1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!* Most AJÁNDÉK 50 faktoros fényvédővel!**

Esztétikai és anti-aging konzultáció

Szépségmaximalizáció, esztétikai és anti-aging kezelési protokoll felállítása anti-aging szakértővel
Időpontfoglalás

komplex anti-aging kezelési terv, hogy kihozd bőrödből a maximumot

Kíváncsi vagy a leghatékonyabb anti-aging és bőrmegújító kezelésekre, tippekre és trükkökre, amiket nem a reklámok, hanem a szaktudás ihletett?

Az elmúlt 20 év tapasztalatával az Aesthetica Orvosi Központban egy olyan komplex anti-aging és bőrmegújító rendszert alkottunk, amely minden lehetőséget a kezedbe ad, hogy megőrizd fiatalos megjelenésed akár bőven 50 felett is!

Célunk, hogy Pácienseinket az öregedésgátlás legelső fázisától elkísérjük a prevenciós orvos-kozmetológiai, lézeres kezelésektől a korral változó esztétikai és bőrmegújítási igényeken át az invazív orvos-esztétikai és plasztikai beavatkozásokig. 

A gyönyörű, egészséges bőr titka egyszerű: szakértelem és a rendszeresség. Minél hamarabb kezdesz el törődni a bőröddel, annál tovább élvezheted a makulátlan bőr okozta önbizalom erejét! Miért várnál tovább?

Görgess lejjebb a részletekért!

Miért válaszd az esztétikai és anti-aging konzultációt?

teljesen személyre szabott konzultáció során Pácienseinket végigvezetjük a legmodernebb lézeres, orvos-esztétikai és orvos-kozmetológiai eljárások nyújtotta lehetőségeken át egészen a plasztikai sebészeti beavatkozásokig. 

Első lépésként anti-aging szakértőinkkel személyes konzultáció során felmérjük igényeidet és elmondjuk lehetőségeidet. A konzultációra bátran készülj kérdésekkel, hiszen nálunk otthon vagy, nyugodtan tedd fel a kérdéseidet, amik épp annyira fontosak, mint a válaszok, amikkel segíteni szeretnénk céljaid elérését! 

Anti-aging tanácsadónk a konzultáció alapján egy személyre szabott komplex kezelési tervet állít fel számodra. 

Ráadásul, az ABC (Aesthetica Beauty Concept) termékcsaládot, az Aesthetica Orvosi Központ saját fejlesztésű innovatív bőrápolási készítményeit is megismerheted, amelyeket helyben is megvásárolhatsz!

Az Aesthetica új beauty koncepciója alapján kezeléseinket különleges csomagajánlatok keretében veheted igénybe.
Első lépésként tisztítást végzünk a bőrön, így bőröd minőségétől függően CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseink közül választjuk ki a megfelelőt Számodra. A megfelelő tisztítás az anti-aging és bőrmegújító kezelések alappillére, így kötelező eleme is a kezeléseknek. Rosaceás, vagy nagyon érzékeny bőr esetén kíméletes tisztítást javaslunk. Akár 3 alkalmas bérletben is megvásárolhatod a tisztító kezeléseket.
A tisztítást követően 3 alkalmas rádiófrekvenciás kezeléssorozatot végzünk, amely megfelelően előkészíti bőrödet a gépi kezelésekhez.
Harmadik lépésben a bőrmegújítás nagyágyúi kerülnek bevetésre, bőröd igényeitől és az elérni kívánt céltól függően választunk lézeres, villanófényes (IPL), vagy mikrotűs kezeléseink közül, amelyekből 3 alkalmat kell igénybe venned. Különböző gépi kezeléseink tetszőlegesen variálhatók a személyre szabott csomagon belül, tehát kipróbálhatsz akár három különböző kezelést is!

Célunk elégedettséged mellett bőröd teljes megújítása és ápolása egyéni igényeidre szabva, ehhez pedig átgondolt, személyre szabott kezelési protokollt biztosítunk.

Időpontfoglalás
Mátyus Julietta esztétikai tanácsadás

Mátyus Julietta
Esztétika Tanácsadónő

"Véleményem szerint a magabiztosság növelése és a tudatos kezelési terv a két legfontosabb alapelve a sikeres és látványos esztétikai kezeléseknek."

Skinbooster

Oczella Eszter
IFBB versenyző, Fotómodell, Üzletasszony

“Modellként és fitness versenyzőként folyamatosan igyekszem a legtöbbet kihozni a testemből, akárcsak a bőrömből, amihez az Aesthetica segítsége elengedhetetlen.”

Az esztétikai és anti-aging tanácsadás menete

MI AZ ELSŐ LÉPÉS?

Személyes konzultáció esztétikai tanácsadónkkal

MIT NYÚJTUNK?

Teljes körű orvos-kozmetológiai, orvos-esztétikai és plasztikai kezelési terv

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Személyes, közvetlen hangvételű konzultáció, ahol nem jössz zavarba, ha kérdésed van!

MIÉRT KÜLÖNLEGES?

20 év szakmai tapasztalat biztosítja a tökéletes eredményeket

Rólunk mondták

“Az Aesthetica Csapatánál mindig biztos kezekben érzem magam, ráadásul a vendégszeretetük is díjazásra méltó! Mindenkinek csak ajánlani tudom!” – Emília

“Profi, kedves csapat, mindig jó élménnyel távozom Tőlük. Az arckezeléseiket pedig tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki eddig csak várt a látványos eredményekre!” – Ági

“Itt mindig ugyanarra a pozitív bánásmódra számíthatok! Számomra az Aesthetica a biztos választás, ha a minőségről van szó.” – Gréta

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az esztétikai és anti-aging konzultáció során saját arcfiatalítási, bőrmegújítási céljaidnak megfelelően állítunk össze egy személyre szabott kezelési tervet díjmentes tanácsadás keretében. Válassz kedvenc kezeléscsomagjaink közül: újítsd meg bőrödet a Spotless, SkinDual vagy a SupermodelSkin csomagokkal, vagy válaszd az 5D Deep Lift csomagot!

Kérj időpontot ingyenes konzultációra esztétikai tanácsadónkhoz!

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram