VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS GLAMOUR NAPOK: 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

Fox eye lifting

A Fox Eye felszívódó szálas szemhéj -és szemöldökemelés egy gyors és minimálisan invazív eljárás ami nemcsak igéző tekintetet,
 hanem hosszantartó lifting hatást is eredményez
Időpontfoglalás

Igéző tekintet kevesebb mint egy óra alatt

Ha igéző, egzotikus tekintetre vágysz, úgy érzed, hogy a vonásaidat igazán csak egy kicsivel magasabb szemöldökív vagy „rókás”/ cicás szem tudná kiemelni, akkor vágás nélkül, csupán 1 óra alatt elvégezhető Fox Eye kezelésünk mindenképpen Neked szól.
Az úgynevezett „Fox Eye” avagy rókaszem kezelés a szemöldök külső ívének megemelésével fiatalít, megemeli és korrigálja a megereszkedett szemöldököt, nyitottabbá, egzotikusabbá teszi a tekintet.
A COG típusú, 100%-ban felszívódó, bio-kompatibilis szálak behúzása tartós emelést biztosít. Az eljárás előnye, hogy nem jár vágással, így nem keletkezik utána heg, emellett minimális fájdalommal és felépülési idővel kell számolni.

Ha szeretnéd látványosan megváltoztatni, hangsúlyozni a tekinteted sebészeti beavatkozás nélkül, görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
CSÚCSMINŐSÉG
Csúcsminőségű COG szálas kezelés
Teljes bőrgyógyulás napokon belü
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes tanácsadás
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Gyors, kényelmes időpontfoglalás

Miért válaszd a fox eye szálbehúzást?

Észrevetted, hogy a szemed és a szemöldököd megereszkedett, emiatt fáradtabbnak és idősebbnek tűnik az arcod? Vagy úgy gondolod, sokkal vonzóbb lennél egy kicsit egyenesebb, felfelé ívelő szemöldökívvel?
A minimálisan invazív Fox Eye eljárás megemeli a szemöldököt és a szem külső sarkát, ami segít meghosszabbítani a szemet, nyíltabbá, fiatalosabbá és csillogóbbá teszi a tekintet. Természetestől a drasztikusabb hatásig személyre szabható eredményt érhetünk el a szálak erőteljesebb meghúzásával, a szemzug és a szemöldök pozíciójának megváltoztatásával.
Szakképzett specialistáink végzik a beavatkozást kifejezetten erre a célra fejlesztett, 100%-ban felszívódó, bio-komplatibilis, fogazott COG típusú szálakkal. A szálbehúzást követően bőrödben fokozatosan növekszik a kollagéntermelés, ami által még tartósabb és természetesebb lesz az eredmény. Az eljárás előnye, hogy nem jár sebészeti vágással, így nem keletkezik utána heg, emellett minimális fájdalommal és felépülési idővel kell számolni.

Időpontfoglalás
Dr. Falus Gábor

Dr. Káli Gábor
Orvos-esztétikai specialista

“A tudatosság mellett, a harmónia, szimmetria és természetes hatás a hármas alapelv, ami jellemzi az általam végzett esztétikai kezeléseket.”

szálbehúzás

Fox eye lifting előnyei

GYORS KEZELÉSEK

A szálak számától és a kívánt eredménytől függően a beavatkozás maximum 1 órát vesz igénybe.

JÓL KOMBINÁLHATÓ

Tökéletes kiegészítője a bo-tox injekciós fiatalító kezelés a még tartósabb eredmény érdekében.

GYORS FELÉPÜLÉS

Az eljárás minimális fájdalommal jár, ami a duzzanattal együtt pár napon belül megszűnik.

CSÚCSMINŐSÉG

Csak COG típusú, 100%-ban felszívódó, bio-kompatibilis, fogazott szálakkal végezzük a beavatkozást.

A fox eye beavatkozás menete

A beavatkozás előtt orvosoddal és esztétikai tanácsadónőddel megbeszélitek a kívánt eredményt. Szakorvosod javasolhatja egyéb fiatalító kezelések, például a bo-tox és hialuronsavas ráncfeltöltés kombinációját is.
A megbeszélt eredmények maximális elérésének érdekében plasztikai sebészed fogja meghatározni a szükséges szálak típusát és mennyiségét, majd megtervezi azok optimális behúzási pontjait és irányait. A szálak behelyezése előtt injekciós érzéstelenítést alkalmazunk, ezzel csökkentve minimálisra a kezelés okozta kellemetlenséget.

A szálak bevezetése egy tompa végű kanüllel történik, egy bemeneti ponton pedig több szál is behúzásra kerül, ezzel csökkentve a beavatkozás invazivitását. A kezelés átlagosan maximum egy órát vesz igénybe. Miután a megfelelő számú és típusú szálak behelyezésre kerültek, a kezelt területet leragasztjuk, amit egy napig szükséges fent hagynod.

A szálak behúzását követően azonnali emelő hatást fogsz tapasztalni, a kollagén termelés fokozásával pedig új kollagén kötegeket hoznak létre, mellyel a kezelést követően tovább erősödik az eredmény.

Supermodel look

Állív kontúrozása + járomív kiemelése + ajkak hangsúlyozása
mindössze 80.000 ft/ml

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében. A szálbehúzás árát több tényező befolyásolja attól függően, hogy mennyi és milyen típusú szálat helyezünk el. Nézz körbe csomagajánlataink között, ahol az egyéni és kombinált kezelések között is kedvező árakon válogathatsz.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van-e kockázat?
A szálbehúzás nem jár kockázattal, azonban a kezelést követő napokban jelentkezhet a kezelt területen enyhe duzzanat, helyenként bevérzés, illetve minimális fájdalommal kell számolnod. Enyhe húzó hatást tapasztalhatsz, illetve helyenként érezheted a szálakat is, de ez az érzet rövid időn belül elmúlik. A kezelést követő két hétben kerülnöd kell a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), az izzadással járó tevékenységeket, pl: sportolást, emellett a hajolgatást és nehéz tárgyak emelését, megerőltető munkát illetve a kozmetikai kezeléseket.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram