Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Smoothglo Mikrotűs Rádiófrekvencia

A Lumenis lézercég legújabb mikrotűs rádiófrekvenciás protokollja a gyönyörű bőrért!
Időpontfoglalás

Komplex bőrminőség javítás egy kezelés során! Legyen újra hegektől, pigmentfoltoktól és ráncoktól mentes bőröd!

Feszes, egyenletes arcbőrre vágysz, de nem szeretnél hetente kezelésekre járni? Legyen szó hegekről, pigmentfoltokról, tág pórusokról vagy az öregedés kezdeti jeleiről, az IPL villanófényes és Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciát tartalmazó SmoothGlo kezelés biztos megoldást jelent! A SmoothGlo kezeléssorozat során a bőr tónusa, textúrája és volumene is látványosan javul, visszafordítva az öregedés látható jeleit, emellett a problémás bőr is hatékonyan kezelhető, a pórusok összehúzódnak, az aknés bőr egyenletessé válik, a hegek elhalványodnak.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 év szakértelme
Bőregészség és bőrminőség javítás
Szakképzett anti-aging specialisták
High-Tech Minőség
Bőrmegújító duális kezelési protokoll
Lumenis IPL & Legend Pro mikrotűs rádiófrekvencia
Kedvező ár
Díjmentes bőrkonzultáció
Kedvező csomagárak
Fontos vagy
Rád szabott kezelési terv
Gyors, kényelmes időpontfoglalás

Miért válaszd a SmoothGlo kezelést?

Egyedülálló IPL villanófényes és mikrotűs arckezelési protokoll a rádiófrekvencia erejével, amely két innovatív csúcstechnológia hatékonyságát építi egy kezelésbe, ezáltal maximális bőrminőség javulást érve el. Látványos kezelés a bőrön jelentkező pigmentfoltokra és hajszálerekre, eredményesen kezeli a hegeket, tág pórusokat és felszíni ráncokat. A kezelés hatására a bőrfelszín egyenletessé és rugalmassá válik. A bőr felszíni, UV sugárzás által keletkezett sérülései megszűnnek, mintha soha nem is léteztek volna! Az eredmény egy ragyogóbb, erősebb és fiatalosabb arcbőr. A tökéletes eredmény eléréséhez 3 kezelésre van szükség, amelyek között körülbelül 4-6 hétnek kell eltelnie.

  • Problémaspecifikus anti-aging kezelés, komplex bőrmegújítás
  • Felgyorsítja a bőrmegújulás folyamatait és serkenti a bőr kollagén termelését
  • Egyszerre kezeli a pigmentfoltokat, hegeket és tág pórusokat
  • A hegek elhalványulnak, a bőr textúrája egyenletes lesz
  • Két Lumenis technológia innovatív találkozása a leglátványosabb eredményért
  • Nincs felépülési idő, a kezelés minimális diszkomfort érzettel jár
Időpontfoglalás
Oczella Eszter mikrotű

Oczella Eszter 
Fitneszmodell

"A bőröm minőségét megviselik a szigorú versenydiéták, azonban ezzel a kezeléssel tökéletes lesz az arcbőröm!"

Alexy Vivi Mikrotű

Alexy Vivi
Youtuber, Influenszer

“Számomra fontos a bőrminőségem megőrzése, az Aestheticában pedig egyénre szabott kezelési terv alapján figyelnek erre.”

A Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelés előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már egy kezelés után is látványos eredményeket tapasztalhatsz! Ismétlő kezelések 4-6 hetente.

NINCS FELÉPÜLÉSI IDŐ

Azonnali eredmények felépülési idő nélkül. Biztonságos kezelés szakképzett anti-aging specialistákkal.

FÁJDALOMMENTES

A kezelés a bőr mélyebb rétegeit stimulálja, csupán minimális diszkomfort érzettel jár.

CSÚCSMINŐSÉG

A legmodernebb Lumenis gépek kombinált ereje biztosítja a tökéletes végeredményt.

SmoothGlo kezelés menete

A Legend Pro mikrotűs rádiófrekvencia kétlépéses termoablációs hőhatást fejt ki, ennek köszönhetően hatékony megoldást nyújt az arcbőr megújítására, a hegek és pórusok kezelésére, a kollagén indukció fokozására.

A SmoothGlo innovatív kezelés két technológia erejét ötvözi, a Lumenis IPL villanófényes technológia és a Legend Pro mikrotűs rádiófrekvencia kombinációja azonnali és látványos bőrminőség javulást eredményez, mindezt minimális diszkomfort érzettel, felépülési idő nélkül.
A kezelés során a Lumenis IPL villanófényes technológia eltünteti a pigmentfoltokat, egységessé teszi a bőrtónust, miközben növeli a bőr víztartalmát. A bőr megnövekedett nedvességtartalma felerősíti a Legend Pro mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés hatékonyságát, ezáltal egyenletesebb bőrtextúrát, tömörséget és kontúrt eredményezve. A már meglévő ráncok kisimulnak, a bőr ragyogó lesz, a szervezet saját kollagén termelése felgyorsul, így a bőr volumenizálódik. A kezelés hatására a pórusok összehúzódnak, a problémás, tág pórusú bőr egyenetlenségei eltűnnek. Fájdalom nélkül érhető el látványos, minimalizált pórusú, hegmentes és revitalizált bőrfelszín.

A kezeléseket személyes konzultációt követően anti-aging specialisták végzik. A kezeléseket követően 24-48 óráig kerülni kell a forró vízzel való érintkezést, nyugtató krém használatát javasoljuk. A kezeléssorozat időtartamában a szauna, UV sugárzás, szolárium kerülését és 50 SPF+ fényvédő használatát kérjük Pácienseinktől.

KEDVEZŐ bérlet akció

3 alkalmas csomag kedvező áron, hiszen a leghatékonyabb eredmény komplex kezelés csomagajánlatainkkal érhető el (Supermodel Skin, Supermodel Skin Pro, Smooth Glow)! 

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A SmoothGlo komplex kezelés a Lumenis IPL villanófényes technológia és a Legend Pro mikrotűs rádiófrekvencia kombinációja, azonnali és látványos bőrminőség javulást eredményez.
Konzultáció során személyre szabott, komplex kezelési tervet készítünk a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. Az Aesthetica Orvosi Központban a legjobb árakat biztosítjuk, nézd meg csomagajánlatainkat!

  • A legmodernebb Lumenis és Alma gépekkel végzett kezelések
  • Látványos eredmények, gyors felépülés
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

2+1 BÉRLETAKCIÓ

250.000 Ft

A teljes kezeléscsomag kedvező áron

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Mikrótűs kezelés képekben
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?
A SkinDual kezelés két csúcstechnológia, az Alma-Q lézer, és a SkinRepair IPL villanyófényes berendezést ötvözve fejti ki célzott hatását.
A LegendPro kezeléssel kapcsolatos mellékhatások ritkán fordulnak elő, és várhatóan időlegesek. Az alábbi mellékhatások felléphetnek a kezelés alatt vagy kis idővel azután is:
bőrpír (erythema), duzzanat (ödéma), viszketés, a pigmentáció megváltozása, hegesedés, átmeneti kipattogzás vagy allergiás reakció a kezelések során használt vivőanyagra.
Erőteljes ránctalanító vagy hegkezelés esetén előfordulhat a kezelt területen a bőrfelszín enyhe elbarnulása illetve pörk kialakulhat, mely egy héten belül púderszerűen lehámlik.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram