VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS NYÁRI 1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!

Végleges szőrtelenítés

NYÁRI 1+1 AKCIÓ

A nyár beköszöntével sem kell lemondanod a végleges lézeres szőrtelenítésről, csupán néhány dolgot kell szem előtt tartanod. A nyári akciónk keretein belül az 1+1-es ajánlathoz egy 50 ezer Ft értékű bőrápoló és arckezelés ajándékcsomagot kapsz. Regisztrálj a kedvezményért!*

A csomag tartalma: 

  • 1 db After Treatment spray - a kezelés utáni bőrápoláshoz 
  • 1 db 50+-os fényvédő - a nyári napfényvédelemhez
  • 1 alkalom Carbon Peel kezelés -  hogy az arcod is megkapja a törődést

1+1 akciónkkal bármely testrész lézeres szőrtelenítése mellé AJÁNDÉK 1 másik választható testrész kezelése, vagy hozd magaddal egy barátodat és egy testrész árán ketten szőrteleníthettek!

A lézeres szőrtelenítés egy 8 alkalmas kezeléssorozat, az árak 1 alkalmas kezelésre vonatkoznak 8 alkalmas csomag szerződése esetén.

*Az akció az új szerződésekre érvényes.

Időpontot foglalok

Ők is az Aestheticat választották

OCZELLA ESZTER MISS EARTH HUNGARY 2016, IFBB BIKINI PRO VERSENYZŐ “Modellként és fitness versenyzőként folyamatosan igyekszem a legtöbbet kihozni a testemből, akárcsak a bőrömből, amihez az Aesthetica Csapatának segítsége elengedhetetlen. A két kedvenc kezelésem a SkinDual kezelés és a SkinBooster Volite kezelés, ez utóbbi gyönyörűen feltölti a szigorú versenydiéták és vízhajtás során kicsit megfáradt bőröm.”
Tovább
Oczella Eszter ajánlásával

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram