Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Lézeres Hajstimuláció, Hajerősítés és Hajgyógyászat

Mindig is hosszú és gyönyörű hajról álmodtál? Váltsd valóra álmaidat és legyen csodálatosan gyönyörű hajad a ResurFix lézeres hajstimuláció segítségével!
10 alkalmas hajstimulációs csomag hatóanyagbevitellel kedvező áron!
Időpontfoglalás

Komplex Hajstumiláció és  hajerősítés 

lézeres hajstimuláció

MIT ÁRUL EL RÓLAD HAJAD ÁLLAPOTA?

Mindig is hosszú és gyönyörű hajról álmodtál, de hajad egy bizonyos hosszúságnál nem nő tovább? Vékonnyá, erőtlenné és ritkává vált? A különböző szalonkezelések és méregdrága hajápolási termékek sem hozzák a várt hatást? A lézeres hajstimuláció és hajerősítés komplex megoldást nyújt minden hajproblémádra! 

Fontos, hogy a felszínes megoldások helyett, inkább szakemberhez fordulj, ugyanis a fakó, élettelen hajkorona kiváltó oka lehet akár a nem megfelelő hajápolási termékek használata, de a helytelen táplálkozás, fokozott stressz, vitaminhiány és életmódbeli tényezők is okozhatnak ilyen jellegű tüneteket. A lézeres hajstimuláció komplex megoldást nyújt hajproblémáidra, lelassítja a haj természetes öregedési folyamatait, stimulálja a hajhagymákat tápláló ereket így érve el, hogy a kezelés hatására hajad tartása és minősége is intenzíven javuljon.

A ResurFix hajstimulációs kezelést ajánljuk, ha fényesebb, egészségtől kicsattanó hajkoronára vágysz, illetve, akkor is, ha szeretnéd, hogy hajad hosszabbra nőjön és rövid időn belül sűrűbbé, tömörebbé váljon. Váltsd valóra álmaidat és legyen csodálatosan gyönyörű hajad a ResurFix lézeres hajstimuláció segítségével!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika
+ Hajápolási protokoll + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
SZÉP Kártya
FONTOS VAGY
Egyénre szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a Resurfix Lézeres Hajerősítést?

Észrevetted, hogy hajad egy bizonyos hosszúságnál nem nő tovább, vagy vékonnyá, erőtlenné, ritkává vált? A különböző pakolások sem hozzák a várt hatást?
Egy nőnek a haja a legszebb ékszere, az ápolt hajzuhatag rögtön felkelti a figyelmet és extra önbizalmat ad! Nem csoda, hogy a hajminőség romlása lelkileg is megvisel. A ResurFix lézeres hajstimulációs és hajerősítő kezelésünk hatására új hajszálak nőnek ki, a haj egészségessé, élettel telivé válik, Te pedig újra magabiztos lehetsz a csodás és ragyogó hajkoronáddal! Ha Neked is lassan nő a hajad, ritka és fénytelen, de nem szeretnél póthajjal bajlódni vagy hetente fodrászhoz járni, akkor próbáld ki egyedülálló kezelésünket! 

A ResurFix lézeres hajstimulációs protokoll egy olyan komplex, 10 alkalmas lézeres terápia, amellyel különböző mélységekben tudjuk stimulálni a fejbőrt és az új erek képződését, így javítva a hajhagymák oxigén és tápanyag ellátását, ezáltal akár már 3 kezelés alkalmával látványos eredményekre számíthatsz. A hajhagymák és a fejbőrben lévő őssejtek stimulálása mellett a lézeres hajkezelés gyulladáscsökkentő hatású is. 
A szakképzett lézerspecialistáink által végzett kezelés hatására a hajhagymák és a hajszálerek vérellátottsága nő, az oxigénben dús vér pedig soha nem látott növekedésre ösztönzi elgyengült hajszálaidat! 

MIÉRT OLYAN KÜLÖNLEGES A RESURFIX LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓ?

  • Gyors eredmény: már akár 3 kezelés után látványos eredmény érhető el
  • Tartós hatás: hosszú évekig növekedési fázisban lévő hajszálak
  • Élettel teli hajkorona, vonzó megjelenés: visszanyerheted hajad korábbi egészséges tartását és dússágát
  • Csúcsminőség: ResurFix lézeres hajstimulációs kezelés Magyarországon először nálunk
Időpontfoglalás
Oczella Krisztina lézeres hajstimuláció

Oczella Krisztina ajánlásával
Fitness modell, üzletasszony

"A szigorú diéták megviselték hajamat, de a lézeres hajstimulációval sikerül megőriznem egészségét és szépségét!"

Varga Izabella ajánlásával
Színésznő

"Az állandó formázás és hőhatások nem tettek jót a hajamnak, ezért építettem a lézeres hajstimulációt a hajápolási rutinomba."

A Resurfix Lézeres Hajstimuláció előnyei

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására. 

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

A Resurfix Lézeres Hajstimuláció mente

Hajdiagnosztikai konzultáció: A lézeres hajkezelést egy díjmentes személyes előzetes konzultáció előzi meg, amely során tanácsadónk tájékoztat a hajkezelési csomagokról, hajkezelési lehetőségekről és a kezelés menetéről. A hajmennyiség csökkenését okozhatja a fizikai és lelki fáradtság, korábbi vagy meglévő betegség, felszívódási zavar, hormonális problémák, vitamin- és ásványianyag hiány, nem megfelelő fejbőr és hajápolás, stb. A hajdiagnosztikai konzultáción sor kerül a hajhagymák tápanyagellátásának, a haj hosszának és struktúrájának, valamint a hajat érő hatások (hajvasalás, vegyi anyagoknak való kitettség és a haj hidratáltságának elemzése) vizsgálatára.
Hajgyógyászunk egy komplex kezelési tervet állít fel a hajszálak vizsgálata és a hajnövekedési fázis, valamint a fejbőr diagnosztizálása alapján, összeállítja azon táplálékkiegészítőket, amelyek tartalmazzák a haj növekedéséhez szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, valamint az otthoni hajápolási rutinodat.

ResurFix lézeres hajstimulációs kezelés menete: a hajkezelési terv alapján lézerspecialistánk megkezdi a kezelést, amely egy 10 alkalmas lézeres kezeléssorozat. Általában a 10 alkalmas kezeléssorozat első 3 kezelése tisztítást foglal magába, amelyeket 8-10 naponta szükséges elvégezni. A tisztítás, vagy más néven defibrotizáció segít a lerakódott faggyú és szennyeződések eltávolításában, így az eltömődött tüszők fellélegezhetnek, újból aktív fázisba kerülhetnek. Ezt követik a különböző stimulációs fázisok, amelyek elvégzése 3-4 hetente javasoltak. 
Mivel a hajnövekedési ciklus három szakaszból áll, ezek az anagén (növekedési), katagén (átmeneti) és a telogén (nyugalmi vagy kihullási szakasz), a hajstimuláció az anagén fázis fokozása által válik sikeressé.
A kezelés első fázisában a stimulációval gyorsítjuk az anagén fázisú hajak megjelenését és hosszabbítjuk az anagén fázist az őssejtek stimulálása által. A kezelés második szakaszában az angiogenezis (érképződés) stimulálásával folytatjuk a lézeres hajterápiát, javítva a hajhagymák oxigén- és tápanyagellátását. Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelés kiegészíthető revitalizáló orvosi mezoterápiás hatóanyag bevitellel vagy növekedési faktorok és őssejtek beinjektálásával járó saját vér terápiával.

A hosszú és tartósan egészséges, dús haj a lézeres hajstimulációval érhető el!

Tedd a kezelést a hajápolási rutinod részévé és többé nem kell vagyonokat költened drága hajápolási szerekre és fodrászati kezelésekre! A Resurfix lézeres hajerősítés teljes körű, külső és belső ápolást nyújt hajadnak, orvosilag elismert, hatékony eszközökkel. Kúraszerű, rendszeres alkalmazása mellett hajad újjáéled, növekedése pedig megállíthatatlan lesz, a célzott kezelések mellett pedig hajápolási tervet is kapsz tőlünk! A 10 alkalmas kúrát követően hajad éllettel telivé válik és gyönyörű lesz, a fenntartó kezelések pedig biztosítják, hogy hajad folyamatosan növekedési fázisban legyen, fejbőröd állapota pedig az év minden szakaszában tökéletes legyen!  

 

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés + 2 alkalom Alma Hybrid Impact hatóanyagbevitel
320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

Az ingyenes hajgyógyászati konzultáció kiegészíthető az AI, azaz mesterséges intelligencia  által vezérelt Canfield HairMetrix hajanalízissel, mely a világ első mesterséges intelligencia által vezérelt, klinikai mikroszkóppal felszerelt hajkonzultációs eszköze. A vizsgálat során részletesen elemezzük többek között a fejbőr állapotát, valamint a hajszálak sűrűségét, színét, vastagságát és növekedési fázisát, így a kezelés során az eredmény pontosan nyomon követhető.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Elérhető BUDAPESTEN és GYŐRBEN
HAJGYÓGYÁSZAT & HAJERŐSÍTÉS

690.000 Ft helyett 490.000 Ft

10 alkalmas kezeléscsomag*

AI alapú hajanalízissel 40.000 Ft értékben, amely szerződéskötés esetén díjmentes, és tartalmazza a kezelés megkezdése előtti és a kezeléssorozat utáni állapotfelmérést.

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Resurfix Lézeres Hajstimuláció képekben
Előtte - Utána galéria
  • hajhullás kezelés előtte utána kép
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram