Strandcsomag extra: 1+2 akció! Most 1 testrész szőrtelenítésének árán egyszerre 3 testrészt szőrteleníthetsz!

Szájkörnyéki ráncok kezelése

Az idő múlásával és a dohányzással kialakult ráncok lézeres kezeléssel hatékonyan megszüntethetők.
Időpontfoglalás

Szájkörnyéki ráncok kezelése

Tüntesd el a száj körüli ráncokat és mosolyogj magabiztosan!
Az idő múlása nemcsak a szemek vagy az arc területeit viselheti meg, hanem a száj környéki ráncok kialakulásában is nagy szerepe van. Emellett a dohányzás és a nem megfelelő bőrápolási szokások fokozhatják a száj körüli ráncok kialakulását és elmélyülését. Azonban nem kell elkeseredned akkor sem, ha már vannak ráncaid a szád körül, hiszen a csúcstechnológiás Alma Hybrid lézeres kezeléssel bőröd megfiatalodhat, a ráncoknak pedig búcsút inthetsz!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett lézerspecialisták
VILÁGÚJDONSÁG
Alma Hybrid CO2 és
Erbium-Glass 1570 nm lézer
Magyarországon kizárólag
az Aesthetica-ban
KEDVEZŐ ÁR
Díjmentes bőrkonzultáció
Részletfizetési lehetőségek
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Online időpontfoglalás

Miért válaszd a lézeres szájkörnyék kezelést?

Az Alma Hybrid lézeres szájkörnyék kezelés kíméletesen, mégis hatékonyan szünteti meg a száj körüli finom ráncokat és barázdákat az ablatív és non-ablatív lézerenergia ötvözetének segítségével.
A CO2 lézer és az Erbium- Glass 1570 nm lézerfény együttese rövid idő alatt teljesen megújítja a bőrt, így mindössze két kezelés után bőröd olyan lesz, mintha kicserélték volna, a száj körüli ráncok elhalványulnak! A kombinált lézeres technológia fájdalom nélkül ejt mikroszkopikus sérüléseket a bőr mélyebb rétegeiben, ezzel kiváltva a bőr teljes újjászületését. A kezelés fokozza a kollagén és az elasztikus rostok termelődését a szervezetben, ezáltal extra feszesítő hatást eredményezve. Az Alma Hybrid duális technológiával a száj területének kezelésén felül az ajkak enyhe, gyengéd dúsítása is lehetséges. Ha nem szeretnéd feltöltetni az ajkaid, de mégis nőies megjelenésre vágynál, akkor egészítsd ki a szájkörnyéki ráncok kezelését Alma Hybrid lézeres ajakdúsítással, amellyel akár a tetovált ajkak is kezelhetők. A kezelések során az ajak vonalának célzott kezelése segít az ajakpír megemelésében is. A lézeres szájkörnyék kezelés eredményét egyéni igényeidre szabva maximalizálhatod Alma Hybrid Impact ulrahangos hatóanyag bevitellel vagy hialuronsavas mezoterápiával is.

Időpontfoglalás
lézer kezelés szájkörül előtte utána kép

A kezelés előtt

lézer kezelés szájkörül előtte utána kép

A kezelés után

A lézeres szájkörnyék kezelés előnyei

LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEK

Két kezeléssel teljes bőrmegújítás érhető el, a mélyebb ráncok is eltűnnek.

PRECÍZIÓS ELJÁRÁS

A bőr állapotához igazítható, egyedülálló, szoftveres beállítási lehetőség.

GYORS GYÓGYULÁS

Teljes gyógyulás akár 3-5 nap alatt.

CSÚCSMINŐSÉG

Legújabb generációs bőrmegújító, anti-aging hatású CO2 és 1570 nm-es lézertechnológia.

 

A kezelések menete

A kezelés előtt konzultáción veszel részt, ahol esztétikai tanácsadónőddel átbeszélitek, hogy milyen eredményt szeretnél elérni, kialakítjátok a személyre szabott kezelési tervet.
Az Alma Hybrid lézeres szájkörnyék kezelés során a bőr fertőtlenítését követően a kombinált lézeres eljárással mikrosérüléseket ejtünk a bőrön, amelyek regenerációra késztetik a sejteket, ezzel megújítva a bőrfelületet, aktiválva a szervezet kollagén termelését, eltüntetve a száj körüli ráncokat. A pontokba fókuszált CO2 lézer apró sebet ejt a bőrön, míg az Erbium-Glass hőhatás fokozza a mélyebb rétegekben a kollagén és az elasztikus rostok termelődését, így a mikroszkopikus méretű sebek mentén beindul a gyógyulás és új bőrfelszín képződés. A gyógyulás a beállítások erősségétől függően 2-5 vagy intenzívebb behatás esetén 7-14 napot vesz igénybe. A lézeres kezeléseket követően pár hétig kerüld a szauna és a szolárium használatát, közvetlenül a kezelés után pedig használj bőrnyugtató krémet. A kezelések intenzív bőrmegújító ereje miatt csak ősztől tavaszig vehetők igénybe. A teljes kezeléssorozat két alkalom Alma Hybrid lézeres kezelést tartalmaz, amelyeket 8 hetente végzünk. A kezeléscsomag részét képezi az Alma Hybrid Impact hatóanyag bevitel vagy hialuronsavas mezoterápia, amely során magas koncetrációjú hialuronsavat juttatunk a bőrbe, így maximalizálva a lézeres kezelések eredményességét. A lézeres kezelések után közvetlenül alkalmazzuk az ultrahangos vagy tűs hatóanyagbevitelt, 4 héttel a lézerkezelés után pedig választhatsz BB lips kezelést az ajkak színezése céljából, ez már nem képezi a kezeléscsomag részét. A száj körüli ráncok kialakulását okozó életmódbeli szokások elhagyása segít a hosszú távú eredmények megőrzésében.

KEDVEZŐ CSOMAGAJÁNLATOK

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Az Aesthetica specialistája komplex kezelési tervet készít a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. A lézeres szájkörnyék kezelés csomagajánlat tartalmazza a lézeres kezelést és az Alma Hybrid Impact ultrahangos, vagy mezoterápiás hatóanyag bevitelt. A kezelés árát módosíthatja, ha kiegészítő kezeléseket választasz.

  • Kizárólag csúcstechnológiás berendezésekkel dolgozunk
  • Mindössze 20-30 PERC, gyors felépülés
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN
Konzultáció

INGYENES
Díjmentes konzultáció

Konzultáció és kezelés Budapesten

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, SZÉP-kártyával (részben vagy teljes egészben) vagy Aesthetica Ajándékkártyával, akár részletfizetéssel is, ráadásul a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Szájkörnyéki ráncok kezelése képekben
Anyagok/Technológia
Van-e kockázat?
A kezelést a csúcstechnológiás Alma Hybrid lézerrel végezzük, amely A CO2 és az Erbium- Glass 1570 nm lézerfény kombinációjával újítja meg a bőrt.
A gyógyulás a bőrproblémától és a beállítások erősségétől függően 3-5 vagy intenzívebb behatás esetén 7-14 napot vesz igénybe. A hámlasztás során a kezelt bőrfelületen pirosság, ödéma, égő érzet, fájdalom, viszketés alakul ki. Ez nem mellékhatásként jelentkezik, ez a behatás része. Égő érzet csökkentésére jégzselé alkalmazását ajánljuk. A fokozottan látványos eredmény elérése érdekében 2-3 alkalmat javaslunk, az egyes kezelések között 6-8 hét pihenőidő tartása szükséges.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram