Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Lézeres hegkezelés

Szabadulj meg bármilyen típusú hegtől extrém gyorsasággal!
Időpontfoglalás

Személyre szabott hegkezelés

Akné utáni hegesedés nyomait viseled az arcodon, vagy nem lettek esztétikusak a műtéti hegeid? Valamilyen baleset, trauma emlékét őrzöd magadon heg formájában?
A hegek természetes gyógyulása akár évekig is eltarthat, azonban a lézeres hegkezelés segítségével nem kell együtt élned a hegekkel!
A lézeres hegkezelés a nagyméretű, kidudorodó vagy elszíneződött hegek esetében is eredményes megoldás, amely alkalmanként 15 perc alatt képes a heges bőrfelület megújítására, így gyorsan és könnyedén megszabadulhatsz a zavaró hegektől. Az Alma Hybrid lézerrel végzett Oscar hegkezelés teljes mértékben személyre szabottan, a bőrtípus és a heg típusának figyelembe vételével, állítható mélységű lézerenergiával képes a műtéti és traumás hegek, valamint az akné során kialakuló hegek kezelésére. A lézeres hegkezelés a hegek összes típusa esetében hatékony, alkalmas a hipertrófiás, keloidos, atrófiás hegek kezelésére is. A friss hegek halványítására IPL (villanófényes) kezeléssel kombinált lézeres eljárást alkalmazunk a maximális eredmények érdekében. A kezelés előtt konzultáción veszel részt, hogy a hegek kezelése a lehető legeredményesebb legyen.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
HIGH-TECH MINŐSÉG
A legmodernebb lézeres technológiák
Maximális eredmények
MEGFIZETHETŐ ÁR
Kedvező bőrkonzultációs árak
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Személyre szabott kezelési terv
Gyors, kényelmes időpontfoglalás

Miért válaszd a hegek lézeres kezelését?

A hegesedés a bőr természetes gyógyulási folyamata sérülést követően. A szervezet a sérült bőr köré szövetekből épít védőréteget, amely azonban esztétikailag zavaró lehet. Milyen típusú hegeken alkalmazható a lézeres kezelés? A hipertrófiás heg a bőr síkjából kiemelkedik, de az eredeti sérülés nagyságát nem haladja meg. Kezdetben vöröses színű, amely az idő múlásával halványodik, visszahúzódik, azonban általában nem tűnik el teljesen. A keloidos hegek zavaró, feltűnő, a bőrből kiemelkedő és gyakran elszíneződött, széles hegek, míg az atrófiás hegek a bőr szintje alá süllyedő apró, szövethiányos mélyedések, amelyek általában akné után maradnak vissza.

Az Alma Hybrid lézerrel végzett Oscar hegkezelés a hegkezelések „netovábbja”, amely az állítható mélységű lézerenergiának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását, egyéni igényeidnek megfelelően képes teljes mértékben eltüntetni hegeidet. Az Oscar hegkezelést a régebbi hegek kezelésekor alkalmazzuk, legyen szó akár műtéti vagy traumás hegekről, vagy az aknés hegek okozta kellemetlenségről. Az Oscar hegkezelés kiegészíthető ultrahangos hatóanyag bevitellel, amelyet az Alma Hybrid professzionális hatóanyag beviteli rendszere tesz lehetővé.
A friss műtéti hegek kezelése a Lumenis M22 vagy az Alma Hybrid lézerenergiájának és a Lumenis IPL berendezések kombinációjával történik, azonban fontos, hogy legkorábban a műtét után 2 hónappal kerülhet sor a hegek lézeres kezelésére.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

A lézeres hegkezelés alkalmas a műtéti hegek kezelésére.

Alma Hybrid

Az Alma Hybrid lézeres hegkezelés a legmodernebb eljárás.

A lézeres hegkezelés előnyei

GYORS EREDMÉNY

A 4 alkalmas kezeléssorozat hatására a hegek akár teljesen eltűnhetnek.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként 15 perc alatt is végezhetsz a kezelésekkel.

GYORS GYÓGYULÁS

A lézeres hegkezelés nem jár hosszú felépülési idővel.

CSÚCSMINŐSÉG

A legmodernebb technológia, a leghatékonyabb és leggyorsabb kezelés.

A hegek lézeres kezelésének menete

Hogyan zajlik a hegek kezelése lézerrel?

A lézeres kezelés előtt, konzultáció során esztétikai tanácsadónőd személyre szabott kezelési tervet készít számodra a sérülés típusától, nagyságától, és a begyógyulás mértékétől függően. A friss műtéti hegek kezelése a Lumenis M22 ResurFix non-ablatív lézerenergia vagy az Alma Hybrid 1570 nm bőrmegújító lézer és a Lumenis IPL (villanófényes) technológiák kombinációjával történik. A régebbi hegek kezelése az Alma Hybrid kombinált lézerrel, az ablatív és non-ablatív lézerenergia (1570 nm és Co2 lézer) ötvözetével történik, amelyet az Alma Hybrid Impact orvosi hatóanyag bevitellel egészítünk ki. A hatóanyag bevitel során a lézerrel ejtett mikrosérülések a bőr legmélyebb rétegeibe juttatják a különböző bőrregeneráló hatóanyagokat.
A kezelés előtt szakértő egészségügyi asszisztenseink helyi érzéstelenítő krémet alkalmaznak, a kezelés során pedig speciális hűtési rendszer biztosítja a kényelmes kezeléseket, csupán bizsergető, meleg érzést tapasztalhatsz, amikor a lézert a bőrre irányítják. A kezelések körülbelül 15 percet vesznek igénybe, a kezeléssorozat pedig 4 alkalomból áll, amelynek végére a hegek elhalványulnak.
A kezelések között az csupán pár hétnek kell eltelnie, a kezeléssorozat során a javulás fokozatosan alakul ki, a kezelt heg egyre halványabb, világosabb lesz. A kezelt területet védeni kell a napfénytől, izzadságtól, irritációtól. A kezelések után és két kezelés között nem javasoljuk a szolárium használatát. Közvetlenül a kezelést követően nem ajánlott, azonban a kezelést követő 2. héten, a gyógyulás ütemétől függően lehetséges a szauna használata.

Ingyenes konzultáció

Szabadulj meg hegeidtől csomagajánlataink keretében!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében, a kezelés előtt esztétikai tanácsadónőd személyre szabott kezelési tervet állít össze számodra, így a hegkezelés pontos díját az ingyenes konzultáció során kalkuláljuk ki.

  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
  • INGYENES konzultáció
Konzultáció

INGYENES

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézd meg Páciensünk alakformáló kezelését!

Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
A hegkezelés nem jár kockázattal, viszont vannak kizáró okok, amik miatt nem lehet a kezelést elvégezni. Ezért mindenképpen nagyon fontos, hogy alaposan és őszintén válaszolj a tanácsadónőd kérdéseire a konzultáció során. A kizáró okok lehetnek:
- A bőrt erősebb napsugárzás vagy szolárium érte az elmúlt egy hónapban
- Terhesség vagy szoptatás
- Véralvadásgátlók használata
- Fényérzékenységet okozó gyógyszerek alkalmazása az elmúlt egy hónapban
- Közelmúltban diagnosztizált rákos megbetegedések

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram