VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS GLAMOUR NAPOK: 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

Esztétikai bőrgyógyászat

Időpontfoglalás

A budapesti Aesthetica Orvosi Központban innovatív technológia, a legmodernebb eljárások kombinációja, komplex kezelési terv és sok éves tapasztalat biztosítja, hogy bőrödet érintő esztétikai és speciális problémáidra megoldást találjunk.

A leggyakoribb bőrproblémák, pl. hegek, striák, aknék, hajszálerek hatékony kezelése személyre szabott kezelési terv szerint történik, mely kombinálja a legmodernebb Q-kapcsolt Nd:YAG lézeres és SkinRepair IPL villanófényes, valamint további orvos-esztétikai és orvos- kozmetológiai eljárásokat.

Aknés bőr kezelése

Nem csupán aktív aknék ellen nyújt hatékony megoldást, hanem a bőrfelszín egyenetlenségeit is minimalizálja.
Részletek

Hegkezelés

Sérülés vagy aknés bőr következtében kialakult hegek és bőrhibák célzott kezelése, a hegmentes és egyenletes bőr érdekében.
Részletek

Pigmentfolt kezelés

A bőr különböző típusú pigmentációs problémáinak kombinált kezelése, személyre szabott kezelés az egyenletes, makulátlan bőrért.
Részletek

Rosacea, hajszálerek kezelése

Kombinált kezelés az ideiglenes esztétikai megoldások helyett, a hajszálerek és a bőrpír speciális kezelésére a ragyogó bőr érdekében.
Részletek

Striakezelés

A bőrfelszín szerkezetének megújítása duális lézeres és IPL technológia kombinálásával az egyenletes akár a vöröses és fehér striák is eredményesen kezelhetők.
Részletek

Miért az Aesthetica Orvosi Központ?

Célunk, hogy Pácienseinket az öregedésgátlás legelső fázisától kísérjük el a prevenciós orvos-kozmetológiai, lézeres kezelések és a korral változó bőrápolási protokollokon át az invazív, plasztikai beavatkozásokig.
650
elvégzett végleges lézeres szőrtelenítés kezelés
6500
injekciós arcfiatalító kezelés prémium hatóanyaggal
10000
elvégzett csúcstechnológiás lézeres bőrmegújítás
7600
mellplasztika prémium minőségű implantátummal

21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA ÉS GÉPPARK

Lumenis Lasers
Végleges lézeres szőrtelenítés
piacvezető diódalézeres technológiával
Alma Lasers
High-Tech lézeres bőrfiatalítás és bőrmegújítás bármely testrészen
Mentor
Prémium MemoryGel™ mellimplantátum örök termékcsere garanciával
Juvéderm
Prémium kategóriás hialuronsav töltőanyag a tökéletes arcformázáshoz

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram