Lézeres hajstimuláció gyerekeknél

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

HAJHULLÁS GYERMEKKORBAN

lézeres hajstimuláció

Az extrém hajhullás problémája nemcsak a felnőtt korosztályt érintheti, hanem sajnos gyermekeknél is előfordulhat. Gyermekeknél bár a legjellemzőbb az alopécia areata, vagyis foltos hajhullás, már fiatal korban előfordulhat az androgén alopécia, vagyis a férfias típusú hajhullás és a telogén effluvium, azaz átmeneti hajhullás is.

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika + Hatóanyagos terápia + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
SZÉP kártya
FONTOS VAGY
Egyénre szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓ GYERMEKEKNÉL

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

HAJHULLÁS KEZELÉSÉNEK MENETE

Fontos, hogy gyermekek kezelését 14 éves kor felett végezzük, minden esetben lézeres próbakezelést végzünk, annak érdekében, hogy megállapítsuk, megfelelően reagál-e a gyermek szervezete a kezelésre. Minden esetben szülői beleegyezés és jelenlét szükséges a kezelések elvégzéséhez. Barátságos környezetben, szakképzett személyek végzik a kezeléseket, így azok kellemes élményt nyújthatnak legfiatalabb Pácienseink számára. A lézeres hajstimulációs kezelések fájdalommentesek, pácienseink többnyire csupán átmeneti melegséget éreznek a fejbőrön a kezelés közben.

Az Aesthetica Orvosi Központban a hajhullás típusától függően személyre szabott kezelési tervet állítunk össze: a probléma megszüntetéséhez lézeres hajstimulációs kezelést, hatóanyagos kezelést és igény esetén otthoni hajápolási protokollt is biztosítunk. Igény szerint labordiagnosztikai csomag is igénybe vehető a hajhullás okának megállapítására. Alapvetően a gyermekek kezelési protokollja nem tér el a felnőttekétől és minden esetben törekszünk a lehető legkellemesebb környezet megteremtésére.

A lézeres hajhullás kezelést egy díjmentes személyes konzultáció előzi meg, amely során tanácsadónk trichoszkópos vizsgálatot végez a fejbőrön. A vizsgálat során nagy felbontású képek segítségével elemezzük a fejbőr állapotát, az azon lévő faggyú- és keratinlerakódás mennyiségét, a hajhagyma kivezető járatainak átjárhatóságát vagy eltömődöttségét, a hajhagymák esetleges hegesedését, illetve a szőrszálegyenesítő izom esetleges gyulladását, illetve a hajszálak sűrűségét, színét, vastagságát. Ezen információk alapján megállapítható a hajvesztés típusa és előrejelezhető a lézeres terápiával elérhető eredmény, kiválaszthatóak azok a táplálékkiegészítők, ásványi anyagok és vitaminok, amelyek a lézeres terápia hatását növelik majd.

A lézeres hajhullás kezelés 10 alkalmas kezeléssorozat, amelyet általában tisztítással (defibrotizációt) kezdünk, 8-10 naponta. A folyamat során a hajszálak kivezető nyílásai mentén a felszínre kerülő faggyú és keratin letisztításra kerül. Ennek a fázisnak kiemelt jelentősége van a foltos hajhullás esetén, hiszen az ezekben az esetekben fellépő rövidülő anagén fázis miatt a hajszálak miniatürizálódnak (rövidülnek, vékonyodnak) így nem tudnak annyi faggyút felvenni, mint amennyit a faggyúmirigy termel. Ezáltal a faggyú a felszínre kerülve eltömíti a hajhagymák hajszálat kivezető járatait, megakadályozva az új hajszálak felszínre törését.

A tisztítást követik a különböző stimulációs fázisok, amelyek elvégzése 3-4 hetente javasolt. A kezelés első fázisában a haj növekedésének útját álló területek kezelése történik, a defibrotizációt a vellus hajak (finom, puha, szinte láthatatlan hajszálak) megjelenéséig végezzük, ezt követően a megjelent hajkezdemények erősítésére megkezdjük a stimulációs kezelést a sejtosztódást fokozását célozva. A vellus hajak terminális hajjá válását követően az angiogenezis (érképződés) stimulálásával folytatjuk a lézeres hajterápiát. Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelés kiegészíthető más kezelésekkel is, a komplex kezelésének részét képezi a minoxidil alkalmazása is. A minoxidil FDA minősítéssel rendelkező, biztonságos és hatékony szer, amely gyermekek esetében is teljes biztonsággal alkalmazható, megfelelő adagolás és odafigyelés mellett.
Előfordulhat, hogy súlyosabb hajhullás esetén a 10 alkalmas kezeléssorozaton túl további lézeres hajstimulációs alkalmakra lesz szükség. Továbbá a kezeléssorozatot Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel egészíthető ki.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Foglalj időpontot online a díjmentes személyes konzultációra!

Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram