Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Non-ablatív arc-és bőrmegújító kezelések

Bőrsérüléssel nem járó IPL és lézeres kezelések, a bőr minőségének javítására. Látványos eredmények gyógyulási idő nélkül.
Időpontfoglalás

Szeretnél egyenletes, fiatalos és tónusos arcbőrt, dús ajkakat, hibátlan felületű dekoltázst?
Non-ablatív bőrmegújító és anti-aging lézeres kezeléseinkkel a látványos arcfiatalító hatás mellett a bőr felszíni sérülése nélkül eredményesen kezelhetők a leggyakoribb bőrproblémák, mint a pigmentfoltok, értágulatok, rozacea, és a mélyebb, atrófiás hegek.
Felszíni bőrsérüléssel nem járó lézeres kezeléseink, tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének felépülési idővel számolni a bőrmegújítás során.

Kérj időpontot ingyenes esztétikai és anti-aging tanácsadásra!

5D lézeres lifting kezelés

5D lézeres lifting kezelés
Részletek

Pigmentfolt kezelés

Pigmentfolt kezelés
Részletek

Akné kezelés

Akné kezelés
Részletek

Hegkezelés

Hegkezelés
Részletek

Rosacea kezelés

Rosacea kezelés
Részletek

Lézeres ajakdúsítás

Lézeres ajakdúsítás
Részletek

Legend Pro biolifting és biostimuláció

Legend Pro biolifting és biostimuláció
Részletek

NON-ABLATÍV KEZELÉSEK

ALMA 5D DEEP LIFT LÉZERES KEZELÉS

Személyre szabott 5 rétegű bőrmegújítás és anti-aging kezelés, a prevenciótól egészen a Lifting hatásig.

A teljesen egyénre szabható, nyáron is végezhető bőrmegújító és anti-aging kezelés, ami a bőr 5 rétegében fejti ki hatását, ezáltal minden korosztály számára hatékony bőrminőségjavító és Lifting kezelés.

LÉZERES AJAKDÚSÍTÁS

Tűszúrás nélkül dúsabb, teltebb ajkak! Ha mindig is dúsabb, formásabb ajkakra vágytál vagy szeretnéd végleg megszüntetni a száj környéki ráncokat, akkor válaszd a forradalmian új lézeres ajakdúsítás!

Az Alma-Q Lips lézeres ajakdúsítás Magyarországon egyedülálló technológia, amely segítségével tűszúrás és idegen anyag befecskendezése nélkül, látványos hatást érhetsz el!

SPOTLESS PIGMENTFOLT KEZELÉS

Duális kezelés a makacs pigmentfoltok és hegek kezelésére kifejlesztve

Az Alma-Q lézer és SkinRepair IPL technológia egyedi kombinációja, amely kifejezetten a makacs pigmentfoltok eltávolítására lett kifejlesztve. Ha önmagában az IPL kezelés kevésnek bizonyul, a REDLESS kezelés a biztos megoldás!

REDLESS AKTÍV AKNÉ KEZELÉS

Duális lézer és IPL kezelés az aknés bőr kezelésére

A bőrápolás világában nincs fájdalmasabb (mind fizikailag, mind lelkileg) probléma, mint a gyulladt, aktív aknék folyamatos jelenléte a bőrön. A REDLESS lézeres ALMA-Q kapcsolt kezelés célzottan, pontszerűen fejti ki a hatását a bőrön található aknékra, azonnali regenerációs hatást eredményezve.

ROSACEA, HAJSZÁLEREK KEZELÉSE

Fájdalommentes, gyors megoldás az ALMA-Q kapcsolt lézer innovatív technológiájával, amely gyengéden és egyénre szabottan fejti ki hatását a bőr megfelelő rétegében, hogy beindítsa a bőr regenerációs folyamatait. Ha szükséges, a személyre szabott kezelés IPL villanófényes technológiával egészül ki.
A feltűnő, zavaró és látványos hajszálerek nemcsak az arcon, hanem az egész test felületén megjelenhetnek, azonban az Alma-Q lézeres technológiával pár kezelés után végleg búcsút mondhatunk ennek a zavaró problémának.

Legend Pro biolifting és biostimuláció

A Legend Pro Biolifting és Biostimuláció különlegesek az esztétikai kezelések között, így segítenek visszaszerezni az irányítást bőrünk felett egy átfogó, holisztikus megközelítéssel felépített kezeléssel.

Miért az Aesthetica Orvosi Központ?

Célunk, hogy Pácienseinket az öregedésgátlás legelső fázisától kísérjük el a prevenciós orvos-kozmetológiai, lézeres kezelések és a korral változó bőrápolási protokollokon át az invazív, plasztikai beavatkozásokig.
700
elvégzett végleges lézeres szőrtelenítés kezelés
6500
injekciós arcfiatalító kezelés prémium hatóanyaggal
10000
elvégzett csúcstechnológiás lézeres bőrmegújítás
7600
mellplasztika prémium minőségű implantátummal

21. SZÁZADI TECHNOLÓGIA ÉS GÉPPARK

Lumenis Lasers
Végleges lézeres szőrtelenítés
piacvezető diódalézeres technológiával
Alma Lasers
High-Tech lézeres bőrfiatalítás és bőrmegújítás bármely testrészen
Mentor
Prémium MemoryGel™ mellimplantátum örök termékcsere garanciával
Juvéderm
Prémium kategóriás hialuronsav töltőanyag a tökéletes arcformázáshoz

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram