadással járó tevékenységeket, emellett a hajolgatást és nehéz tárgyak emelését, illetve mellőzni kell a különböző kozmetikumok és smink használatát, kozmetikai kezeléseket.

Fontos, hogy mindenképpen gondoskodj a megfelelő fényvédelemről, SPF50 faktorszámú fényvédő használatát javasoljuk. Érdemes kerülnöd azokat az ételeket, italokat és gyógyszereket, amik az anyagcserét ezáltal a töltőanyag lebomlását gyorsítják.

Supermodel look

ÁLLÍV KONTÚROZÁSA + JÁROMÍV KIEMELÉSE + AJKAK HANGSÚLYOZÁSA
MINDÖSSZE 80.000 FT/ML

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. A Profhilo kezelések árát több tényező befolyásolja attól függően, hogy mekkora területet kezelünk. Nézz körbe csomagajánlataink között, ahol az egyéni és kombinált kezelések között is kedvező árakon válogathatsz.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van-e kockázat?
A Profhilo az egyik legmagasabb biztonsági besorolással rendelkezik. A klinikai tesztelés során a Profhilo egyáltalán nem mutatott negatív mellékhatásokat. Az injekció beadásának helyén fellépő bőrpír és irritáció is ritkábban fordul elő, mint más injekciós kezeléseknél. A kezelést követő napokban jelentkezhet a kezelt területen enyhe duzzanat, a szúrási pontokon helyenként kis bevérzés, véraláfutás, ideiglenes aszimmetria, illetve minimális fájdalommal kell számolni. Allergiás reakciók az esetek 0,05%-ában fordulhatnak elő.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram