VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS GLAMOUR NAPOK: 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

Hegkezelés

Kíméletes és hatékony megoldás az aknés hegek ellen!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra most!
Időpontfoglalás

A heg legyen a múlté!

Néha a sérüléseink, bőrhibáink maguktól elhalványulnak. Azonban van, amikor a külső hegeink csak múltunk fájdalmas, mindennapi emlékeztetői, és sehogy sem akarnak halványulni és szépen gyógyulni. Legyen szó baleset vagy akné okozta hegekről, műtét nyomairól, az eredmény sokszor vezet önértékelési problémákhoz, a magabiztosság elveszítéséhez, pláne, ha a heg érzékeny, vagy sokat látszó területen van. A hegkezelés fordulópontot jelenthet az ilyen esetekben!
A Lumenis M22 berendezése bőrmegújító és villanófényes (IPL) technológiát alkalmaz, ami célzottan fejti ki hatását, így eredményesen halványíthatók el a friss és régi hegek egyaránt.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
HIGH-TECH MINŐSÉG
Lumenis lézertechológia
és a Lumenis IPL ötvözete
MEGFIZETHETŐ ÁR
Kedvező bőrkonzultációs árak
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a hegkezelést?

A sérülés vagy aknés bőr eredményeként kialakult hegek sokszor nem csak zavarók, de önértékelési problémákhoz is vezethetnek.
A pattanásos bőr önmagában nagyon frusztráló tud lenni, hatással van pácienseink önbecsülésére és arra, ahogyan a világgal érintkeznek. Sokuk számára a tartósan fennálló pattanások problémájának megoldása csak a küzdelem egy része. Ezután következik az akne után hátrahagyott nyomok csökkentése.
Azok a hegek, amiket baleset útján szereztek pácienseink, fájdalmas emlékként szolgálhatnak egy traumatikus eseményre vagy sérülésre függetlenül attól, hogy a heg olyan helyen van-e, amely könnyen elrejthető a ruházat alatt, vagy sem.
Szakképzett, speciális tanfolyamot végzett nővéreink, személyre szabott kezelési terv és a legmodernebb technológiával végzett IPL kezelések garantálják a hatásos eredményt.

Időpontfoglalás
5D Deep Lift

Újból hibátlan, egyenletes és hegmentes bőröd lehet, így magabiztosságod is a régi lesz!

IPL

Rubint Rella
Youtuber, Influenszer

"Nagyon zavartak az arcomon lévő apró hegek, de szerencsére ezzel a kezeléssel végleg megszabadultam tőlük."

A hegkezelés előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 1-3 kezelés után is látványosan halványulnak a hegek.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően már 15 perc alatt is végezhetsz.

NINCS SZÜKSÉG UTÓGONDOZÁSRA

A kezeléseket követően azonnal folytathatod mindennapi tevékenységedet.

CSÚCSMINŐSÉG

A legmodernebb technológia, a leghatékonyabb és leggyorsabb kezelés.

A hegkezelés menete

A konzultáció során esztétikai tanácsadónőd Rád szabott kezelési tervet készít számodra a sérülés típusától, nagyságától, és a begyógyulás mértékétől függően. Az új, vöröses színű hegek a Lumenis IPL-lel, a régi, már színtelenek bőrmegújító lézerrel kezelhetők.

A kezelés előtt szakértő nővéreink helyi zsibbasztó krémet alkalmaznak, a kezelés során pedig hűsítő levegőt használnak. A kezelés általában 15 és 30 perc között tart. Meleg bizsergető érzést tapasztalhatsz, amikor a lézert a bőrre irányítják.

A kezelések között legalább három hétnek el kell telnie és a javulás fokozatosan alakul ki, a heg egyre halványabb, világosabb lesz. A kezelt területet védeni kell a napfénytől, izzadságtól, irritációtól.

Díjmentes konzultáció

Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében, esztétikai tanácsadónőd személyre szabott kezelési tervet állít össze számodra, így a hegkezelés pontos díját az ingyenes konzultáció során kalkuláljuk ki.

Aesthetica új beauty koncepciója alapján bőrmegújító kezeléseinket speciális csomagban vásárolhatod meg. A bőrmegújítás alappillére a tisztítás, így a kezelések kötelező eleme is. A tisztítást CarbonPeel vagy DermaClear kezeléseinkkel végezzük. Ezek után rádiófrekvenciás és biostimulációs kezelések készítik elő a bőrt a gépi kezelésekhez, amelyek közül a legmegfelelőbbet választjuk ki Számodra. Egyéni igényeidhez mérten válogatunk lézeres, miktorűs és villanófényes (IPL) kezeléseink közül.

  • Konzultáció és kezelés Budapesten
  • INGYENES konzultáció
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Aknés hegkezelés képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A hegkezelés nem jár kockázattal, viszont vannak kizáró okok, amik miatt nem lehet a kezelést elvégezni. Ezért mindenképpen nagyon fontos, hogy alaposan és őszintén válaszolj a tanácsadónőd kérdéseire a konzultáció során. A kizáró okok lehetnek:
- A bőrt erősebb napsugárzás vagy szolárium érte az elmúlt egy hónapban
- Kóros, keloidos hegesedések kialakulásakor 
- Terhesség vagy szoptatás
- Véralvadásgátlók használata
- Fényérzékenységet okozó gyógyszerek alkalmazása az elmúlt egy hónapban
- Közelmúltban diagnosztizált rákos megbetegedések

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram