Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

NCTF NANOSOFT szemkörnyék kezelés – Mikorpengés bőrfiatalítás

A fáradt szemkörnyék elsőszámú regeneráló, serkentő kezelése több, mint 50 hatóanyagos Skinbooster formulával
Időpontfoglalás

 A SZEMKÖRNYÉK KEZELÉSÉNEK FORRADALMA

Szeretnéd hatékonyan csökkenteni a szem – vagy szájkörnyéki finom ráncokat egy fájdalommentes és gyors eljárással? Az NCTF Nanosoft™ kezelés – azaz mikropengés bőrfiatalítás – csodákat tesz a bőr feszesítésében, ráncok és szem alatti karikák eltüntetésében és a textúra javításában. A forradalmian új terápia egy innovatív hatóanyag beviteli módszer, amellyel rendkívül pontosan, precízen és kíméletesen juttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe esszenciális, revitalizáló anyagokat. A mikropenge a bőrbe hatolva szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és juttatja be a több, mint 50 értékes hatóanyagot tartalmazó komplex NCTF 135HA Skinbooster formulát. Látványos és azonnali eredmény kevesebb, mint egy óra alatt!

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi asszisztensek
HIGH-TECH MINŐSÉG
FILLMED NCTF 135HA hatóanyag
NANOSOFTTM
orvosesztétikai eszköz
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Csomagárak kombinált kezelésekhez
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Gyors, kényelmes időpontfoglalás

Miért válaszd az nctf nanosoft szemkörnyék kezelést?

Szeretnéd csökkenteni a szemkörnyéki ráncokat, korrigálni a szem alatti sötét karikákat, megszabadulni a száj körüli dohányzó ráncoktól, vagy a homlokodon és nyakadon kialakult redőktől? A revitalizáló és mélyen hidratáló, feltöltő NCTF 135HA Skinbooster hatóanyag komplex a Nanosoft mikropengés eszköz segítségével egyenesen a ráncba juttatható a legminimálisabb kellemetlenséggel, így halványíthatók, feltölthetők a zavaró barázdák még a legérzékenyebb területeken is. A magas dózisú hialuronsav mellett, több, mint 50 értékes hatóanyag vitalizálja, stimulálja a bőrt, megtalálhatóak benne vitaminok, antioxidánsok, ásványi anyagok, coenzimek, amino- és nukleinsavak. A mikropengék finom behatolása a bőrben regenerációs folyamatot indít be, ami által új kollagén termelődik. A mikrotűk segítségével a hatóanyagot olyan mélyre juttathatjuk, ahova krémek vagy egyéb, nem invazív eszközök segítségével nem hatolna be. Így maximális hatást tudunk elérni, és valóban támogathatjuk azokat a folyamatokat, amelyek a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelősek. A kezelést követően a kezelt területen a bőrminőség javul, hidratáltabb és rugalmasabb lesz, a sötét karikák, szarkalábak halványulnak, a száj körüli vonalak kisimulnak, a nyak feszessége és rugalmassága látványosan javul.

Időpontfoglalás
NCTF mezoteráia

A kezelés során még a legérzékenyebb területeken jelentkező barázdák is könnyedén halványíthatók, feltölthetők.

NCTF NANOSOFT szemkörnyék kezelés előnyei

AZONNALI EREDMÉNYEK

Már 1 kezelés után is csökkenek a ráncok, kúraszerűen alkalmazva a hatásfok és tartósság fokozható.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően a kezelés 30-40 percet vesz igénybe.

GYORS GYÓGYULÁS

Minimális fájdalommal és apró felszíni sérüléssel jár a kezelés, így pár nap alatt teljes a gyógyulás.

CSÚCSMINŐSÉG

Az NCTF® 135HA és a NANOSOFTTM készülék a legmodernebb orvosesztétikai eszközök.

az nctf nanosoft™ szemkörnyék kezelés menete

A kezelés előtt esztétikai tanácsadónőddel átbeszélitek milyen eredményt vártok a kezeléstől. Az eljárással a legkisebb arcterületek is kiválóan kezelhetők, akár a száj körüli dohányzó ráncok, nyaki redők és homlokráncok, az alsó és felső szemhéj, illetve a külső szemzug is. Tanácsadónőd a bőröd állapotától függően 3-4 kezelést is javasolhat 3 hetes intervallumokban a biostimulációs hatás fokozása érdekében.

A kezelni kívánt bőrfelületet először megtisztítjuk, fertőtlenítjük, majd lidokainos krémmel érzéstelenítjük. A kezelés során általában 1-1 területre fókuszálunk 1 ml anyaggal, kezelhető a szemkörnyék, a szájkörnyéki apró ráncok, a nyak és a homlokráncok. A Nanosoft 3 lyukas, piramis alakú, szilikon kristályból készült pengéből áll. A Nanosoft mikropengékkel a bőr alá injektáljuk az NCTF komplexet 2-3 mm-enként, apró hatóanyag buborékokat képezve a bőr alatt, melyek a kezelést követően folyamatosan elterülve egységesen hidratálják, stimulálják és feltöltik a bőrt értékes hatóanyagokkal. Az eljárás egy nagyon precíz, kontrollált folyamat, a páciens minimális diszkomfortra számíthat csupán, nem jár kifejezett kellemetlenséggel, fájdalommal. A végén az érintett bőrfelületet megtisztítjuk és fényvédő krémmel kenjük be.

A kezelés után a bőr átmeneti kipirosodásával számolhatsz és 12 órán belül nem használhatsz sminket és kozmetikumokat. Fontos, hogy 48 órán át kerüld az erős izzadást, egy hétig pedig tartózkodj a naptól, a forró fürdőtől, hőtől, gőztől. A mezoterápia után 2-3 hétig nem javasoljuk az erős peelingeket, a bőröd nyomkodását, a szaunázást, napozást és szoláriumozást, fényvédő használata javasolt.

Bár már egy kezelés hatására is javul a bőr hidratációja, megjelenése, kúraszerűen végezve egy-egy kezelés hatásfoka és eredményének tartóssága fokozható, az első kezelést követően átlagosan további három kezelés javasolunk három hetes időközökkel. Bőröd aktuális állapotától függően a javasolt ismétlésszám eltérhet.

kedvező bérlet akció

NCTF Nanosoft Szemkörnyék kezelés 4 alkalom: 180.000 Ft

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica arcszépészeti specialistája komplex kezelési tervet készít a legszebb eredmény elérése érdekében.

  • Konzultáció és kezelés helyszíne: Budapest
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Kedvező árak

Személyre szabott kezeléseink során kedvezményes csomagajánlatot alakítunk ki Számodra.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Van-e kockázat?
A Nanosoft kezelés nem jár kifejezett kockázattal, azonban a kezelést követően a szúrások helyén apró bevérzések keletkezhetnek, amik pár nap alatt felszívódnak. Néhány esetben nem javasoljuk a kezelést: túlérzékenység hialuronsavra vagy az egyéb alkotóelemekre; autoimmun vagy krónikus, szisztémás betegség, daganatos betegség; terhesség, szoptatás esetén; isotretinoin vagy hidrokortizonos termékek alkalmazása a kezelendő területen; keloid hajlam (kóros sebgyógyulás); gyulladásos vagy egyéb bőrbetegség; véralvadásgátló készítmények szedése; súlyos cukorbetegség; rossz, legyengült fizikai vagy egészségi állapot, folyamatban lévő fertőzés. A mikropengés eljárás egyéb ránctalanító, injekciós kezelés után minimum két héttel végezhető csak el, lézeres hámlasztás után pedig három hónapot szükséges várni.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram