Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

DermaLux LED fényterápiás kezelés

Próbáld ki a világ legerősebb LED fényterápiás kezelését, amely minden korosztály számára és minden bőrtípus kezelésére alkalmas!
Időpontfoglalás

A LED fényterápia a bőrmegújítás és a bőrproblémák kezelésének nagyágyúja

A DermaLux LED fényterápia az egyik legmodernebb orvos-kozmetológiai kezelés, amely nemcsak a bőrmegújításban és a ráncok halványításában mutat kiemelt eredményességet, hanem a különböző bőrproblémák kezelésében is. A bőr mélyebb rétegeibe hatolva a LED fényterápia aktiválja a bőrben található fotoreceptorokat, ezáltal elősegíti a sejtek és szövetek regenerációját. A kezelés alkalmas olyan bőrbetegségek kezelésére, mint például a pikkelysömör, a rosacea vagy az akné, emellett pedig látványos bőrfiatalító hatással is rendelkezik a sejtmegújító folyamatoknak köszönhetően. A LED fényterápia különböző fényhullámhosszok használatával a bőr felszíni és mélyebb rétegeit is kezeli, bármely bőrtípus és bármely korosztály számára alkalmas kezelés. A LED fényterápia során alkalmazott, különböző hullámhosszú fények (infravörös, sárga és kék) különböző problémák megoldására hivatottak, azonban az egyedülálló DermaLux LED fényterápia egyidőben képes mindhárom hullámhossz alkalmazására, így átfogó, hatékony kezelést nyújt bőrödnek. Más kezelésekkel kombinálva felerősíti azok hatását, valamint felgyorsítja a lézeres, mikrotűs kezelések utáni regenerációt, ezáltal lerövidíti a felépülési időt is.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Csúcstechnológiás DermaLux LED technológia
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes tanácsadás
Csúcstechnológia bevezető áron
FONTOS VAGY
Kifejezetten rád szabott
 kezelési terv

Miért válaszd a DermaLux LED fényterápiás kezelést?

A többszörösen díjnyertes DermaLux cég különleges, egyedülálló LED rendszert fejlesztett ki, amely egyszerre képes a mindhárom hullámhosszú LED fény (infravörös, sárga és kék) kibocsájtására, segítségével nemcsak az arc, hanem a test területei is kezelhetők. A speciális fényhullámhosszok segítenek az öregedés látható jeleinek enyhítésében, emellett a kezelés különböző bőrproblémák, valamint ízületi panaszok esetén is alkalmazató, hiszen erőteljes fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A non-invazív, fájdalommentes kezelés bizonyított sejtregenerációs hatással bír, így különböző bőrmegújító kezelések kiegészítésére is kiváló alternatíva. A kék fényterápia a bőr legfelső rétegeit érinti, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, valamint segít a bőr megnyugtatásában. Az infravörös, valamint a sárga hullámhosszú fények a fényterápia során mélyebben hatolnak a bőrbe, elősegítve a sejtek anyagcseréjét és regenerációját, fokozva a bőr kollagén termelését, ezáltal felvéve a harcot a ráncokkal és finom vonalakkal. A különböző fényhullámhosszok egymással kombinálhatók, így bőröd speciális igényeire szabva segíthetünk a LED fényterápia maximális hatásfokának elérésében. Milyen bőrbetegségek kezelésére alkalmas a DermaLux LED fényterápia? Számos bőrprobléma kezelésére alkalmas, például javítható vele az ekcéma, a rosacea, az akné, a psoriasis, de emellett a sebek és hegek gyógyítására, valamint a napfény okozta bőrkárosodás és a ráncok kezelésére is alkalmas. A nagymértékű hajhullás tüneteinek enyhítése mellett a LED fényterápia egyes esetekben kezelheti a kisméretű, felületes bazálissejtes karcinómát is, ami a rákos megbetegedések egyik leggyakoribb formája.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

A DermaLux LED fényterápia előnyei

LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEK

Bőrmegújító kezeléseinkkel kombinálva a LED fényterápia látványos és gyors eredményekkel jár.

GYORS KEZELÉSEK

A DermaLux LED különleges kialakításának köszönhetően mindhárom fényhullámhossz alkalmazható egyidőben, így a kezelési idő is rövidül.

NINCS FELÉPÜLÉSI IDŐ

A nin-invazív kezelések fájdalommentesek, felgyorsítják a bőrmegújító kezelések regenerációs folyamatait.

CSÚCSMINŐSÉG

FDA tanúsítvánnyal és CE orvosi tanúsítvánnyal rendelkező, különleges LED technológia, amely a legerősebb és legprofesszionálisabb orvos-kozmetológiai LED kezelést teszi lehetővé.

A DermaLux LED fényterápiás kezelés menete

A kezelés előtt esztétikai tanácsadónk tájékoztat a lehetőségeidről, valamint a Számodra legmegfelelőbb kezelési tervet dolgozza ki a maximális eredmények elérése érdekében. A DermaLux LED fényterápiát bőrmegújító kezeléseket követően alkalmazzuk, ezzel maximalizálva a kezelés eredményét, valamint elősegítve a gyorsabb regenerációt. A kezeléseket minden esetben sminkmentes bőrön hajtjuk végre, így kérünk, hogyha lehetőséged van rá, akkor smink nélkül érkezz! A LED fényterápiás kezelés megkezdése előtt speciális védőszemüveget adunk, amelynek viselése kötelező a kezelés teljes időtartamában. Ezután a DermaLux Flex MD készüléket a kezelendő terület fölé helyezzük, Neked pedig nincs más dolgod, mint pihenni. A kezelés nem jár fájdalommal, csupán enyhe, jóleső melegséget tapasztalhatsz. A LED terápia teljesen biztonságos, nem kell felépülési idővel számolnod, nagyon ritka esetben jelentkezhet csupán pirosság mellékhatásként. Az utóápolási szabályok változhatnak annak függvényében, hogy milyen kezeléskombinációt alkalmazunk bőrmegújításra, azonban a LED fényterápia önmagában nem igényel nagyobb odafigyelést, azonnal visszatérhetsz mindennapi életedhez. A kezelést követő 48 órában javasoljuk, hogy kerüld a napozást, szoláriumot és a szauna használatát.

Kedvezményes csomagajánlat!

Válassz bőrmegújító kezeléseink közül és próbáld ki kedvezményesen a DermaLux LED fénytrápiát!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Egyéni igényeid alapján komplex kezelési tervet készítünk a legszebb eredmény elérése érdekében.
Az Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül. Ezután alkalmazzuk a DermaLux LED fényterápiás kezelést annak érdekében, hogy a maximumot hozzuk ki bőrödből, valamint gyorsítsuk a regeneráció folyamatát.

Nézz körbe csomagajánlataink között, ahol az egyéni és kombinált kezelések között is kedvező árakon válogathatsz.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció anti-aging specialistánkkal

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: - Fizetési lehetőségeink: Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
Technológia
A non-invazív LED fényterápia nem jár bőrsérüléssel, valamint kockázattal sem. A kezelés biztonságos, csupán enyhe mellékhatások, például bőrpír vagy bőrirritáció jelentkezhetnek, amelyek a kezelést követően maguktól elmúlnak. A kezelés közben enyhe melegség tapasztalható. A LED fényterápia nem jár felépülési idővel.
A kezelésekhez DermaLux LED fényterápia technológiát használunk.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram