Lézeres hajstimuláció férfiaknak

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

KOPASZODÁS ÉS ÉLETMINŐSÉG

lézeres hajstimuláció

A férfiakra leginkább jellemző androgén alopécia leegyszerűsítve a hajhagymák működésének fokozatos, progresszív romlásával, illetve a hajszálak növekedési fázisának rövidülésével jár együtt, a férfiak ezt a jelenséget többnyire keserűen, de elfogadják, holott a férfiakra jellemző hajhullás, kopaszodás lézeres hajstimulációval megállítható és többnyire visszafordítható, amennyiben időben kezdjük meg a kezeléssorozatot.

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika + Hatóanyagos terápia + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
SZÉP kártya
FONTOS VAGY
Egyénre szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

HAJHULLÁS KEZELÉSE LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓVAL

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

HAJHULLÁS KEZELÉSÉNEK MENETE

A mintázatot követő kopaszodás és hajhullás lassú előrehaladású betegség, kezelését érdemes minél korábbi stádiumban, már az első tünetek megjelenésekor elkezdeni. Az androgén alopécia az elváltozás korai stádiumaiban jó eredményekkel kezelhető, enyhe vagy közepes mértékű hajhullás és kopaszodás esetén lassítható és lézeres terápiával akár visszafordítható. A Hamilton-Norwood skála szerinti 5-os fokozatig remek eredmények várhatók a kezeléstől, amennyiben a haj látványos ritkulása 5 éven belül kezdődött. 5 évnél hosszabban fennálló hajvesztés esetén kiegészítő injekciós terápiákkal, minoxidil kezelésekkel is fokozható a lézeres hajhullás kezelés hatékonysága, ám ilyenkor fennáll a veszélye annak, hogy sok hajhagyma már külső behatással sem léptethető át az elhúzódó telogén fázisból újra anagén fázisba.
Orvosi központunkban személyre szabott kezelési tervet állítunk össze, a hajhullás megállításának érdekében mindent magába foglaló komplex terápiát vehetsz igénybe. A probléma megszüntetéséhez lézeres hajstimulációs kezelést, hatóanyagos kezelést és igény esetén otthoni hajápolási protokollt is biztosítunk.
A lézeres hajhullás nulladik lépése a személyes konzultáció, amely során tanácsadónk trichoszkópos vizsgálatot végez a fejbőrön. A vizsgálat során nagy felbontású képek segítségével elemezzük a fejbőr állapotát, az azon lévő faggyú- és keratinlerakódás mennyiségét, a hajhagyma kivezető járatainak átjárhatóságát vagy eltömődöttségét, a hajhagymák esetleges hegesedését, illetve a szőrszálegyenesítő izom esetleges gyulladását, illetve a hajszálak sűrűségét, színét, vastagságát. Ezen információk alapján megállapítható a hajvesztés típusa és előrejelezhető a lézeres terápiával elérhető eredmény, kiválaszthatóak azok a táplálékkiegészítők, ásványi anyagok és vitaminok, amelyek a lézeres terápia hatását növelik majd. Szükség esetén labordiagnosztikai csomag is igénybe vehetők a hajhullás okainak megállapítására.
Következő lépésként megkezdjük a lézeres hajstimulációs eljárást az előírt kezelési terv alapján.

A lézeres hajhullás kezelés alapvetően 10 alkalmas kezeléssorozat, amely előrehaladott állapotú kopaszság esetén kiegészítő alkalmakat igényelhet. Első fázisában tisztítást (defibrotizációt) végzünk. A folyamat során a hajszálak kivezető nyílásai mentén a felszínre kerülő faggyú és keratin letisztításra kerül. Ennek a fázisnak kiemelt jelentősége van a férfias típusú hajhullás és a foltos hajhullás esetén, hiszen az ezekben az esetekben fellépő rövidülő anagén fázis miatt a hajszálak miniatürizálódnak (rövidülnek, vékonyodnak) így nem tudnak annyi faggyút felvenni, mint amennyit a faggyúmirigy termel. Ezáltal a faggyú a felszínre kerülve eltömíti a hajhagymák hajszálat kivezető járatait, megakadályozva az új hajszálak felszínre törését.
Ezt követik a különböző stimulációs fázisok, amelyek elvégzése 3-4 hetente javasolt. A kezelés első fázisában a haj növekedésének útját álló területek kezelése történik, a defibrotizációt a vellus hajak (finom, puha, szinte láthatatlan hajszálak) megjelenéséig végezzük, ezt követően a megjelent hajkezdemények erősítésére megkezdjük a stimulációs kezelést a sejtosztódást fokozását célozva. A vellus hajak terminális hajjá válását követően az angiogenezis (érképződés) stimulálásával folytatjuk a lézeres hajterápiát. Az eredmény fokozása érdekében a lézeres hajkezelést Alma Hybrid Impact ultahangos hatóanyag bevitellel egészíthetjük ki. A hajhullás komplex kezelésének részét képezi a minoxidil alkalmazása is. Androgén alopécia esetében a fenntartó kezelések kiemelt fontosságúak, hiszen versenyt futni az idővel a genetikai hatásokkal csak rendszeres lézeres és kiegészítő kezelésekkel lehetséges.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft 10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a vérvétel, kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram